Close
Faqja 26 prej 91 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 906
    PROFET>...E gjeta...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga ABSOLUTE Lexo Postimin
    po kane then oj hajla, Pishtar, lexoj mor pak, hahahhaha

sipas celesit 10

PARAZIT , i/ e PARALIZUAR

ose

i / e PAEKULIBRUAR
    ....padyshim se e kam lexuar i nderuar ABSOLUTE, por me sa kam kuptuar,nga anetari i nderuar kastarof, Ai kerkon te vetmen ni fjale qe ta shkruajm, apo jo?

Pershendes
    hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Citim Postuar më parë nga hajla Lexo Postimin
    ....padyshim se e kam lexuar i nderuar ABSOLUTE, por me sa kam kuptuar,nga anetari i nderuar kastarof, Ai kerkon te vetmen ni fjale qe ta shkruajm, apo jo?

Pershendes
    hajla,
    mesa kam kuptuar une e nderuar hajla, perkundrazi, nuk esht vendosur ndonje regull e lojes, i nderuari A. kastarof esht duke heshtur, gjersa ta gjejme ne dhe une them, ta gjem sa me pare, edhe pse na u kan ofruar shume lehtesime, por prap esht shume e veshtire, sepse indikacionet, jane shume extreme dhe cuditerisht, nuk po gjindet fjala perkatese....

P.s
    I nd, A, sigursht, kur te jemi afer, apo kur ta qellojme, na e jep ndone shenje...
    nese jeni te mendimit, te shkojme vetem me nganje fjale gjera te thot, Ai, JO ose PO, vazhdojme, i pranoj rregullat.

po vazhdoje edhe me nje fjale! pastaj vazhdo ti, plzzz! hahaha!

KASTAROF = I / E PERNDARË
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Dhe harrova dicka, pasi Jessi, kishte then, PISHTAR, nuk di perse e perserite ti e nderuar, edhe pse ti i kishe then ato 4-5 te mundeshme...
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Te nderuar bashkatdhetar te dashur, sikur un t'ju pergjigjsha cdo mendimi tuaj, do ishte shum bezdi, andaj un vetem hesht. Po megjithat ju mos shqetesoni, se un do rri pas fjales sime qe jua kam dhen. E po qe se ndokush nga ju do gjeni domethenien, un do jua bej me dije gjithsesi. Pse jo kur mu kte e deshiroj, qe ju ta zgjidhnit njeher.

Edhe e di se ndodhen disa nga ju ktu qe akoma mendoni se un vetem tallem, sidomos per cmimin shperblyes, edhe sikur e di se ata me vete thon; "Eee,...po s'ka shqiptar qe do ja jepje dikujt 7.000 €, ndonese kjo fjal do ekzistonte!!!". Ndersa un per ta kam vetem nje pergjigje; E vertet se esht nje gje veshtir per t'u besuar, porse ju mua s'me njihni fare. Un ndoshta mund t'jem i biri i pasanikut te 3 me te madh ne Kosov??? KLM
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anetar_kastarof : 15-06-2008 më 01:20
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    enciklopedic.......(c'behet per ato $ e shkreta,spo ka me fjale )
    Wild and crazy can't be lazy

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Kastarof ka 2 kuptime : i tredhur menderisht ose tredhes.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Podgorica.;
    Psikopat
    Pici-Pici
    Pallosh,.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Edhe e di se ndodhen disa nga ju ktu qe akoma mendoni se un vetem tallem, sidomos per cmimin shperblyes, edhe sikur e di se ata me vete thon; "Eee,...po s'ka shqiptar qe do ja jepje dikujt 7.000 €, ndonese kjo fjal do ekzistonte!!!". Ndersa un per ta kam vetem nje pergjigje; E vertet se esht nje gje veshtir per t'u besuar, porse ju mua s'me njihni fare. Un ndoshta mund t'jem i biri i pasanikut te 3 me te madh ne Kosov???
    bile ky mund te jet edhe nje "test psikologjik" se sa te sinqert jemi dhe sa i besojme fjales se njerit-tjetrit...

dhe ta them te drejten, per asnje cast ne postimet tua, nuk eshte vrejtur asnje lloje imtesie nga me e vogla e mashtrimit, ose e ndonje lloji te tille, gje qe per te cilen, te uroj per eksplicitetin, guximin, intelektin dhe qellimin tend human ne ket rast...

ta them dhe nje fjale, qe mu shkaktua ne koke...

I / E PERSONIFIKUAR

Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    "Eee,...po s'ka shqiptar qe do ja jepje dikujt 7.000 €, ndonese kjo fjal do ekzistonte!!!". Ndersa un per ta kam vetem nje pergjigje; E vertet se esht nje gje veshtir per t'u besuar, porse ju mua s'me njihni fare. Un ndoshta mund t'jem i biri i pasanikut te 3 me te madh ne Kosov??? KLM

Sipas mendimit dhe këndvështrimit tim, ky ëshë fodullik i tepruar.

Kur theksi zhvendoset nga thelbi i çështjes (gjetja e kuptimit të fjalës kastarof, nëse kjo fjalë ekziston vërtet) në vlerën materiale të rezultatit , digjen "rregullat" e mirëfillta të lojës.

Personalisht më me kënaqësi do pranoja që gjithë kjo "lojë" pati si rezultat kryesor kërkimin në burime të ndryshme ( libra, fjalorë, web, persona rreth e rrotull) për kuptimin e kësaj fjale, sesa anën materiale.

Kuptoj që seicili shkruan për vete, por kujdes kur atë e ndan të shkruarin tënd me të tjerët. Jo të gjithë mendojnë dhe pikësynojnë njëjtë.

Elna!

Faqja 26 prej 91 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •