Close
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 139
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    flamuri kuq e zi nuk esht dhe nuk duhet te quhet flamuri i shqiperis por flamur kombetar shqiptar e ky i kosoves essht nje leqk qe nuk ka as pak histori apo me thuani ju debila qe ende nostalgji keni per ish yugosllavin edhe aty kishte shum flamuj te kombeve dhe kombesive me kujtohet nje koh ne kosove pas demonstratave 81 ne kosove disa debilA DASMAT I BENIN ME FLAMUJ JUGOSLLAV DHE JA HUMBENIN lezetin dasmes pra ne fund dua te ju them se dasma me simbole te shpikura ska kuptim shqiptaret kan nje flamur aj veq dihet kuq e zi
    kurse me at te kosoves mund te krenohet veq haxhi merrgja i gabelve icili esht ne parlamentin e kosoves

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    flamuri kuq e zi nuk esht dhe nuk duhet te quhet flamuri i shqiperis por flamur kombetar shqiptar e ky i kosoves essht nje leqk qe nuk ka as pak histori apo me thuani ju debila qe ende nostalgji keni per ish yugosllavin edhe aty kishte shum flamuj te kombeve dhe kombesive me kujtohet nje koh ne kosove pas demonstratave 81 ne kosove disa debilA DASMAT I BENIN ME FLAMUJ JUGOSLLAV DHE JA HUMBENIN lezetin dasmes pra ne fund dua te ju them se dasma me simbole te shpikura ska kuptim shqiptaret kan nje flamur aj veq dihet kuq e zi
    kurse me at te kosoves mund te krenohet veq haxhi merrgja i gabelve icili esht ne parlamentin e kosoves
    "sha Zoten ki fol si burrat qetash...
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    une kur te martohem do ti bej me dyt heeee nu martofsha prap

me pelqejn ato dasma qe i mbajn dyt
    As 8 vite nuk mjaftuan qe stalinistet e Kosoves te kuptojne dallimin ne mes te flamurit kombetar e atij shteteror. Flamurin shteteror te Kosoves/Dardanise (me simbole krejtesisht Kombetare), te propozuar nga Presidenti e kundershtuan, e dogjen, bile e cilesuan si tradheti (gjoja se po perpiqet te nderroj Flamurin Kombetar). Ndersa mjaftuan disa sekonda qe bashke magjupet deputete (me 17 Shkurt) te pranojne nje flamur magjupesh...
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    As 8 vite nuk mjaftuan qe stalinistet e Kosoves te kuptojne dallimin ne mes te flamurit kombetar e atij shteteror. Flamurin shteteror te Kosoves/Dardanise (me simbole krejtesisht Kombetare), te propozuar nga Presidenti e kundershtuan, e dogjen, bile e cilesuan si tradheti (gjoja se po perpiqet te nderroj Flamurin Kombetar). Ndersa mjaftuan disa sekonda qe bashke magjupet deputete (me 17 Shkurt) te pranojne nje flamur magjupesh...
    arb pak si ftoft po na merr
    [/QUOTE]
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    arb pak si ftoft po na merr
    [/QUOTE]

Llap a muj mu nxeh edhe un ??....po duket zjarr i mrekullushem ...

i/e regjistruar Maska e ballisti_oslo
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    oslo-norvegji
    Postime
    38

Shqiperinnn E Duaa Se Jam Shqipetarrr

Normale se shqiptaret kane nje flamur...ai eshte flamuri kombetar i cili u ngrit ne VLORE me 28 nentor 1912... hehehe ne darsmat shqiptare do te ekziston nje flamur ai me shqipen dy krereshe dhe kallashnikovi AK-47!!!!

Sa per Kosoven nuk e di se cte them tani ato kane flamurin e tyre dhe eshte zgjedhja e tyree.... Vetem se Ne iLiRiDe qe nga pavarsia e kosoves darsmat kremtohen me dy flamujj ate Kombetar dhe ate Kosovar...
    THE FUTURE WILL BE,WHATEVER WE MAKE IT.....

i/e regjistruar Maska e ballisti_oslo
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    oslo-norvegji
    Postime
    38

Nje kurdisje e forcave boteroreee

Do doja te shtoja edhe dicka se flamuri kosoves nese e kini verrejtur ngjan me ate te QIPROS DHE Bosnes dy shtet te cilat janee njera grekeeeeee e tjetra gjysemmm serbeeeeeeee
    THE FUTURE WILL BE,WHATEVER WE MAKE IT.....

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Hard_Style

Po more ta bajm ni vend edhe ty afrohu e nxehum se perime acar po
    na merr
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 13-01-2009 më 19:38
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

alibaba

Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Nuk është turp. Është zakon shekullor, prej se s'mbahet mend fare, prej se ekziston flamuri, edhe është përdorë në dasma tona.

Ndonëse nuk kam shumë vjet, më ka ra rasti 7 herë të bëhem flamurtar në dasma të farefisit. Për flamurtar merret nipi, nipi prej bije. Eh mu mka ra me pas shum dajë, edhe jam shku shpesh si flamurtar. Po sivjet mthirri edhe njani pak ma i largtë, që të shkoj si flamurtar. Edhe shkova aty, hëngrëm drekë ne, edhe u bamë gati me u nis. Kur po e shoh ni cull e bike kit flamurin e Kosovës.
    - Shka je tuj ba me kit far harrni?
    - Jo çyky osht flamuri jonë.
    - Unë - thashë - nuk due me çue përpjetë këtë flamur. Bjere atë tjetrin ndash. Këtë jo. Ose për këtë flamur merre nji flamurtar tjetër, e unë nuk të rri as në darsum.

Edhe ai nuk ish kan ba gati hiq, dmth nuk kish ble flamur kombëtar hiq, veç këta të Kosovës tuj menue me kit flamur me shkue në darsëm. Edhe unë simas fjalës ia lëshova darsmën.
    te lumt paske vepruar taman si shqiptar dhe nse edhe mua me ndodh dote veproja njejt si ju se lun topi
    respekt i nderuar

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    flamuri i kosoves qe poj thon esht nje mbeturin nje leck e kontrabanduar
    ne kemi nje flamur kuq e zi
    edhe rugova kishte qellime te ndarjes nga shqitarizmi as aj sishte me i mir skta qe ikemi sot
    pra rugova kishte qellim te dizainote nje flamur ku dote behej dallimi ne mes kosoves dhe shqiperis pra njejt nje bagel jan dhe ishin

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Flamuri i Kosoves
    Nga new-man në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 23-04-2017, 15:06
  2. Traditat e dasmave shqiptare
    Nga katana në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 08-09-2014, 16:25
  3. Flamuri Kombëtar kuq e zi, valevitet krenar në Manhattan
    Nga brooklyn2007 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2008, 01:34
  4. Flamuri i Dardanisë mungon në festimet e 28 nëntorit në Kosovë
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 19:34
  5. Si u hoq ylli i komunisteve nga flamuri i shqiptarëve
    Nga Xhuxhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-12-2005, 18:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •