PROFET>...E gjeta...
PROFET>...E gjeta...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
mesa kam kuptuar une e nderuar hajla, perkundrazi, nuk esht vendosur ndonje regull e lojes, i nderuari A. kastarof esht duke heshtur, gjersa ta gjejme ne dhe une them, ta gjem sa me pare, edhe pse na u kan ofruar shume lehtesime, por prap esht shume e veshtire, sepse indikacionet, jane shume extreme dhe cuditerisht, nuk po gjindet fjala perkatese....
P.s
I nd, A, sigursht, kur te jemi afer, apo kur ta qellojme, na e jep ndone shenje...
nese jeni te mendimit, te shkojme vetem me nganje fjale gjera te thot, Ai, JO ose PO, vazhdojme, i pranoj rregullat.
po vazhdoje edhe me nje fjale! pastaj vazhdo ti, plzzz! hahaha!
KASTAROF = I / E PERNDARË
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Dhe harrova dicka, pasi Jessi, kishte then, PISHTAR, nuk di perse e perserite ti e nderuar, edhe pse ti i kishe then ato 4-5 te mundeshme...
![]()
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Te nderuar bashkatdhetar te dashur, sikur un t'ju pergjigjsha cdo mendimi tuaj, do ishte shum bezdi, andaj un vetem hesht. Po megjithat ju mos shqetesoni, se un do rri pas fjales sime qe jua kam dhen. E po qe se ndokush nga ju do gjeni domethenien, un do jua bej me dije gjithsesi. Pse jo kur mu kte e deshiroj, qe ju ta zgjidhnit njeher.
Edhe e di se ndodhen disa nga ju ktu qe akoma mendoni se un vetem tallem, sidomos per cmimin shperblyes, edhe sikur e di se ata me vete thon; "Eee,...po s'ka shqiptar qe do ja jepje dikujt 7.000 €, ndonese kjo fjal do ekzistonte!!!". Ndersa un per ta kam vetem nje pergjigje; E vertet se esht nje gje veshtir per t'u besuar, porse ju mua s'me njihni fare. Un ndoshta mund t'jem i biri i pasanikut te 3 me te madh ne Kosov??? KLM
Ndryshuar për herë të fundit nga Anetar_kastarof : 15-06-2008 më 01:20
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
enciklopedic.......(c'behet per ato $ e shkreta,spo ka me fjale )![]()
Wild and crazy can't be lazy
Kastarof ka 2 kuptime : i tredhur menderisht ose tredhes.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Podgorica.;
Psikopat
Pici-Pici
Pallosh,.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
bile ky mund te jet edhe nje "test psikologjik"Edhe e di se ndodhen disa nga ju ktu qe akoma mendoni se un vetem tallem, sidomos per cmimin shperblyes, edhe sikur e di se ata me vete thon; "Eee,...po s'ka shqiptar qe do ja jepje dikujt 7.000 €, ndonese kjo fjal do ekzistonte!!!". Ndersa un per ta kam vetem nje pergjigje; E vertet se esht nje gje veshtir per t'u besuar, porse ju mua s'me njihni fare. Un ndoshta mund t'jem i biri i pasanikut te 3 me te madh ne Kosov???se sa te sinqert jemi dhe sa i besojme fjales se njerit-tjetrit...
dhe ta them te drejten, per asnje cast ne postimet tua, nuk eshte vrejtur asnje lloje imtesie nga me e vogla e mashtrimit, ose e ndonje lloji te tille, gje qe per te cilen, te uroj per eksplicitetin, guximin, intelektin dhe qellimin tend human ne ket rast...
ta them dhe nje fjale, qe mu shkaktua ne koke...
I / E PERSONIFIKUAR
Sipas mendimit dhe këndvështrimit tim, ky ëshë fodullik i tepruar.
Kur theksi zhvendoset nga thelbi i çështjes (gjetja e kuptimit të fjalës kastarof, nëse kjo fjalë ekziston vërtet) në vlerën materiale të rezultatit , digjen "rregullat" e mirëfillta të lojës.
Personalisht më me kënaqësi do pranoja që gjithë kjo "lojë" pati si rezultat kryesor kërkimin në burime të ndryshme ( libra, fjalorë, web, persona rreth e rrotull) për kuptimin e kësaj fjale, sesa anën materiale.
Kuptoj që seicili shkruan për vete, por kujdes kur atë e ndan të shkruarin tënd me të tjerët. Jo të gjithë mendojnë dhe pikësynojnë njëjtë.
Elna!
Krijoni Kontakt