Close
Faqja 21 prej 91 FillimFillim ... 1119202122233171 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 906
    i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,986
    Kata=kundër----Strof'=Strofull= shtëpi= banim---
    e gjithë i bie KATASTROFË një veprim kundër shtëpis apo vendbanimit tënd.
    Nuk dua asgjë,sqarimi është falas

I thjesht Maska e loyalx
    Anëtarësuar
    01-06-2008
    Vendndodhja
    N'sprova paralajmruese 'Skåne'
    Postime
    84
    N'kete rast nga kendveshtrimi im fjala kastarof u shendrrua ne Katastrof.

Kurreshtar jam e njeh ndonjeri prej anterave kete personin qe ju premton keto te holla, nese jo, ateher, cfare prisni?

Qenka anetar i ri dhe besoj se Duhet t'i besoni, se nuk tallet me Ju jooo...

I pershendes te gjithe ata qe nuk jane ketu, nese ju jep ai shumen e premtuar, une do t'ua jep 2-fishin hahah...

Cfare mentaliteti kemi ne buhhh Zgjohuni njerez...

I thjesht Maska e loyalx
    Anëtarësuar
    01-06-2008
    Vendndodhja
    N'sprova paralajmruese 'Skåne'
    Postime
    84
    Harrova te ceki kete, besoj qe e dhash pergjigjjen e thjesht dhe te sakt...
    Esselamu Alejkum

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga loyalx Lexo Postimin
    N'kete rast nga kendveshtrimi im fjala kastarof u shendrrua ne Katastrof.

Kurreshtar jam e njeh ndonjeri prej anterave kete personin qe ju premton keto te holla, nese jo, ateher, cfare prisni?

Qenka anetar i ri dhe besoj se Duhet t'i besoni, se nuk tallet me Ju jooo...

I pershendes te gjithe ata qe nuk jane ketu, nese ju jep ai shumen e premtuar, une do t'ua jep 2-fishin hahah...

Cfare mentaliteti kemi ne buhhh Zgjohuni njerez...
    Ti me thuaj c'do fitoja un nga te tallurit ne kte rast, un ty te jap pergjigjen e ksaj fjale.

E nese ti je ai qe rri pas fjaleve tua, qe fituesit do ja jepje 2-fishin, ateher cmimi shperblyes shkon ne 20.000.€. Dikur ishte 7.000. po tani esht 20.000..

Si kam un mundesi dhe nga i marr keto te holla s'esht problemi i fituesit, pos imi.

Pergjigjet siper s'jan te sakta.

hajla, zonjush e nderuar, me fal qe te jem drejtuar per si mashkull, kshu po mendoja se je.

Pergjigjja jote s'esht e sakt.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

1. Misterioz / e
    2. Emotiv / e

p.s.
    dua te nderhyj edhe une edhe pse sigurisht nuk me takon, nuk di pse nderhyjne anetaret, qe nuk duan te hyne ne ket "loje", pse cka eshte ky kompleks i tyre, nejse pa ofendime....

shendet dhe gjitha te mirat te gjitheve
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

3. Vetëmuhues/e
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

sipas semantikes, po me del :

KAS -T- AROF

ne kuptim figurativ:

i/e Semurë

( qe eshte jasht mases e kufijve normal )

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    Ti me thuaj c'do fitoja un nga te tallurit ne kte rast, un ty te jap pergjigjen e ksaj fjale.

E nese ti je ai qe rri pas fjaleve tua, qe fituesit do ja jepje 2-fishin, ateher cmimi shperblyes shkon ne 20.000.€. Dikur ishte 7.000. po tani esht 20.000..

Si kam un mundesi dhe nga i marr keto te holla s'esht problemi i fituesit, pos imi.

hajla, zonjush e nderuar, me fal qe te jem drejtuar per si mashkull, kshu po mendoja se je.

...ska gje i nderuar fale qofshi....ju pershendes A.kastarof...dhe ju falinderoj ne pergjigje,

megjithate ia vlen qe murem pak mundim'a ne kete udhetim...ju uroj suksese

P.s.kisha per t'then,sa i perket ni personi apo ni njeriu,si t'them?se di se ku ka per t'qen ma shum se Normal gje qe i mbulon te gjitha me ni fjale.

kurse tjetra qe si mbetet ma keqe per ta quajtur ni njeri,eshte Ab-normal,lol,p.s.mise pas asaj normal,tani ia parashtova ab-normal.

me respekt
    hajla,
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 08-06-2008 më 14:53
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Zoti është Dashuri! Maska e NoName
    Anëtarësuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarë
    Postime
    2,192
    ne fillim me kenaqesi po merrja pjese ne kete teme, por shoh se ka marre kahje komercializmi

Peshku qelbet nga koka!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-08-2005
    Vendndodhja
    gjakove, Kosove
    Postime
    34
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin

Mendoj se fjala KASTAROF ka te beje me karakterin e nje personi. Mos ka te beje dic me veprime djallezore, satanike?!

Faqja 21 prej 91 FillimFillim ... 1119202122233171 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •