flamuri kombtar esht ky te keqen nona![]()
flamuri kombtar esht ky te keqen nona![]()
if love is the answer, could you rephrase the question?
Ky është flamuri i jonë të keqen djaliflamuri kombtar esht ky te keqen nona
Nuk njoh flamur tjetër unë.![]()
ste bein syt drit te keqen nona
ja ku ke me lart flamurin tend se ta futa i box![]()
o shqipta ne kemi flamurin ton kuq e zi e minoriteti e kan at me do far ylla mos te merremi me nje diqkka qe nuk na flen ne shpiert ata qe ngajn pas ksaj lecke me ylla jan ish titistet dhe njerz qe ne shpiert kan vllaznim bashkimin me serb dhe jo shqiptar
flamuri kombtar esht aj qe dote jet ne zemer dhe shpirt te gjdo shqiptari e jo lecka te kontraBANDUARA NGA DISA qelbesira anti shqiptare
edhe po te ishte leck edhe po te ishte kushedi qa e dua bre djal se osht shenj shtetit tim qe kam endrru prej si femij ta kem mos me lodh ma
oj prishtinase po mire qe ti dhe une e te gjith shqiptaret me pa durim e kan prit shtetin e kosoves dhe normal edhe simbolet e keti shteti
por a e din qe ende jan disa jugo-shipeca gjall ose i kan femijet e vet gjall qe vetem qka eshte jugosllave e doin dhe nuk e harroin kurr
betimi i tyre eshte ka qen dhe do te mbetet :
( “Shoku Tito ne të betohemi, nga rruga e jote kurrë nuk do të largohemi”)
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
I don't like to fuss or fight, just tryin' to live life right ! Florim Qerimi
edhe per ate po![]()
Une per veten time nuk do e nderroja me asgje "FLAMURIN KUQ E ZI"...!!!
Gjithmon e kam preferuar, e preferoj dhe do ta preferoj si Flamur i vetem kombetar Shqiptar
P.S.-Duhet ta dini se Flamuri kuq e zi eshte ngritur i pari ne hene kuse i dyti flamuri amerikan dhe astronauti i pare ne hene ishte me prejardhje SHQIPTARE(Neil Armstrong)
I don't like to fuss or fight, just tryin' to live life right ! Florim Qerimi
e pranoj se edhe un kam menduar se do jet kuq e zi ..........
por tashi te ndalesh e te mendosh do i hupte bukuria flamurit kombetar sikur te ishte dhe nji kuq e zi ............
Krijoni Kontakt