Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 61
    i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    do me pelqente me shum ti kapja bashk..ta shikosh nje here ne sy qe ta boj ne brek ajo dhe do i thoja atit "sa keni ju bashk?sa?" ..apo skam dhe huq qe perpara qe te gjuj kthej veshin gjasme nuk ndegjoj dhe sa te afrohet ca kam mesu kur beja wu-shu kung fu do ja tregoja..me pelqen me shum thyrja krahut me pritje kur te gjun tjetri se aty shtrihet vet ne tok njeriu pa u lodh nga dhimbja aq e madhe dhe kur eshte ne gjun posht teje me mjafton se nje njeri qe ben nje gje till nuk eshte burr,dhe nje burr qe sdin te mbroj ate qe don (nqofse u shikoshin me koh dhe kan ran ne dashuri) eshte kot qe rron se dynjoja ja merr grun..
    kurse asajt pa i ber asgje do ju ktheja sa me i thon as mos hy ne shpi me marr nai rrobe se ti nis un ke baba jot..
    me shum e kam inatin me cunin se un si cun sdo merrja o provoja asnjehere fejumen ose grun e njeri tjeter..turp i madh mo..
    mos luj se sta quj

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    me shum e kam inatin me cunin se un si cun sdo merrja o provoja asnjehere fejumen ose grun e njeri tjeter..turp i madh mo..
    Sta ka fajin cuni jo, e ka fajin ajo bundra!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga Daniel Maker Lexo Postimin
    do me pelqente me shum ti kapja bashk..ta shikosh nje here ne sy qe ta boj ne brek ajo dhe do i thoja atit "sa keni ju bashk?sa?" ..apo skam dhe huq qe perpara qe te gjuj kthej veshin gjasme nuk ndegjoj dhe sa te afrohet ca kam mesu kur beja wu-shu kung fu do ja tregoja..me pelqen me shum thyrja krahut me pritje kur te gjun tjetri se aty shtrihet vet ne tok njeriu pa u lodh nga dhimbja aq e madhe dhe kur eshte ne gjun posht teje me mjafton se nje njeri qe ben nje gje till nuk eshte burr,dhe nje burr qe sdin te mbroj ate qe don (nqofse u shikoshin me koh dhe kan ran ne dashuri) eshte kot qe rron se dynjoja ja merr grun..
    kurse asajt pa i ber asgje do ju ktheja sa me i thon as mos hy ne shpi me marr nai rrobe se ti nis un ke baba jot..
    Jo ti e un, por as Albert Einstein s'do mundte ta vej gruan nen kontroll, ngaqe kot esht. Mjafton qe gruas t'ia numerosh disa fjal bam bam bam bam bam...edhe pik!! Edhe, ato fjal ia thua vetem nje her, pra mos ia lodh trut perdit. Ne rast se esht e bekuar, qe Zoti vet e ka krijuar te atill, s'ka per t'i harrua fjalet tua kurr. Po ne rast se jo, ateher me vjen keq te te them por ne kte rast ekzistojn dy rrug:

1. Lije menjeher, ngase ka plot vasha tjera - jeta vazhdon. Ne kendej themi "Bajram behet nga dy her ne vit".

2. Ki durim dhe ji gati se cdo gje mund te ndodh. Nje vajze qe s'mund t'i zesh bes 90% s'do mund t'jesh i lumtur kurr me te. Nderkaq, po i besove nje femre 100% lirisht krahaso veten me nje gomar. Ti mund ta marresh si nencmim, ndoshta te tjeret dhe si ofendim, por kini parasysh kto fjalet e mia; "Gruas bes s'i zihet 100%".
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anetar_kastarof : 19-05-2008 më 17:27
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    ca po thuni ju dy me??
    un bes 100% i jap per vete deri diten qe syt e mi sdo shikojn nai gje..te rri te vras trut a me tradhton apo jo!me menduar qe me tradhton nje njeri as kam pse e marr..tani menja njeriut ca nuk bon po per si jam un i jap jeten time sajt dhe dua te veten nga ajo ne emer dashuris:dhe mbjemri per mua eshte respekt!ne respekt per mua ska ven per rrena ose per tradtime ose cdo gje qe lendon tjetrin se njeriu edhe bjen dakort meqe dim me fol!dhe thjesht blehen huqet njeri tjetres..
    po me marr vesh nje gje qe nuk duhet si tradhtimi si thu ti nga gruja?leje nje here qe mos te kesh besim ke gruja jote ka marr fund cdo gje po me ma bo mua nje gje till ne mes te lidhjes pa me thene pershembull "jemi ne kriz ka marr fund cdo gje po iki"?ta ruaj Zoti..
    sjam fare dakort me ty siper kastravec se smund te me thuash mos te kem besim ke ajo qe rrit kalamajt e mi..
    mos luj se sta quj

Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Sta ka fajin cuni jo, e ka fajin ajo bundra!
    se njeri nga ju eshte mesuar te shkoj me vajzat e zanme u skam ca te them..po sme rruhet fare un te shkatarroj per vete..ti jepi doren..apo do rrefesh grun?
    mos luj se sta quj

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    kto tradhtit mkujtojne i shoqen teme qi sikur e kish mallku njeri hahahahahahaha se bite ne amore vetem me meshkuj te martum. ene alamet meshkujsh. po dhe ata ku e gjujshin. ene gjithmon kishte kshu probleme me grat e huja hahahahaha sa i her erdhi gruja e njonit ahere ai ishte minister. maj men ishim ul ke malboro. kjo sa e pa ka larg filloi me me kiss.

kur erdhi gruja e huj si shimpaze ene i thot ksaj kom i muhabet me ty. kjo shoqja jeme i thot un skom gjo te mceft ka boyfriendy jem. iku tjetra me vrap hahahahahahahaha

e kom thon ene i her. tradhtina ka pas ene ka me pas
    no glove no love

Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    ca po thuni ju dy me??
    un bes 100% i jap per vete deri diten qe syt e mi sdo shikojn nai gje..te rri te vras trut a me tradhton apo jo!me menduar qe me tradhton nje njeri as kam pse e marr..tani menja njeriut ca nuk bon po per si jam un i jap jeten time sajt dhe dua te veten nga ajo ne emer dashuris:dhe mbjemri per mua eshte respekt!ne respekt per mua ska ven per rrena ose per tradtime ose cdo gje qe lendon tjetrin se njeriu edhe bjen dakort meqe dim me fol!dhe thjesht blehen huqet njeri tjetres..
    po me marr vesh nje gje qe nuk duhet si tradhtimi si thu ti nga gruja?leje nje here qe mos te kesh besim ke gruja jote ka marr fund cdo gje po me ma bo mua nje gje till ne mes te lidhjes pa me thene pershembull "jemi ne kriz ka marr fund cdo gje po iki"?ta ruaj Zoti..
    sjam fare dakort me ty siper kastravec se smund te me thuash mos te kem besim ke ajo qe rrit kalamajt e mi..

mua me the "kastravec" ??? Po sa her duhet t'ju them se kastravec jo e as katastrofë jo por kastarof,... ncncnnc...eee.....a mos vall ishte vetem ofendim?? Ne rast se po, ateher s'jam kastravec po jam shipec, shqipe jam, o i nderuar qe ke marr persiper fjalet e mia sikur nencmuese.

Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    jo me se sti mora llafet si thu ti se vetem mendime po japin ketu..mos u merzit se xhan te kam ala..
    mos luj se sta quj

Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    jo me se sti mora llafet si thu ti se vetem mendime po japin ketu..mos u merzit se xhan te kam ala..
    sidoqoft, me lendove i cik....thuaj me fal po do,...se ndryshe po te kisha afer...do te te detyroja te te me perqafosh....edhe jo, s'jam GAY

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    sa e eger ti Fierakja... sikur je labe jo fierake
    1 doze te vogel laberie e kam seriously...babai im kendon labce

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  3. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  4. Kuptimi i shehadetit
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  5. Urtesia e Agjerimit te Ramazanit!
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 17-11-2004, 13:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •