po e dhe dhe nje per cdo rast, per te mos me mbetur vesves
PARASHIKUES/E
po e dhe dhe nje per cdo rast, per te mos me mbetur vesves
PARASHIKUES/E
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
I NDERUARI ANTAR KASTAROF A ben te na ndihmosh sa germa i ka kjo fjal qe te na e lehtsosh
PipiLi
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
He re ky tha do e them...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Po luj edhe une sot...
fjala qe kerkohet mendoj qe asht:
Partizan ....![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Asnjera s'esht e sakt...........
Afati kohor; gjersa te mbaroj ndeshja Holand - Rusi. Cmimi shper. nderkoh do te jet 15.000. €
Mos filozofoni, ngase esht nje fjal tejet e thjesht.....ju lutem.
Celesi/indikacioni i fundit dhe ksaj here me te vertet i fundit: Personaliteti i tij ka vec nje an pozitive - ka meshir ndaj njerezve impotent dhe u ndihmon ketyre kur keta keqtrajtohen nga njerez te tjer. Ndersa vet ky, po te kishte mundesi, do i mbysje impotentet, ngase ne te vertet s'do t'ia di per asgje dhe askend.
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
Na e ke bere lemsh me keto celesat---sikur s'kane lidheshmeri njera me tjeter. Por nejse, e provoj serish, se kam shume nevoje per nje pushim ne Caraibe
Potent...?
- The rest is silence.
uffffgfjhsfjFS NNCNCNCCNC
po provoj
I /E PAMARTUAR
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Anetar i padjallezuar... Iku hollanda me duket...
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
..valla me t'then te drejten mu kan perzi qetash krejt,lol, hahahaha
p.s.spo di kushe eshte gjyshi, as kushe katragjyshi??!! hahahah,veq nje eshte qe ma mbush mendjen se me siguri eshte fare bizismeni per faktin qe ka afruar gjitha keto para,hahahahah dhe une ne qate mendim shkova dhe thashe se ky qun duhet te jet djali i Pacollit ose nipi i Pacollit,pa shaka e kisha se qme duhet shaka ketu ABSO,se kogja pare jen keto per ti fituar besa...bile kur e shkrova PACOLLI mu duk se i pashe gjitha parat ne dor duke mi ngjehur A.kastarofi,hahahahah p.s.eeee e din ai se une nuk beje shaka me te, vetem se kisha per pak disponim per te gjitheee ne qe po mundohemi kaqe shummm....meqse e kam mbushur emra fjalesh,dhe qeta e thash e desha me u mendu dhe pak e kushedi nashta me mbushet mendja ma von dhe ia nisi me shkrua prap,rend qashtu qka te me kujtohen hahahahah
pershendes ABSO,veq dhe nje kisha se jam bind pase ti nuk e gjen dot fjalen,
se di kush ka per ta gjetur pas teje kete, megjithate mirmbeteshit qe te gjithe.....kaloni bukur
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Krijoni Kontakt