pershendetje dhe ty zemerPostuar më parë nga malli
endrra ime ishte tu beja valltare , po ja qe deri tani nuk me eshte realizuar.
pershendetje korcaprincess![]()
![]()
pershendetje dhe ty zemerPostuar më parë nga malli
endrra ime ishte tu beja valltare , po ja qe deri tani nuk me eshte realizuar.
pershendetje korcaprincess![]()
![]()
enderrat e mia te vogel kan qen sikur bija nga ndonje shkemb.. sikur me ndiqnin njerez te keqinj dhe egersira.
Be yourself and you will always be in fashion.
endrrat e mia ishin te behesha piktore....
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
...kam pas shku gjithnji ne stadium me babin para vitit '91 dha jam tifoz i thek i Tirones,kam pas pa gati çdo ndeshje te Tirones ne stadium dhe te Kombtares te atyre viteve...endrra ime ishte te behesha futbollist dhe te luaja vetem me Tironen dhe Kombtaren dhe te beja ca gola si ai i Ben Minges me Kombtaren ne ndeshjen me Belgjiken 2-0 dhe te gezoja si ai pas golit...akoma edhe sot ndonjehere kur luaj futboll kur bej ndonje gol e "festoj" golin me ate menyre vrapimi...:|
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
une kur isha ne tetevjecare mbaj mend qe perpara dritares se klases kisha malin e lunxherise dhe te Cajupit aty ne nje cep te ketij te fundit kisha zgjedhur nje vend qe ishte ideal per te ngritur nje keshtjelle sipas planit dhe mendjes time. I kisha imagjinuar pothuajse te gjitha: se si do te ishte hyrja sa dhoma do te kishte salloni i madh kuzhina, etj. Aty mendoja qe te ngrija nje kompleks ndertesash dhe te rrisja kuaj(kali eshte kafsha qe me pelqen me shume), t'i leshoja me qira nje si tip ferme amerikane. Aty mendoja te kaloja gjithe jeten time me vajzen e endrrave te mia qe ne ate kohe ishte nje vajze nga klasa ime.lol
Kjo eshte deshira qe kam pasur dhe faleminderit qe ma kujtove Korcaprincess
Ezekiel 25-17.
eh kur isha e vogel gjithmon mendoja te behesha Doktoreshesaqe une sbashku me nje shoqen time kur luanim me shpia vizitonim femijet e tjere si profesioniste ne
.Po fatkeqesisht me vone une ndryshova mendje,po te pakten njera nga ne ia arriti qellimit.
Pershendetje![]()
I wrote your name in the sky,
but the wind blew it away.
I wrote your name in the sand,
but the waves washed it away.
I wrote your name in my heart,
and forever it will stay.
e imja ka qene shume funny...gjithmone enderroja edhe deshiroja pa mase te kisha floket e drejtaaaaa....hihihhihi...
ngaqe i kam kacurelaaa....sme jane drejtuar qe sme jane drejtua...vetem kur i drejtoj vete qe me bien gjysma...deri sa te mbesi tullace...
edhe tjeter..ka qene qe enderroja sikur urreja pikturen...dmth shaja shume pikturat e te tjereve...vetem kur nga mosha 12 fillova vete edhe tani...gjith shtepia eshte mbushur me pikturat e mia....as vete nuk e di...sesi doli kjo pune...
po ednra meee....
un i kam shume frike enderat pasi cdo here me dalin te verteta..:-(
muaqqqqq pucii all
How can she fall, if there is no one there to catch her
Ne jete ka shume endrra,por qe nje nder to ishte te behesha nje kengetare e madhe te pushtoja skenat,pasi talenti s'me mungonte.Por jeta eshte e cuditshme dhe jo te gjitheve na bie rasti per t'i realizuar endrrat.....!
Kurse une te kisha shume goca........![]()
shume te dashura e kisha fjalen n.q.s nuk e kuptuat![]()
Krijoni Kontakt