Kshtu kam msu nga t'paret e mi se n'Kosove gjithmone jane ba darsmat me Flamur (bile edhe atehere kur jemi kon nen sundimin serb...)
Ato me tkuqe nuk marr vesh mire cka ke desht me than, megjithate pak a shume ma merr mendja ku e ki hallin ti, ama merre veten me te mire
Tung nga Shqipja![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Adna : 02-08-2009 më 10:20
Po sigurish me Flamurin Kombetar do ta beja.
[QUOTE=Adna;2355492]Kshtu kam msu nga t'paret e mi une n'Kosove gjithmone jane ba darsmat me Flamur (bile edhe atehere kur jemi kon nen sundimin serb...)
Ato me tkuqe nuk marr vesh mire cka ke desht me than, megjithate pak a shume ma merr mendja ku e ki hallin ti, ama merre veten me te mire
Tung nga Shqipja[/QUO
Ndersa ne dasem shkohet per ta festuar ose te gezohesh qe nje cift nderton jeten,dhe lumturohesh sepse te kane ftuar.
Dhe armet une i le tek Derra,ose shkoj pa arme sepse e marr me mend qe flamuri atyj do valoj,ne dasemmmmmmmmmmmmm.
Shyqyr qe ma ke observuar mendimin tem.
Te paret e mi ne Shqiperi,keshtu me kane edukuar mua.
Tu rrit nera.
[QUOTE=SystemA;2355503]uau po armet tash, cka na u deshten ktu? upps po the qe i le tek dera, po pse te paskan eduku ty qe jashte dasmes te mbash arme?Postuar më parë nga ;2355492
Me sa mduket mu po flasim per kohen e sotme me cfare flamurin do bejme dasmat, apo ti po shkrun per kohet e vjetra se si ke shku ne dasem, (megjithse po shkrun ne kohen e tashme- Shkoj- e jo -Shkoja-.
Sidoqofte tu rrit nera edhe ty systemA
Paqe!
[QUOTE=Adna;2355510][QUOTE=SystemA;2355503]
uau po armet tash, cka na u deshten ktu? upps po the qe i le tek dera, po pse te paskan eduku ty qe jashte dasmes te mbash arme?
Me sa mduket mu po flasim per kohen e sotme me cfare flamurin do bejme dasmat, apo ti po shkrun per kohet e vjetra se si ke shku ne dasem, (megjithse po shkrun ne kohen e tashme- Shkoj- e jo -Shkoja-.
Sidoqofte tu rrit nera edhe ty systemA
Paqe![/QUOT
Do filloj te hap alfabetin,s'kam rruge tjeter.
Paqe.
Krijoni Kontakt