Close
Faqja 9 prej 91 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 906
    Kastarof = K A S T A R O F

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Zoti është Dashuri! Maska e NoName
    Anëtarësuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarë
    Postime
    2,192
    Kastarof dtth Mendjemadh !!

sipas krejt kesaj erdha edhe ne nje perfundim:

KASTAROF = KOSOVAR....?

p.s.
    ka kohe, qe s'je lajmeruar A. Kastarof ?
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Ho me ti thuaje se na fiksove...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Asnjera nga pergjigjet siper s'jan te sakta.

1. psikologji
    2. gjithnje i/e dyshimt
    3. i padurueshem
    4. hutaq

Celesi nr. 5

VETJAK
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Shyqyr mer na e the se na fiksove une thash ca do ishte...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

PACIENTI

na cmende, .....Kastarof eshte interesant, se te gjitha indikacionet qe i dhe, jane nga ana negative....por tani kontadikta existon se ti sikurisht nuk e kishe vendosur nje nofk negative per veti.. kuto Anetar kastarof..., tani keto indikacione respektivisht celesa, a mund te aludojne nga ana e kundert ?..., apo cpo ndodhe

me heret kur me ra ne mendje KARAKTERI, isha i sigurt 99.9 se ajo eshte, por ti thua se nuk eshte, sepse te gjitha tiparet qe i the, e bjen nje karakter te keq, ngase dihet karakteret dallojne...., por ja qe nuk eshte ..
    dhe tani jam ne dileme cfar te bej....a te vazhdoje ende me kerkimin....sepse tani kam nje bindje se mund te jet nje trivialitet...?
    shendet, gjitha te mirat

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga ABSOLUTE Lexo Postimin
    PACIENTI

na cmende, .....Kastarof eshte interesant, se te gjitha indikacionet qe i dhe, jane nga ana negative....por tani kontadikta existon se ti sikurisht nuk e kishe vendosur nje nofk negative per veti.. kuto Anetar kastarof..., tani keto indikacione respektivisht celesa, a mund te aludojne nga ana e kundert ?..., apo cpo ndodhe

me heret kur me ra ne mendje KARAKTERI, isha i sigurt 99.9 se ajo eshte, por ti thua se nuk eshte, sepse te gjitha tiparet qe i the, e bjen nje karakter te keq, ngase dihet karakteret dallojne...., por ja qe nuk eshte ..
    dhe tani jam ne dileme cfar te bej....a te vazhdoje ende me kerkimin....sepse tani kam nje bindje se mund te jet nje trivialitet...?
    shendet, gjitha te mirat
    nisu nga vetja....shoqeria dhe njerezit ne pergjithesi...

Per sa i perket pseu.; Anetar_kastarof, si nga anet negative ashtu ato pozitive i bie njejt, i njejti kuptim, ngase: nje fjal - nje kuptim. Dikur ishe afer, por tani jo. Vazhdo dhe ki durim, ndryshe s'do mund te koncentrohesh dot.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    nisu nga vetja....shoqeria dhe njerezit ne pergjithesi...

Per sa i perket pseu.; Anetar_kastarof, si nga anet negative ashtu ato pozitive i bie njejt, i njejti kuptim, ngase: nje fjal - nje kuptim. Dikur ishe afer, por tani jo. Vazhdo dhe ki durim, ndryshe s'do mund te koncentrohesh dot.
    Po, e cmoj shum' ket qe e thua dhe me inkurajon te vazhdoj faleminderit shume.
    Me heret po mendoj, sa perllogaritje, ekuacione, nocione, fjale, erma , mbiemra, etj etj i ka ber truni im, keto dite, edhe kur shkruaj.....assesi truri nuk ben kaq shume analiza....
    pavaresht prej te gjithave, une mednoj, qe kjo eshte dicka fantastike, sepse se paku po e trajnojme trurin...hahah!

Tani po e them edhe nje opcion....mos eshte vet: PSIKOLOGU!??

p,s.
    Dje po mendoja, kur ti je ndeshur me ket fjale, sigurisht se shume shume me veshtire e ke pasur, se ne, sepse ne te kemi ty, qe na tregon rrugen...

gjitha te mirat, shendet!
    B....

Kastarof = Njeriu.

Faqja 9 prej 91 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •