Une per veten time Flamurin Kuq e Zi ...
Une per veten time Flamurin Kuq e Zi ...
I don't like to fuss or fight, just tryin' to live life right ! Florim Qerimi
Flamuri i imponuar. Nuk meriton te quhet flamur i Kosoves, sepse eshte flamur qe nuk ka qen deshir e popullit, na kan imponu pa ne pyetur fare, andaj ai nuk na perfaqson ne.
Ne Kosove sipas tradites gjithmon dasmat i kemi be me flamur kombetar, madje edhe kur kemi qen te ekupuar nga serbia, flamurin nuk e kemi hek asnjeher. Ndersa tani H.Thaqi me berejen e flamurit te ri te imponuar me dhun, e ka perqa popullin dhe disa tani per shkak te simpatis per Thaqin duke i besu verberisht ati e kan ndrruar flamurin e kan hek ate kombetar, e kan vendos kete te imponuarin, e disa te tjer po e praktiokojne te dy me mbajt. Une mendoj se do te ishte mir te bejm nje prapgand qe per dasma te mos e pranojme flamurin e imponuar, ai eshte flamur i imponuar dhe si te till duhet injoruar aty ku kemi mundesi. Une mendoj se ne dasma kemi mundesi 100% ta injorojme dhe mos ta perdorim flamurin e imponuar.
Apaçët përsëritën fjalët e tij.
Darsmat duhet te behen me flamurin kombetar.
Un jam kosovar do ta festoja me te dy flamujt me ate kombetar dhe tshtetit tim ne jemi vllezer a pojo nuk duhet ndar te dyt asesi gjith e kemi festuar me te kuqin pse jo edhe tash:P
Me flamurin Kombetar ate qe e kemi qe 500 vite se ky i Kosoves eshte i perkoshem dhe nuk dua ta kujtoj kete flamur dikur mbas 10 viteve
Atëherë njëri nga apaçët, doli mes turmës, dhe tha:
- Unë jam apaç, dhe në festën e martesës sime do të kemi edhe shiritin me pupla karkateristik për indianët edhe fallusin që na e sollën kaubojët, ne gjithëmonë kemi përdor shiritin me pupla pse jo edhe tash.
(Më falni por për shkak se nuk kam kohë, këtë romanin po e hedh në forum pjesë pjesë e jo përnjëherë)
Çka mendoin keto qyqet e nates qe vajtoin per simbolet e rugovnes
perse nuk e qoi ket propozim kurr rugovna ne parlament edhe pse dihej se e kishte shumicen atu
po sigurisht e dine edhe keta vet
sepse nuk e kishte ndermend te punonte diqka qe shkon kah formimi i shtetit
e sot disa i vajtoin keto simbole qe rugovna bente shaka me keta simpatizantet e ti te verbet e me simbole
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Tash kemi shtet o arbi jo me Rugoven tend i cili derisa luftonte drenica ai ngrente dolli me millosheviqin ne beograd po ti lem tashi ato se e dim te gjith kush ku ka qen
![]()
if love is the answer, could you rephrase the question?
Kaherë e kemi pasur këtë Flamur, e kemi dhe do t'a kemi.
I vetmi flamur shqiptar
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Testim : 07-02-2009 më 08:50
Krijoni Kontakt