.. ndoshta dtth "binjak" ose ka te bej me mitologjine antike greke ??
.. ndoshta dtth "binjak" ose ka te bej me mitologjine antike greke ??
---------------------------------
---------------------------------
me vjen keq per ket post aboslute une ja tregova nje shokut userin tim per te hyr dhe ta shikoj ket fjalen kastarof ai paska bere nje postim palidhje
me fal kjo nuk eshte genjeshter
Ndryshuar për herë të fundit nga geezer : 25-05-2008 më 05:13
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
nuk eshte genjeshter ti geezer!
une po e pres anetar kastarof -en, me u zgju prej gjumit....![]()
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Anetari siper me nofk ABSOLUTE esht mase afermi, por disi filozofoi pak si shum, ku s'duhet filozofia, vec psikologjia...meqe shum e thjesht![]()
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
ufffffffffffffffffffffffff, jam ngrire para pc, qe gjysm ore...
dhe mendoj qe, Kastarofe, pasi qe indikacioni kryesore eshte psikologjia, eshte...
BESIMTAR, i denje ne Zotin - ALLAHUN
...................................?
HAjde me shpejt A. Kastarof, se vdiqa!![]()
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Pasi qe ende jam duke menduar, sepse mu ka ber fiksim shumë
mund te jet edhe :
KASTAROF = Miqesi, Mik i fort....
![]()
teme e qelluar , duhet te mesojm gjerat korekt.
si gjither shum fjalë na vin nga greqishtja dhe latinishtja tani te ngjyrosura ne gjuhet tona.
fjala "Katarof" vejn nga latinishtja "catastropha" e greqishtja "Karastrophé" ne frengjisht thuhet "boulversement" ne shqip mendoj i bjen "tronditje"
antar_Katastrof me ke trondit me harten e Ks te ngjyrosur me zi ,ky mund te jet katastrof politike ?
Katastrofa mund te jetê e Natyres,era(fryma) e madhe, seizmi toksor, (termeti) vershimi i ujit, karambollazh e kerreve ne autostrade,deportimi i njerzve ne kampe sikur populli i kosoves per 78 ditë u pastru Ks nga nji grup i paguar nga X Y ne fund mbyten te verteten me shefin e tij Milloshin II.
Pra katastrof asht nji ngjarje brutale qoft njerzore apo Natyrore.per qellim vdejke te njerzve me shallê te madhe....numer te madh ....me resulltat katastrofik !
Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 26-05-2008 më 06:08
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
po ti oj doruntina, na e spjegove fjalen KATASTROFË, ketu behet fjale per KASTAROF.
edhe nje opcion po e shkruaj...
KASTAROF=Zgjuarsi, Menquri, I Ngritur, I Ditur, I Lart, (i Afert)....etj
Nuk ka te bej me fet, i nderuari ABSOLUTE, kshu qe pergjigja s'esht e sakt.
("...KASTAROF=Zgjuarsi, Menquri, I Ngritur, I Ditur, I Lart, (i Afert)....etj..."), as keto pergjigje s'jan te sakta. Me vjen keq.
("...KASTAROF = Miqesi, Mik i fort...."), as kjo jo e sakt.
PS. me par paksa ju afrove pergjigjes, por tani i ke ikur trurit.
Mirepo, vall c'perfitimesh do merrja un nga keso talljesh, pos t'jem ne qender te vemendjes suaj??? Po pse te deshiroja un nje gje te till, t'jem ne qender te vemendjes se dikujt ktu?? Me thoni mua, ju qe s'besoni.
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
offfffffffff
po e shkruaj edhe nje opsion....
brrrrrrrrr
KASTAROF= PESIMIST
![]()
Krijoni Kontakt