Close
Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 139
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Asgje smund ta zevendesoj flamurin kuq e zi , flamuri i ri i shtetit te Kosoves esht flamur i krijuar ne kompjuter , ai flamur nuk esht perdor ne asnje luft , ai flamur esht pa histori , ata qe dojn te krijojn popull te ndryshem nga ai shqiptar mund ta perdorin at flamur , mirpo skan te drejt te thirren ne historin shqiptare , as ne Adem Jasharin e as ne Isa Boletinin , sepse ata kan qen shqiptar.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e flag
    Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Ja Edukata e juaj tregon cfar babi ke ! mos i perfshi te gjithe njerzit qe kan mbajt flamuj serb, se keshtu dotu pergjigjen , ceki tradhtart me emra kur ke fakte . e jo te besh pytje cfar do qe te vjen ty . Je shum i lig me vije keq per ty
    Tradhëtaret kan qenë te njohur prandaj ata nuk kan bërë dasma, madje jo me krushqi. Arsya pse nuk kan bërë dasma, po flas per ata anti Shqiptaret, sepse asnje Shqiptar nuk ju ka shkuar ne dasm. Madje, tradhetaret, kan pasur veshtire te gjejn edhe nuse per djem te tyre apo djem per vajza. Prandaj nuk ka shansa qe dikush, shqipfoles te kete mbajt vetem flamurin e shkaut siq po aludohet nga disa. Nese e ka mbajt me zemer atehere patjeter qe ju ka dashur te mbaj edhe flamurin kuq e zi, ne menyre te mos zbulohet cfare ka ne zemer. Po ne nuk mundemi te shpalojm askujt zemren.

Nejse, une veq kam treguar me lart se pse eshte dashur me mbajt neper dasma edhe flamurin shteteror te Jugoslavisë.

Me nderime
    flag

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

dardan

Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Pershendetje,

Kryesorja qe flamurin e serbis nuk e kemi,
    Se me cilin flamur do te behet dasma ajo eshte puna me e vogl, cilin te deshironi bane dasmen, ose me te dyt, po te kemi ne te menqur dhe te civilizuar aspak nuk prishe pune se me cilin flamur ben dasme apo festa tjera private, por qe besa edhe publike.
    Ishalla qifti i ri trashegohen me ndonje jorgan te ri, pa asnje shenje te flamurit.
    dardan ke te drejt ti se ne nuk jemi te civilizuar po si thua shtu or vllaqko
    po ti un jam i pa civilizuar pse e dua flamurin tim kombetar kuq e zi apo
    kjo esht pak jo serize nga ju o vlla i dahur
    ket e kemi simbol kombetar dhe nuk krahazohet me gjera qe mund te luaj as kush

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Flamuri i Kosoves ne shtepine time nuk do te kete kurrenjehere vend.Sa i perket dasmave e gazmendeve te tjera,sikur gjithmone,flamuri kuq e zi me shqiponje do te jet ai i cili do ti zbukuroj ambientet.
    Mendoj se kete bindje kan shumica e shqiptareve te Kosoves.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga flag Lexo Postimin
    Tradhëtaret kan qenë te njohur prandaj ata nuk kan bërë dasma, madje jo me krushqi. Arsya pse nuk kan bërë dasma, po flas per ata anti Shqiptaret, sepse asnje Shqiptar nuk ju ka shkuar ne dasm. Madje, tradhetaret, kan pasur veshtire te gjejn edhe nuse per djem te tyre apo djem per vajza. Prandaj nuk ka shansa qe dikush, shqipfoles te kete mbajt vetem flamurin e shkaut siq po aludohet nga disa. Nese e ka mbajt me zemer atehere patjeter qe ju ka dashur te mbaj edhe flamurin kuq e zi, ne menyre te mos zbulohet cfare ka ne zemer. Po ne nuk mundemi te shpalojm askujt zemren.

Nejse, une veq kam treguar me lart se pse eshte dashur me mbajt neper dasma edhe flamurin shteteror te Jugoslavisë.

Me nderime
    flag
    Nuk di ku ke jetuar ti o njeri! Tradhtaret kan pas shoqeri mjaft , kan pas udben mrapa , kan ber dasma me flamuj serb , dhe sot jan ne beograd se ata skan vend ne kosove , ate te cilet nuk jan shperngul ne 99 jan vra , edhe flamujt jugosllav i kan mbajt vetem dora e djath e sebis qe sot nuk ekzistojn me .....

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    hahha valla qe martohna me darsum kysmet me flamur te ri te KOSOVES
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Nuk di ku ke jetuar ti o njeri! Tradhtaret kan pas shoqeri mjaft , kan pas udben mrapa , kan ber dasma me flamuj serb , dhe sot jan ne beograd se ata skan vend ne kosove , ate te cilet nuk jan shperngul ne 99 jan vra , edhe flamujt jugosllav i kan mbajt vetem dora e djath e sebis qe sot nuk ekzistojn me .....
    E nderuara Flora, nuk e dij nese ky numer(82) ne emrin tuaj tregon datelindjen tuaj apo jo por sidoqofte edhe nga shkrimi yt tregon se qenke e re. Kur them e re, jo nga mosha por nga shkrimi, sepse nga viti 1982-2008 jan plot 26 vjet.

Sidoqofte, tradhtaret, logjikisht, nuk jan njohur te gjithe prandaj quhet tradhti e tradhtar sepse cdo gje veprohet ne menyre sekrete kunder dikujt. Derisa nuk e din se te ka tradhtuar nuk mund te quash tradhtar apo jo?

Ata qe jan njohur, prap, logjikisht, askush nuk i ka dashur dhe jan denoncuar nga ta, madje edhe familjaret e tyre. Kur jan dalur ne shesh, kur jan ekspozuar apo gjetur, keta ose kan vazhduar tradhtin e tyre edhe me shume ne menyre te kan mbrojtjen nga Serbi, ketu ka qen me veshtir me i likviduar, ose kur ka ardhur mundesia jan likviduar nga dora e shenjet.

Ne kete pergjigje me lart thua se tradhtaret kan pasur shume shoqeri. Te pyes une juve, nese ju e keni njohur nje si tradhtar, a jeni shoqeruar me të? Besoj se nuk jeni shoqeruar sepse e keni ditur se eshte tradhtar apo jo? Keshtu kan vepruar te tjeret, prandaj nuk e dij nga e merr kete se ata kan pasur shoqeri.

Mos harro ne nuk po flasim per njerz qe kan qen tradhtar e askush nuk e ka ditur, ku edhe ju edhe une kemi mundur te shoqerohemi me ta, e tek me vone eshte kuptuar se paskan qen tradhtar. Po flasim per ata qe e kan pasur emrin tradhtar. Me fjale tjera Flora, ata qe kan qen te njohur, prap po them, se nuk kan pasur shoqeri Shqiptare. Ti duhet te dijsh se ne cfare situate kemi jetuar, prandaj edhe nese je pershendet me komshiun Serb ka pasur mundesi qe dikush diku te ju etiketoj si bashkepunues i Serbit, e lere nese ke punuar per Serbin.

Ju ne komentet me posht ndaj Mmeettlis, qe e ofendon pa asnje arsye dhe pa asnje fakt, bie ne kontradite me shkrimin me lart. Me posht shkruan:

une e citova se vetem tradhtaret edhe ata te UDB-es kan mbajt flamuj te serbve ne kosove , une kam lindur dhe jam rritur ne kosove kurr skam par dasum me flamur serb , ti ndoshta je rritur ne beograd ku ta di une , por te thash ashtu si e meritove kur ta marrsh personazh babin qe te tregon gjera qe nuk kan qen keshtu dot them prap i vjen era tradhti
    Ne fillim thua se vetem tradhtaret kan mbajt flamuj te Serbeve, ndersa menjehere pas kesaj thua se ke lind ne Kosove por kurr nuk ke pa dasme me flamur Serb.

Tash, e nderuar Flora82, me edukatë te mire nga babi yt, me edukate heroizimi nga babi yt, cila eshte e verteta ketu, ka pasur apo nuk ka pasur shqiptar(tradhtar) qe kan mbajt flamur Serb?

E nderuara Flora, meqenese keni lindur ne Kosove dhe nuk keni pa asnje me flamur Serb, kush te tregoj ty qe tradhtaret kan mbajtur flamurin Serb? Ju treguat se babi te ka treguar vetem per heroizem, ndersa babin e mmeettlis e quan tradhtar sepse ka treguar per tradhtaret dhe gjerat qe nuk kan ndodhe, gjera qe edhe ju, me shume se njehere, treguat se kan ndodhe e pastaj se asnjehere nuk ke pa se kan ndodhur.

E sheh e nderuara Flora qe kur njeriu hyn ne nje temë qe ose nuk ka info ose nuk e kupton mire komentet e tjeterit, dhe pa asnje arsye e quan tjeterin tradhtar pa asnje fakt, mandej lere vetem kete por ti vazhdon dhe e ofendon ne baza racore, si ashkali, egjiptian e nuk dij cka tjeter, te gjithe kete ne emer te edukates tuaj te mire nga babi yt.

E nderuara Flora, me lejo te ju jap nje keshillë, pa pare, se ky forum eshte per te gjithe, madje edhe per ashkali e egjiptian. Ku forum mundeson te gjithe te japin komentet dhe mendimet e tyre por, lexo me vemendje, pa e ofenduar askend dhe pa kercy ne konkluzione, gje qe, te dyjat, ju e nderuar Flora i bere.

Une po mundohem te gjej, madje nje fjali, ku Mmeettli, ka bere krim ne komentin e tij/saj kur shtroj pyetjen ne kete temë. Nga ky konkludim i juaj se babi i tij/saj eshte tradhtar, se babi i tij/saj e ka mesuar vetem per tradheti, se babi i tij/saj eshte ashkali e egjiptian, ndersa ne te kunderten, ju krenoheni se babi yt eshte hero, patriot, se baby yt po te shihte ndonje Shqiptar me flamur Serb do t'ju hedhte bomb dhe plumb, kjo tregon mjaft per pjekurin tuaj. A po e vëreni ironinëdhe kontratidata ne komentet tuaja e nderuara Flora?

Prandaj, nese nuk ke dicka konstruktive lidhje me temen, mos hyj ne tema vetem e vetem ti ofendosh te tjeret ne menyre qe te ushqehesh me urretje dhe ofendime.

Me respekt
    Flag

P.S Jeta ne Kosove nuk ka filluar ne vitin 1982 apo ne vitin 1989 kur edhe ka filluar te zbatohet ky "ligj" i dhuneshem, si shume ligje tjera kunder Shqiptareve. Nese ke lindur ne vitin 1982 atehere nga kjo del se vetem 7 vite i keni pasur.

Ndoshta edhe njeriu nuk duhet te habitet sepse "patriota" te internetit, falë internetit, kemi mjaft.

Ja nje rikujtim per ju e nderuara patriote Shqiptare
    Met vertet krenohem qdo her kur pergjigjem qe jam shqiptare por shpejt tregoj qe jam kosovare se po nuk tregova dot mendojn qe jam nga shqipria e do ikun te gjith merrne me mend ahahahahaaa
    Ndryshuar për herë të fundit nga flag : 22-05-2008 më 11:51 Arsyeja: eksopzuar-ekspozuar

Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga flag Lexo Postimin
    E nderuara Flora, nuk e dij nese ky numer(82) ne emrin tuaj tregon datelindjen tuaj apo jo por sidoqofte edhe nga shkrimi yt tregon se qenke e re. Kur them e re, jo nga mosha por nga shkrimi, sepse nga viti 1982-2008 jan plot 26 vjet.

Sidoqofte, tradhtaret, logjikisht, nuk jan njohur te gjithe prandaj quhet tradhti e tradhtar sepse cdo gje veprohet ne menyre sekrete kunder dikujt. Derisa nuk e din se te ka tradhtuar nuk mund te quash tradhtar apo jo?

Ata qe jan njohur, prap, logjikisht, askush nuk i ka dashur dhe jan denoncuar nga ta, madje edhe familjaret e tyre. Kur jan dalur ne shesh, kur jan ekspozuar apo gjetur, keta ose kan vazhduar tradhtin e tyre edhe me shume ne menyre te kan mbrojtjen nga Serbi, ketu ka qen me veshtir me i likviduar, ose kur ka ardhur mundesia jan likviduar nga dora e shenjet.

Ne kete pergjigje me lart thua se tradhtaret kan pasur shume shoqeri. Te pyes une juve, nese ju e keni njohur nje si tradhtar, a jeni shoqeruar me të? Besoj se nuk jeni shoqeruar sepse e keni ditur se eshte tradhtar apo jo? Keshtu kan vepruar te tjeret, prandaj nuk e dij nga e merr kete se ata kan pasur shoqeri.

Mos harro ne nuk po flasim per njerz qe kan qen tradhtar e askush nuk e ka ditur, ku edhe ju edhe une kemi mundur te shoqerohemi me ta, e tek me vone eshte kuptuar se paskan qen tradhtar. Po flasim per ata qe e kan pasur emrin tradhtar. Me fjale tjera Flora, ata qe kan qen te njohur, prap po them, se nuk kan pasur shoqeri Shqiptare. Ti duhet te dijsh se ne cfare situate kemi jetuar, prandaj edhe nese je pershendet me komshiun Serb ka pasur mundesi qe dikush diku te ju etiketoj si bashkepunues i Serbit, e lere nese ke punuar per Serbin.

Ju ne komentet me posht ndaj Mmeettlis, qe e ofendon pa asnje arsye dhe pa asnje fakt, bie ne kontradite me shkrimin me lart. Me posht shkruan:

Ne fillim thua se vetem tradhtaret kan mbajt flamuj te Serbeve, ndersa menjehere pas kesaj thua se ke lind ne Kosove por kurr nuk ke pa dasme me flamur Serb.

Tash, e nderuar Flora82, me edukatë te mire nga babi yt, me edukate heroizimi nga babi yt, cila eshte e verteta ketu, ka pasur apo nuk ka pasur shqiptar(tradhtar) qe kan mbajt flamur Serb?

E nderuara Flora, meqenese keni lindur ne Kosove dhe nuk keni pa asnje me flamur Serb, kush te tregoj ty qe tradhtaret kan mbajtur flamurin Serb? Ju treguat se babi te ka treguar vetem per heroizem, ndersa babin e mmeettlis e quan tradhtar sepse ka treguar per tradhtaret dhe gjerat qe nuk kan ndodhe, gjera qe edhe ju, me shume se njehere, treguat se kan ndodhe e pastaj se asnjehere nuk ke pa se kan ndodhur.

E sheh e nderuara Flora qe kur njeriu hyn ne nje temë qe ose nuk ka info ose nuk e kupton mire komentet e tjeterit, dhe pa asnje arsye e quan tjeterin tradhtar pa asnje fakt, mandej lere vetem kete por ti vazhdon dhe e ofendon ne baza racore, si ashkali, egjiptian e nuk dij cka tjeter, te gjithe kete ne emer te edukates tuaj te mire nga babi yt.

E nderuara Flora, me lejo te ju jap nje keshillë, pa pare, se ky forum eshte per te gjithe, madje edhe per ashkali e egjiptian. Ku forum mundeson te gjithe te japin komentet dhe mendimet e tyre por, lexo me vemendje, pa e ofenduar askend dhe pa kercy ne konkluzione, gje qe, te dyjat, ju e nderuar Flora i bere.

Une po mundohem te gjej, madje nje fjali, ku Mmeettli, ka bere krim ne komentin e tij/saj kur shtroj pyetjen ne kete temë. Nga ky konkludim i juaj se babi i tij/saj eshte tradhtar, se babi i tij/saj e ka mesuar vetem per tradheti, se babi i tij/saj eshte ashkali e egjiptian, ndersa ne te kunderten, ju krenoheni se babi yt eshte hero, patriot, se baby yt po te shihte ndonje Shqiptar me flamur Serb do t'ju hedhte bomb dhe plumb, kjo tregon mjaft per pjekurin tuaj. A po e vëreni ironinëdhe kontratidata ne komentet tuaja e nderuara Flora?

Prandaj, nese nuk ke dicka konstruktive lidhje me temen, mos hyj ne tema vetem e vetem ti ofendosh te tjeret ne menyre qe te ushqehesh me urretje dhe ofendime.

Me respekt
    Flag

P.S Jeta ne Kosove nuk ka filluar ne vitin 1982 apo ne vitin 1989 kur edhe ka filluar te zbatohet ky "ligj" i dhuneshem, si shume ligje tjera kunder Shqiptareve. Nese ke lindur ne vitin 1982 atehere nga kjo del se vetem 7 vite i keni pasur.

Ndoshta edhe njeriu nuk duhet te habitet sepse "patriota" te internetit, falë internetit, kemi mjaft.

Ja nje rikujtim per ju e nderuara patriote Shqiptare
    Flag , Me bere te qeshi me ket koment ne fund , po ku e paske gjetur se hahahahahaaa pse shakat tona i merni ju si ofendim une vetem shaka kom ber kurse juu edhe ne mend e paskit mbajtur ok ok , sa i perket bisedes me ket personin qe e kam ber ky e ka kerkuar vet ket lloj ofendim , une vetem pse i thash pse babi i juaj te ka tregu kto gjera mos eshte i perfshin edhe ai , ai me qujti idijote e poshter , une nuk e qujta ne komentin e dyt , pasi paske hyr kaq fell flag , ndoshta i ke lexu e gjith biseden , por ky personi filloj prap te me quaj idijote , dhe une tash ja kthej dupllu e kupton e quaj ashkali egjiptjas turk se e meriton , e sa i perket diskutimev te mija edhe poti sqaoj sdo i kuptosh andaj me rensi ky personi i kupton te gjitha , edhe diqka une kurr skam par dasum shqiptar me flamuj serb , ndoshta ato dasma kan ndodhur para se te lindi une , por ky i ka perfshi shumicen e une i kam than vetem e vetem tradhtaret e kan ber ate , ky tregonte prralla te babit qe i ka tregu , ateher kur i ka babi i tij ata tradhtar me flamuj leti tregon emrat nese i njef apo thjesht supozova mos ka qen edhe ai i perfshin

flag , nese ke mundsi komentoj edhe komentet e keti askushit , pasi paske kohe per komente dhe kshilla ....

shendet

Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Flag , Me bere te qeshi me ket koment ne fund , po ku e paske gjetur se hahahahahaaa pse shakat tona i merni ju si ofendim une vetem shaka kom ber kurse juu edhe ne mend e paskit mbajtur ok ok , sa i perket bisedes me ket personin qe e kam ber ky e ka kerkuar vet ket lloj ofendim , une vetem pse i thash pse babi i juaj te ka tregu kto gjera mos eshte i perfshin edhe ai , ai me qujti idijote e poshter , une nuk e qujta ne komentin e dyt , pasi paske hyr kaq fell flag , ndoshta i ke lexu e gjith biseden , por ky personi filloj prap te me quaj idijote , dhe une tash ja kthej dupllu e kupton e quaj ashkali egjiptjas turk se e meriton , e sa i perket diskutimev te mija edhe poti sqaoj sdo i kuptosh andaj me rensi ky personi i kupton te gjitha , edhe diqka une kurr skam par dasum shqiptar me flamuj serb , ndoshta ato dasma kan ndodhur para se te lindi une , por ky i ka perfshi shumicen e une i kam than vetem e vetem tradhtaret e kan ber ate , ky tregonte prralla te babit qe i ka tregu , ateher kur i ka babi i tij ata tradhtar me flamuj leti tregon emrat nese i njef apo thjesht supozova mos ka qen edhe ai i perfshin

flag , nese ke mundsi komentoj edhe komentet e keti askushit , pasi paske kohe per komente dhe kshilla ....

shendet :
    E nderuara Flora, me trego te lutem kush jan tonat dhe ju? Sa per info tuajen, une kam lindur dhe jam rritur ne Prishtinë por mbi te gjitha, Shqiptar. Nuk ka lidhje ku ke lindur e ku je rritur, me rendesi si ndihesh.

Une nuk e kam mbajtur ne mend komentin tuaj, qe tani po e quan si shaka, por te lexova profilin tuaj. Kjo eshte problemi me disa qe mendojn se fshehen mbas komputerit dhe kan te drejt te leshojn fjale pa menduar thelle, duke mos menduar se nje dite mu ajo fjale do te dal ne shesh dhe te ekspozoj personalitetin e vertet te atij apo asaj, timin apo tuajin. Prandaj mos ke dert, fatkeqsisht, ka mjaft te tille qe i ndajn Shqiptaret me "ata" "ju" e "ne", sikur te ishin nacionalitet tjeter, e jo qe jemi te gjithe njejte. Prandaj eshte e pamundur te mbahen ne mend kush cka thotë. Ketu duhet te mbajn ne mend ata qe japin keto komente, pse i japin dhe a eshte dashur te japin.

Sa per ofendimet dhe kush i filloj i pari. Ja po te rikujtoj pergjigjen tuaj te parë ne pyetjen e Mmeettlis

MmEmTti ai babi jot asgje nuk po dika , apo edhe ato qe po i dika po i tregojka per tradhtaret qe i kan mbajt dy flamuj ate serb dhe at shqiptar , andaj thuj babit mos tet tregoj per tradhtar apo ka ber pjes edhe ai ne at grup
    Tani e nderuar Flora, me trego cka te shtyri te quash babin, e nje antari tjeter te ketij forumi, tradhtar apo nese ka qen edhe ai tradhtar? Nga ky konkludim i juaji per prindin e dikujt tjeter qe as qe e njeh madje? Cilat jan faktet tuaja se jan vrar tradhtaret qe kan ngritur flamurin e jugoslavise.? Ju treguat se asnjehere nuk keni pa ngritjen e flamurit jugosllave apo jo?
    Gje qe len te kuptohet se edhe ty te ka treguar dikush apo baby yt. Sikur qe babi i Mmetlis i ka treguar asaj per ngritjen e flamurit jugosllav, gjithashtu edhe ty te ka treguar dikush ose baby yt se ata "tradhtar" jan vrar per ngritjen e flamurit jugosllav.Une nuk po shoh dallim, po ti e nderuar Flora? Per mua po duket i njejte, sikur Mmeettlis qe i ka treguar dikush(babi i saj) ashtu edhe ty.

Sikur qe nuk po pajtohem me menyren si fillove me sulmuar/ofenduar babin e Mmeettlis, pa asnje arsye, gjithashtu nuk po pajtohem me mbrojten e saj duke te quajtur idiote e qe pastaj ti nuk hezitove te quash babin e saj, prap, pa edukat ashtu si edhe e vajza e tij e mandej jo ashkali e jo egjiptian e nuk dij cka tjeter.

Eshte leht ti thuash dikujt, mua ne kete rast, te lexoj krejt biseden por sikur ju te kishit bere te njejten atehere do te kishe lexuar komentin tim numer 18 ku kam treguar se ka pasur raste ku nuk kan pasur mundesi tjeter pa e ngrit flamurin Jugosllav. Ose edhe jugosllav ose asnjerin. Ka pasur te tille qe nga deshira e flakte per te ngritur flamurin kuq e zi, i'u eshte dashur(jo me zemer) edhe flamurin jugosllav dhe te tille qe nuk e kan ngritur asnjerin flamur vetem e vetem te mos ngritin flamurin jugosllav.

Nga kjo kishe mesuar e nderuar Flora se eshte fjala per ato dasma qe kan ndodhur mbas 1989 dhe kjo nuk ka zgjate shume. Une besoj se ke qen e lindur por ke qen shume e re. Pse nuk i keni pa nuk te arsyeton te insistoni se kjo nuk kan ndodhur , e per kete, baba i saj duhet te jete tradhtar e genjeshtar.

Kjo qe keni kerkuar ju, te tregohen emrat e atyre qe kan ngritur flamurin jugosllav dhe kuq e zi, eshte e njejta sikur Mmeettlis te kerkon emrat e atyre tradhtareve qe jan vrar e qe edhe ty dikush te ka treguar per keto vrasje.

Eshte leht moj e nderuar Flora te thuash nje fjale te keqe por shume veshtire nje fjale te mire. Ne nje kohe njeriu ka luftuar te mos beje apo thote ndonje fjale te keqe ndersa sot eshte e kunderta. Sot luftohet te thuhet dicka e mire, sepse keq shume leht, e kemi ne goje, apo me saktesisht, ne kohen e internetit, ne gishta.

Me respekt
    Flag

Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    flag , Lum befshum per ty , qe gjendesh ne mesni ton por se di pse i komenton bisedat e kti personi , apo pse i del ndim ? apo ke Arsyje tjeter?

nuk fshem kurr mbas inter... kete ta kesh te qart , se vetem njerzit e lig fshehen e din ti ket ? apo i ben kto pytje kot ! nejse sdo komentoj me per ket bised se nuk ja vlen te dabatoj per nje "askushin "
    njese ......

shendet :

Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Flamuri i Kosoves
    Nga new-man në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 23-04-2017, 15:06
  2. Traditat e dasmave shqiptare
    Nga katana në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 08-09-2014, 16:25
  3. Flamuri Kombëtar kuq e zi, valevitet krenar në Manhattan
    Nga brooklyn2007 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2008, 01:34
  4. Flamuri i Dardanisë mungon në festimet e 28 nëntorit në Kosovë
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 19:34
  5. Si u hoq ylli i komunisteve nga flamuri i shqiptarëve
    Nga Xhuxhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-12-2005, 18:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •