Close
Faqja 63 prej 91 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 906
    Zoti është Dashuri! Maska e NoName
    Anëtarësuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarë
    Postime
    2,192
    pagjind

USAlbania
    Anëtarësuar
    27-05-2008
    Vendndodhja
    With money you can buy a bed, but not sleep.
    Postime
    524
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    tani jeni afruar........porse kush do jet ai person, qoft student o vetem nje pjesemarres, fituesi do t'i ket 7.000. € ne qese dhe nje udhetim

Ju uroj nje dit ke kendshme, disave gjum te embel.....disave vazhdim te kendshem........kini kujdes deri ateher - nje postim per anetar!!

Pasi qe, nese i shkruani dy a me shum fjal, padyshim se ne kte menyr dikur do e gjenit, vecse s'do ju aprovohet asnjera.

Po megjithat un do jua bej me dije se fjala u gjet dhe tema do mbyllet.....

Kshu qe kini kujdes, meqe ju ne kte rast do pesoni vet.
    heheheh u be pak si teper kjo pune yte

i/e PAVETEDIJSHEM/ME
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Anetar Kastarof, kam nje ide. Nuk e di sa dakord do jene anetaret e tjere, por mendoj qe leket qe ju kishit vene ne dispozicion t'ia jepni asaj anetares qe eshte duke pritur femijen e qe ndodhet ne veshtiresi financiare. Per vete nuk i dua lol, por mendoj se eshte nje zgjidhje per dike qe eshte ne nevoje.. Si thoni?

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    tani jeni afruar........porse kush do jet ai person
    Mileti po e marin fjalorin mbare ,e ky thote i jeni afruar?..ufff
    Thuje veto o e i ke hallall $ ti perdoresh per nje loje tjeter.
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ncncncn e shen mor z.Kastarof qe na len pa gjum keshtu,se ke pakez meshire,lal, hahahaha

p.s.jemi be per t'na hudhur ne oqean,nga pagjumsia,lol,

ndaj po e le dhe qet fjale t'pakten,

PAGJUMSIA...

hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Anetar Kastarof, kam nje ide. Nuk e di sa dakord do jene anetaret e tjere, por mendoj qe leket qe ju kishit vene ne dispozicion t'ia jepni asaj anetares qe eshte duke pritur femijen e qe ndodhet ne veshtiresi financiare. Per vete nuk i dua lol, por mendoj se eshte nje zgjidhje per dike qe eshte ne nevoje.. Si thoni?
    Per c'antare ke fjalen, se s'kuptova.....megjithat, kto para kam ndar mu per kte fjal, fituesit....jo cdo kush mund ta zbuloj leht, ndonese dikur po dyshoja se do t'ia dal ndonjeri shum shpejt....

sidoqoft,....lidhje me gjera te tilla me kontakto vetem privat, pastaj te shohim....

Nderkaq, pa e par njeriun me syt e mi se ne c'gjendje esht, un nuk do ja jepja dot askujt nje cent, meqe ne boten virtuale ka shum te atill qe shtiren sikur sikur....

Po perseris, kto para i kam ndar mu per kte fjal....lodheni i cik trurin dhe fitoni.... ne kte rast ne pyetje esht se sa te shkathet jeni ju si dhe sa shum angazhoheni ta zbuloni, me c'rast do shperbleheni....

Diten e mir
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

PATRIARKAL/E
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

USAlbania
    Anëtarësuar
    27-05-2008
    Vendndodhja
    With money you can buy a bed, but not sleep.
    Postime
    524
    ....... pashem

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Per c'antare ke fjalen, se s'kuptova.....megjithat, kto para kam ndar mu per kte fjal, fituesit....jo cdo kush mund ta zbuloj leht, ndonese dikur po dyshoja se do t'ia dal ndonjeri shum shpejt....

sidoqoft,....lidhje me gjera te tilla me kontakto vetem privat, pastaj te shohim....

Nderkaq, pa e par njeriun me syt e mi se ne c'gjendje esht, un nuk do ja jepja dot askujt nje cent, meqe ne boten virtuale ka shum te atill qe shtiren sikur sikur....

Po perseris, kto para i kam ndar mu per kte fjal....lodheni i cik trurin dhe fitoni.... ne kte rast ne pyetje esht se sa te shkathet jeni ju si dhe sa shum angazhoheni ta zbuloni, me c'rast do shperbleheni....

Diten e mir
    Eshte fjala per anetaren dea27, tema ndodhet tek nenforumi ndihmoni njeri tjetrin. Gjithsesi ishte vetem nje mendim.

Kaloni mire

Faqja 63 prej 91 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •