arqitektura , por plani nuk me doli se tash jam ne juridikpor edhe ket e pelqej
arqitektura , por plani nuk me doli se tash jam ne juridikpor edhe ket e pelqej
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
aha endrrat .
kur kam qene rreth 6- 7 vjec nuk mbaj mend kisha qef te behesha balerin
mami me vishte me ato fustanet e shkurtra prej mendafshi te s dhe me floket bishtaleca ,kujtonte se do behesha balerin .por sa fillova te uptoja mire mu venit kjo enderr dhe nuk vazhdova me te shkoja neper koncertetqe beheshin ne qytet .
endrra qe dhe sot me pelqen ishte te behesha MESUESE .dhe as kjo nuk mu realizua deri tani .
tani kam nje deg qe i afrohet pak kesaj te mesuesis po pak me e nderlikuar dhe duhet me shume pune ....
e pra ja qe endrrat asnjeher stu realizokan ....
Kur kam qene e vogel, endrra ime ka qene te behesha astronaute.E kam pasur edhe e kam shume qef universin. (planets, milky way, so and so
) ..por s'do te thote qe do realizohet. Tani me pelqen shume Psikologjia.
Ndryshuar për herë të fundit nga summer_babe : 21-12-2006 më 14:43
Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete
Endrrat e mia kur isha fmije kane qene te shumta LOL
1) Te behesha kengetare me fame.. (s'u bo se s'donte babi.. LoL)
2) Te behesha Balerine (AS kete se donte)
3) Te behesha Shkrimtare/Poete (Duke qene larg nga Shqiperia, S'besoj se do e arrij ta realizoj ndonjehere )
4) Doktoreshe (Ne momentin qe do konkuroja nderrova mendje sepse me vdiq babi dhe s'doja te shifja spital me sy)
Ka e shume te tjera lol.. po ec mo se dhe ekonomiste mire jam![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Endera ime e femijerise ka qene te behem piktore e famshme ne bote pasiqe shum bukur piktuaroja...mirpo doli krejt ndryshe.........
Nga fakti se shikoja shume filma, kom pas deshire te bohem aktore. Ama kur u rrita ndryshova mendje.
**** ** ** ***** ** ***!
Endra ime ka qene te behem : Shofer Traktori ... Dhe ja u Bera![]()
Qe e vogel fare fare endrra ime ka qene Amerika = U realizua .
To be rich = ahaha "almost" there , but at least I'll die trying .
$ € ₭ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫
Ka qene USA dhe FC.Juventus.
Por okay ketu ku jam,dhe rrogen e marrim ne date fikse.
Te pakten me ligj.
Nuk ka kokpalare te jashteligjshem,si perfundim.
Une enderroja nje tabele qitje,edhe nje shenjester marramendese.Kjo pa ndonje qellim konkret,thjesht deshire!NDodh qe e deshiroj akoma,zakonisht kur me ''ngacmohen''' nervat![]()
Krijoni Kontakt