Close
Faqja 18 prej 91 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 906
    Kastarof = I Gjall

:d
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Zoti është Dashuri! Maska e NoName
    Anëtarësuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarë
    Postime
    2,192
    rebel

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    E mire, lum si ty qe ke nick te vecante!

hajt tani se na merzite
    Un apo tema? Ne rast se un, ateher me vjen keq, ndonese s'me njeh.
    Po qe tema, ateher e menjano, mos merr pjes fare.

-Edhe, i nderuari Apollyon, s'di se c'problemesh sociale ke, apo thjesht vetem do qe te jesh ne qender te vemendjes, (supozoj se i atij lloji je ), vecse ti kot e ke, zakonisht nuk acarohem nervash.

Pergjigjet siper s'jan te sakta.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    -Edhe, i nderuari Apollyon, s'di se c'problemesh sociale ke, apo thjesht vetem do qe te jesh ne qender te vemendjes, (supozoj se i atij lloji je ), vecse ti kot e ke, zakonisht nuk acarohem nervash
    Kam hap un teme per dmth e emrit tim, apo ti?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Kam hap un teme per dmth e emrit tim, apo ti?
    Si s'e kupton, apo vetem hiqesh sikur s'kupton? Nofka ime fillon dhe mbaron me fjalen "Anetar_". Ndersa, per sa i perket fjales "kastarof, esht thjesht vetem shtes, qe s'ka te bej fare me mua personalisht.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    Kush e gjen ka 10.000. € nga un, ndersa, vec ketyre 10.000., do ju paguaj edhe nje rrugetim kudo ne kte bot.

Nuk tallem me ju, fjala ka nje domethenie te vecant.

Celesi: Ka te bej me psikologjin.

Pershendetje i nderuar Anetar_kastarof;ose(foratsak)?mund t'jet dhe kshu apo jo?hahahah

P.s.desha te them se ne fillim kur e keni hapur temen,kam shkruar menihere pas juve,thjeshte se si me erdhi ne kok as vet se di?.
    Vetem thashe se duhet te jet, i/e Qmendur...! p.s.(dhe me pas e kam fshi),lol,
    keshtuqe kesaj radhe vendosa qe te jap prap te njejtin mendim qe kisha,thjeshte,mendoj se ka t'beje me fjalen i/e Qmendur? sepse sipas te dhenave tua,qe thuani ka t'beje me psikologjin,e vetmja fjale duhet te jet kjo i/e Qmendur...!

...ndaj,sikur te shtoja dhe nje fjale?pas kesaj i/e Qmendur,do doja te them dhe i/e Humbur/i...p.s.mendoj qe sipas fjales qe thuani as i vdekur,as i gjall,besoj qe dhe kjo ka t'bej me psikologjin?

Prandaj si do qe te jete,reale apo falce..?te uroj suksese...per ty dhe gjithe pjesmarrsve mbi temen ketu...thjeshte kalim kohe...mirmbeteshit

Jufalemnderit
    hajla,
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 05-06-2008 më 23:17
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

hajla!, ket; - i humbur ---kisha then edhe une dikur dikur dhe pesimist, por nuk ishin, ndersa Zombi kishte then Paranojak....por nuk ishin ndersa, aty tek njeri postim kah fillimi, jam hutuar paksa, sepse i nderuari Anetar_K....thot, se vini re; "fjalet celesat, nuk e perbejne fjalen kastarof, por jane per te iu treguar rrugen"....etj
    dhe uen diku, pata then njerit, njeres, nga anetaret, se " nganjeher cmendem, keshtu" etj...

pavaresisht, besoj se mire e ke konceptuar...
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Kurioziteti të mëson shumë gjëra!

Pyeta dje dhe sot në shkollën time për domethënien e fjalës kastarof.

Personit të parë që ju drejtova ishte profesoresha jonë e njërit prej kurseve të komunikimit. Ajo është psikologe e formuar për psikologji të përgjithshme, specializuar për rrymën Jungiane dhe psikologjinë sistemike si dhe psikanaliste prej më se dhjetë vjetësh.

Personit të dytë që ju drejtova ishte profesori ynë, shoqërues i grupit tonë të këtij viti. Ai është psikopedadog i formuar nën rrymën piazhesien, i specializuar për psikologjinë konjitive dhe autor i shumë librave mbi zhvillimin e psikologjisë konjitive si dhe mbi rëndësinë e lojës dhe lojrave në zhvillimin e fëmijëve.

Pra, që të dy njërëz të fushës së shkencave sociale, specifikisht psikologjisë. Çuditërisht asnjërit nuk i zgjoi ndonjë nocion "familjar" të profesionit fjala kastarof.

Elna!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elna Durrësi : 06-06-2008 më 16:57 Arsyeja: Kurioziteti të mëson shumë gjëra!

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Vetem thashe se duhet te jet, i/e Qmendur.
    Urroj te jesh fituese e Grand Prize. Me duket fjale mese e qelluar. I permban te gjitha kuptimet e duhura. A.Kastarof e ka thene diku qe eshte shume e thjeshte pergjigja. Besoj te jete kjo!

Pres me padurim pergjgijen e Kastarofit. Te behemi me rehat!
    • The rest is silence.

Zoti është Dashuri! Maska e NoName
    Anëtarësuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarë
    Postime
    2,192
    mbret

Faqja 18 prej 91 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •