e paska pas pru ne alibaba ket kang e un po e bi prap
alibab e beni33 u pershendes
e paska pas pru ne alibaba ket kang e un po e bi prap
alibab e beni33 u pershendes
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Me duket interesante kjo ideja e shqiptareve te kosoves per te perdorur flamurin ne dasma. Une skam pare qe kjo te behet ne shqiperi, por nese do e beja patjeter qe flamurin shqiptar edhe nese dasma ime do te celebrohej jasht shqiperise.
Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.
Ne Kosove sa u perket flamurit se cilin do ta ket bajraktari ne dasma
jan ndar ne tri grupe kjo eshte me se e vertet nuk po e them vetem une
por te gjith e dinket ndasi
grupi i par i ngritin qe te dy flamujt ne dasma
grupi i dyt e ngritin vetem flamurin e Republikes se Kosoves
grupi i tret e ngritin vetem flamurin Kombetar
ne grupin e par bejn pjes po thuajse te gjitha shtresat
ne grupin e dyt bejn pjes ata te cilet kan dhan me se shumti per tu fitue Shteti i Kosoves
ne grupin e tret bejn pjes disa fanatik te rugoves e ne shenj paknaqsije qe nuk ja lan lecken e ti te behet flamuri i shtetit ata kinse patriota e ngritin vetem flamurin kombetar
e keshtu e ka puna e patriotave te pas luftes keta patriota ne kohen e okupimit
kur kan ba dasma policija serbe jau ka hiek flamurin kombetar dhe i ka than bajraktarit fshimi kepucet me ta
dhe krushqit me te zotin e dasmes kan kqyr anash pa e fol asnji fjal
ne fun policija serbe e kan shti me e kall krejt
kso raste ka pas shum per fat te keq une e njof njerin konkretisht qe ja ka fshi policis serbe kepucet ne nji dasum me flamur kombetar ndersa ne luft u fut ne dimija te grave i sigurt jam
e pas lufte eshte ma se patriot i vertet qdo dit u mban tierve ligjerata si dut te mbajm vetem flamurin kombetar
si duhej te bashkojm mitrovicen
suhet ta kemi kufinin te molla e kuqe
si duhet ta marrim qamerin
si keta te UÇK-se vrapuan pas pasuris e nuk paten dertin per Mitrovicen etj.
kesi patriota kemi edhe ne ket forum 100% veq dimijat i kan hek e i kan vesh pantollat.
une e kam dhan mendimin tim njiher dhe po e perseris prap
dasmat ne familjen time do ti bejm me dy flamujt qe i kemi
ate te shtetit te Kosoves
dhe ate kombetar
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Është i sigurtë që nuk është albanian.je i sigurt qe je albanian?!
ËSHTË SHQIPTAR
Me flamurin e KUQ dhe ZI
E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...
Me rendesi eshte te martosh dike qe ta don zemra. Flamuri do te jet ai qe ka qen gjithmon ne dasmat e kosovareve..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
ne ket vit qe shkojj afer 100 dasma kam pa vett 80% Pre tyrev kann qen me Flamur KUQ E ZI
Flamurin e ri, Kosova, thjesht e ka vene se nuk lejohen dy shtete te ndryshme(uroj jo per shume kohe) te ken te njejtin flamur,por thell ne zemren dhe ne ndergjegjien e gjithe shqiptareve te c'do krahine,c'do feje dhe c'do ideje nje flamur ekziston.Ai kuqezi,se me ate luftoi Skenderbeu,nen ate u lidh Lidhja Prizrenit,ai u ngrit ne Vlore,me ate ne gji luftonin ushtaret e U.C.K dhe ai do ngrihet diten qe krahina Kosoves do rikthehet tek memedheu gjymtuar.
Krijoni Kontakt