Mire se dikur ashte be per inat te serbeve po tash kosova eshte e pa mvarur edhe shtet sovran
Ku ka nevoj me shkue me flamure si eshte turp per ta pa kush kete shkarravin (ma mir pa te )
Mire se dikur ashte be per inat te serbeve po tash kosova eshte e pa mvarur edhe shtet sovran
Ku ka nevoj me shkue me flamure si eshte turp per ta pa kush kete shkarravin (ma mir pa te )
Jo shoq, jo. Hajgare bana, mos e paçe ditë, se shqiptarët e Kosovës rrnojnë për qef të vetin me zakone të veta, e jo për inati të serbëve.Mire se dikur ashte be per inat te serbeve po tash kosova eshte e pa mvarur edhe shtet sovran
Apo je i prirur që çdo humor t'a marrësh për të vërtetë?
Dasma nuk bahet me shkarravinë, bahet me flamur kombëtar. Ata qi e bajn dasmën ma shkarravinë, janë po të njëjtit që para disa dekadash e bënin dasmën me flamur jugosllav.Ku ka nevoj me shkue me flamure si eshte turp per ta pa kush kete shkarravin (ma mir pa te )
Dasmat në Drenicë:
Sidomos kjo e katërta ia vlen të shikohet:
Hë, a nuk e shikut këtë vidjon???Sidomos kjo e katërta ia vlen të shikohet:
Jo për gjë por më lehtë e keni të mos e shikoni fare, se sa të zhdukni ato paragjykime imorale kundrejt kosovarëve.
Keni kriju i përshtypje se kosovarët janë kshtu e kshtu, dhe tash keni frikë se po iu ndërrohet përshtypja.
me dy flamujt dhe pik .
if love is the answer, could you rephrase the question?
Hahhaa ti po dojshe njanin për nuse e tjetrin për dhanërrme dy flamujt dhe pik .
Veq un du me marr nusen në Shqipni![]()
njanin per shpirt e tjetri per oksigjen![]()
if love is the answer, could you rephrase the question?
Nuk kam pa nej her flamur ne darsem
Ps: E kam fjalen per ne Shqiperi
D'Oh!
Krijoni Kontakt