Close
Faqja 19 prej 91 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 906
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Mendo sikur te jete pergjigja loqe, ti i bie te jesh Anetar_loqe

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga Elna Durrësi Lexo Postimin
    Kurioziteti të mëson shumë gjëra!

Pyeta dje dhe sot në shkollën time për domethënien e fjalës kastarof.

Personit të parë që ju drejtova ishte profesoresha jonë e njërit prej kurseve të komunikimit. Ajo është psikologe e formuar për psikologji të përgjithshme, specializuar për rrymën Jungiane dhe psikologjinë sistemike si dhe psikanaliste prej më se dhjetë vjetësh.

Personit të dytë që ju drejtova ishte profesori ynë, shoqërues i grupit tonë të këtij viti. Ai është psikopedadog i formuar nën rrymën piazhesien, i specializuar për psikologjinë konjitive dhe autor i shumë librave mbi zhvillimin e psikologjisë konjitive si dhe mbi rëndësinë e lojës dhe lojrave në zhvillimin e fëmijëve.

Pra, që të dy njërëz të fushës së shkencave sociale, specifikisht psikologjisë. Çuditërisht asnjërit nuk i zgjoi ndonjë nocion "familjar" të profesionit fjala kastarof.

Elna!
    Ateher, e nderuar, kta qe ti i paske pyetur s'qenkan shembullor, vec mitedhenes , mbase kjo fjal "kastarof" ekziston edhe nuk po tallem me ju ne asnje menyr!! Besomeni!!
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga Zombi Lexo Postimin
    Urroj te jesh fituese e Grand Prize. Me duket fjale mese e qelluar. I permban te gjitha kuptimet e duhura. A.Kastarof e ka thene diku qe eshte shume e thjeshte pergjigja. Besoj te jete kjo!

Pres me padurim pergjgijen e Kastarofit. Te behemi me rehat!
    Po te ishte i/e cmendur, ateher at person do ta shtronin ne psikiatri....ndersa, fjalen qe kerkoj un, personat qe vuajn nga ky sindrom (shum i rrall), marrin vetem barna anti-depresion. Kta persona s'jan e keqja e askujt, ne te vertet - kuptohet, nese i lem rehat dosido.

Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Perndryshe, pergjigjet siper s'jan te sakta. Te gjitha i kam parasysh dhe te gjitha i kam lexuar me vemendje, por per fat te keq jo - mu asnjera.

Shum e thjesht esht, s'ju duhen psikologet apo ata qe studiojn kte fush. Megjithat, ju pyesni cdo ke, ama s'ka nevoj, meqe fjala esht e leht.

Ndersa, kam ven re ktu diku ne nje tem, mu ajo fjal esht shkruar nga njeri prej jush. Kam fjalen pikerisht per fjalen qe un kerkoj, e cila shfaq domethenien e vet fjales "kastarof".

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Perpiqet robi me fitu ca $,ehhh
    Ne ket point qe ka ardh muhabeti,me teper rendesi ka kurioziteti.
    Hajd na e thoni tani se mezi po presim..LOL
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    Po te ishte i/e cmendur, ateher at person do ta shtronin ne psikiatri....ndersa, fjalen qe kerkoj un, personat qe vuajn nga ky sindrom (shum i rrall), marrin vetem barna anti-depresion. Kta persona s'jan e keqja e askujt, ne te vertet - kuptohet, nese i lem rehat dosido.

P.s. me sa shofe une ti i nderuar na paske bere te mundur aqe shum,qe ne te jemi sa me afer per ta gjetur fjalen?,ku fatkeqsishte une paskam anuar nga ana negative, e jo nga ajo pozitive,hahahahha
    Sepse duke menduar se ka t'beje me psioatrin,por sikur t'marr guximin te them dhe nje fjale tjeter? qe ka t'beje me anti-deprision...Mund t'them se personi qenka tejet i/e GEZUAR-apo (happyer)...qe thuhet ne gjuhen angleze,

...kam iden qe ti ceki dhe disa fjale,qe mund t'ia themi ni personi,apo individi? qe eshte anti-depresion....
    Madje verejm kur themi, qenka-
    SHUM...I/E GEZUAR
    I/E BUZEQESHUR
    I/E RELAKSUAR
    I/E LUMTUR
    I/E DASHUR
    I/E FRYMEZUAR
    I/E MAHNITUR
    I/E MAGJINUSHEM
    I/E PERKEDHELUR
    I/E HALITUR.(lazdruar) hahahahha

kaqe nga une dhe kesaj radhe,
    ....tani po u le radhen te tjerve,duke shpresuar se donjeri nga pjesmarres ketu,do ia arrini qellimit...?suksese

P.s.Shfrytezoi rastin ti falinderoja nga ketu,te nderuaret ZOMBI&ABSOLUTE
    ne perkrahje,prandaj uroj qe ju te jeni ata,nder fituesit e kesaj teme,(shperblyese)...si nder me aktivizuesit ketu....

Jufalemnderit
    hajla,
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 07-06-2008 më 01:07
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Kastarof...

Mos eshte Kureshtar?

....Eh,sa shum me ngjan dhe kjo fjale e yte,Kureshtar- moj e bukura Diana...
    P.s.si ke qen motra,ka ke humbur...?

Te perqafoj motrushe,uroj qe te jeni mire
    hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anëtar Maska e Bond007
    Anëtarësuar
    25-11-2006
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    102
    Si mbas ndihmes qe ke dhen ateher jan dy:
    1) i/e vecant (unikat)
    2) Realist/e

A eshte ne gjuhen shqipe kjo fjal! ose ne cilen gjuh eshte?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bond007 : 07-06-2008 më 02:36
    Injoranca e popullit të sotem kalon Ç'do kufi.

Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga jessi89 Lexo Postimin
    Perpiqet robi me fitu ca $,ehhh
    Ne ket point qe ka ardh muhabeti,me teper rendesi ka kurioziteti.
    Hajd na e thoni tani se mezi po presim..LOL
    ahahaha,...jo, i nderuar, ne fakt, 7.000. € peshojn me shum sesa kurioziteti qe keni.

hajla, i nderuar, pergjigjja nuk esht e sakt, ndonese je tallur i cik, me sa shoh, heheh.

Kaloni mir!

Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga Bond007 Lexo Postimin
    Si mbas ndihmes qe ke dhen ateher jan dy:
    1) i/e vecant (unikat)
    2) Realist/e

A eshte ne gjuhen shqipe kjo fjal! ose ne cilen gjuh eshte?
    Jo, i nderuar, pergjigjja s'esht e sakt.

Anetari ABSOLUTE e tha dikur i/e vetmuar, dhe ky me kte fjal ishte shum afer, kshu qe nisuni nga kjo fjal.

Faqja 19 prej 91 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •