malli ne un
ervintar mbaj radhen mer ti me fluturu nje her
malli ne un
ervintar mbaj radhen mer ti me fluturu nje her
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
u desh qe te isha me i forti i botes lol
QE KUR MBAJ MEND ISHA NE SHKOLLE BALETI DHE EVETMJA ENDER QE KISHA ISHTE TE BEHESHA KERCIMTARE . POR SIGURISHT JO ISHTE VEC NJE ENDER QE NUK MU RIALIZUA POR DHE TANI MBYLL SYTE DHE ENDEROJ VETEN KERCIMTARE POR NUK KA PROBLEM SEPSE SA HERE QE NDIHEM QE DUA TE KERCEJ SHKOJ NE NIGHT CLUB THE NUK NDALOJ DERISA TE GTHIR. ME DUHET TE JETOJ NE NDJENJEN E SHIFRAVE PASI PERFUNDOVA TE STUDIOJ PER EKONOMIK DHE TE PUNOJ PERKETHYSE AAAAAAAAAAH DISA GJERA NE JETE NUK KANE KUPTIM. POR NUK DUA TJUA THEM QE JU LEXUES TE DASHUR TE NDALONI SE ENDERUARI SEPSE ENDERAT BEHEN NJE DITE REALITET VEC DUHET TE VAZHDONI TE ENDERONI. ME RESPEKTE YOUR FRIEND
Egla si thu ti po te vazhdosh te enderrosh do behesh kercimtare?![]()
Enderra e pare kur isha e vogel ishte te kisha nje nga ato kukullat qe kur rrinin horizontalisht mbyllnin syte dhe e dyta ishte qe po te kisha nje nga ato kukullat ta mbaja une jo bufeja.
o se harrova edhe te behesha kercimtare, kengetare, aktore etc...![]()
Endrra ime e pare te behesha aktor (jam aktivizuar qe i vogel me teatrin dhe estraden e fierit)
Endrra e dyte te kisha sa me shume dashnore lol
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Hmmmm une e vogel deri nja 9 vjece kame dashur te behem Pianiste(kisha vajtur edhe 1 vit ne school per piano) pastaj mu fut ne qejf cdo gje qe kishte te bente me kuriozitete dhe me hapsiren (si u kriua bota, planetet, a ka jet ne planet tjeter edhe gjera te tilla) So thoshja se doja te merresha me astronomin me vone nga mosha 14-15 mu fut ne qejf per tu ber avokate (gjithmon me thon qe kame qejf te kundershtoj edhe te jap fakte me te forta) So ok akoma ajo me pelqen edhe per ate deg them te vazzdoj.
Kissesssssssssssss
Alda![]()
Te kishim te gjithe si shoke radiomarrese sic i kishte policia qe te merreshim vesh me njeri-tjetrin kudo. .....kjo u realizua shpejt ( mobil phones hahahaaa ) tjetra o sa shume te tjera ka ........
Doja te kisha nja 2 kalamaj, dhe te isha nje FBI agent, qe punonte me investigations (gjurmime) krimesh & me NASA-n, duke vajtur ne Hene disa here (gjithashtu do merrja edhe kalamajte me vete aty) LoL!
Mos me pyesni me shume se lista eshte e madhe![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Endrra ime gjithmone ka qene qe te behesha balerine dhe e cila u realizua keshtu qe nga nje here endrrat dalin.
kjo ishte pergjigjja ime
DREAM AND YOU NEVER KNOW WHAT CAMES IN YOUR LIFE........
To love is beautiful but what do you do when the love is gone.....
endrra ime ishte tu beja valltare , po ja qe deri tani nuk me eshte realizuar.
pershendetje korcaprincess![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Krijoni Kontakt