Close
Faqja 66 prej 91 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 651 deri 660 prej 906
    po e dhe dhe nje per cdo rast, per te mos me mbetur vesves

PARASHIKUES/E
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    I NDERUARI ANTAR KASTAROF A ben te na ndihmosh sa germa i ka kjo fjal qe te na e lehtsosh

PipiLi
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

He re ky tha do e them...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Po luj edhe une sot...

fjala qe kerkohet mendoj qe asht:

Partizan ....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Primitiv.....
    Sui generis

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Asnjera s'esht e sakt...........

Afati kohor; gjersa te mbaroj ndeshja Holand - Rusi. Cmimi shper. nderkoh do te jet 15.000. €
    Mos filozofoni, ngase esht nje fjal tejet e thjesht.....ju lutem.

Celesi/indikacioni i fundit dhe ksaj here me te vertet i fundit: Personaliteti i tij ka vec nje an pozitive - ka meshir ndaj njerezve impotent dhe u ndihmon ketyre kur keta keqtrajtohen nga njerez te tjer. Ndersa vet ky, po te kishte mundesi, do i mbysje impotentet, ngase ne te vertet s'do t'ia di per asgje dhe askend.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Na e ke bere lemsh me keto celesat---sikur s'kane lidheshmeri njera me tjeter. Por nejse, e provoj serish, se kam shume nevoje per nje pushim ne Caraibe

Potent...?
    • The rest is silence.

uffffgfjhsfjFS NNCNCNCCNC
    po provoj

I /E PAMARTUAR
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Anetar i padjallezuar... Iku hollanda me duket...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga ABSOLUTE Lexo Postimin
    z, hajla miremengjesi, ups miredita...
    kur done te na zgjosh nga gjumi fishkellona ma shume, se s'te kemi ndire

hahahaha PACOLLI, jo mer mbiemer njerzish, po mbiemer ne kuptimin gjuhesor, qe pershkruan njeriun...po e din, po edhe ti po ben hajgare-tallje ngapak

tani dhe pershendetje tjera: te nderuarit A. kastarof dhe pjesemarrisit ne loje...

ps. po besoj, qe eshte PATRIARK-Al , shume dhe nese eshte me vjen inat se shume her e kam pas ne mendje dhe nuk e kam shkruar!

S'di cka me pengojke ne castin kur dojsha ta shkruaj dhe keshtu , e analizova dhenjehere fjalen KASTË- TAROF, qe te dyja jane REND shoqeror, ,grup njerezisht, dhe ne krye te saj natyrisht eshte PATRIARKU... gje qe sipas te gjith celesav dhe shume elementeve qe i ka dhen I nd, A K,ka pasur gjithnje te drejt...gje qe asneher nuk kam dyshuar!.
    pra te gjitha keto karakteristika e perkufizojen-pershkruajne...

sinqerisht,
    \ABSO....

..valla me t'then te drejten mu kan perzi qetash krejt,lol, hahahaha
    p.s.spo di kushe eshte gjyshi, as kushe katragjyshi??!! hahahah,veq nje eshte qe ma mbush mendjen se me siguri eshte fare bizismeni per faktin qe ka afruar gjitha keto para,hahahahah dhe une ne qate mendim shkova dhe thashe se ky qun duhet te jet djali i Pacollit ose nipi i Pacollit,pa shaka e kisha se qme duhet shaka ketu ABSO,se kogja pare jen keto per ti fituar besa... bile kur e shkrova PACOLLI mu duk se i pashe gjitha parat ne dor duke mi ngjehur A.kastarofi,hahahahah p.s.eeee e din ai se une nuk beje shaka me te, vetem se kisha per pak disponim per te gjitheee ne qe po mundohemi kaqe shummm....meqse e kam mbushur emra fjalesh,dhe qeta e thash e desha me u mendu dhe pak e kushedi nashta me mbushet mendja ma von dhe ia nisi me shkrua prap,rend qashtu qka te me kujtohen hahahahah

pershendes ABSO,veq dhe nje kisha se jam bind pase ti nuk e gjen dot fjalen,
    se di kush ka per ta gjetur pas teje kete, megjithate mirmbeteshit qe te gjithe.....kaloni bukur

hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Faqja 66 prej 91 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •