i papercaktuar......
me duket skam then
![]()
![]()
![]()
i papercaktuar......
me duket skam then
![]()
![]()
![]()
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
....Wowww u dashka te rrim zgjuar sante,lol,madje te shofim se kush po qendron me se shumti pagjumsise.....hahahahah
P.s.athua ABSOLUTE a do qendroj dhe sante pa gjum,? sipas gjithe atij mundi qe ka bere mbi temen ketu,megjithate nuk do me vije keqe nese eshte fituesi?...
Prandaj,populli thote me mire te punojm kot,se sa te rrim kot
ja pra po jap dhe nje mendim shtes,
PERIFERUAR
Pershendetje per gjithe pjesmarresit,paqi fat...
hajla
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Jam shume kurioz ta di pergjigjen, e bazuar ne fakte e jo ne thashetheme pleqesh
Me ke lene pa gjume deri me tash, dhe pres nje pergjigje.
Sui generis
natyrisht, edhe pse nuk ka qen pune kot, kush ka punuar ketu ka punuar per trurinPrandaj,populli thote me mire te punojm kot,se sa te rrim kot
pershendetje hajla ..
dhe te jesh e bindur, une kam postuar me shume, por shiko sa lexime ka tema dhe besj sw e gjysma e kosoves dhe gjysma e shqiperise eshte pyetur per ket fjale
hahahahh
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Perhenur ??!!!!!!!!!!!!
hahahahahaPo Maqedonine ku e le
ashtu plotesom RaPSouL
PSIKOLOG
P.s.me sa duket i erdhi fundi dhe kesaj loje,shkoni per ne gjum tani,dhe flini te qet madje,
Te falemnderit A.kastarof,per mundesit qe na ke afruar...gjithe te mirat
Mirmbeteshit
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Asnjera nga pegjigjet siper s'jan te sakta.
tash e tutje cmimi shpe. do te jet 7.000. € gjer te nesermen pasdite ose ne mbremje, kur prap do rris cmimin dhe do ju jap edhe nje celes/indikacion te ri.
ju vazhdoni pa te qenit te shqetesuar se po humbni koh kot. Mua me habit fakti sesi disa ktu ankohen dhe akuzojn......fjala ekziston/domethenia gjithashtu.....fjala esht e huaj, ndersa domethenia e ksaj fjale esht ne asnje gjuh tjeter perpos ne GJUH SHQIPE!!
Mirupafshim!!
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
Sikur the qe do na e thoje.
Nuk i do njeri ato paret po thuaje
Ja pyeti njeher ke duan fjalen apo paret ...
,,,,,,,,,,,,((((""""))))
~<@@@(((EnRY)))@@@>~
""""""""'''((((,,,,,))))
Krijoni Kontakt