S'ke cfare te besh ne keto raste, thjeshte hap krahun e fillo nje jete te re per hesap tend e pa ate havale prane![]()
S'ke cfare te besh ne keto raste, thjeshte hap krahun e fillo nje jete te re per hesap tend e pa ate havale prane![]()
La vita è bella...
Me ka ndoshur nje rast i till....personi i zemres me ka tradhtuar me shoqen time te ngushte....andaj i prisha raportet me te dhe me "miken" time...edhe pse plaga (vara) ne zemer ende nuk me eshte sheruar gjithmone jame mundura te shoh mir cdokend, por se kam ditur se me kane ngulur thik pas shpine....
.......tash jam shum me mir qe i njoha se kush jane....dhe jam e gatshme per gjithca....ndryshova shum nga ai cast, mendoja se e njihja veten kur kam qene me te por jo, tash mund te them se e njoh veten.....dhe sdo lejoja te me shkel njeri, qoft edhe ai qe e dua......
Where there is love..there is life.!!
edhe pse sbesoj se nje gje e till mund te ndodh por nese me ndodh do e pregatisha veten per 30 vjet burg.......
... sTranger in Paradise
S'ka faji ai ... burgu eshte bere i modes ...
Si kamping pa pagese, ha, pi , rri, fli, luaj ..... ca i mungon botes jashte
Mua me duket jo shume e zgjuar , te kryes nje veper te tille per nje tradheti, se fundja vetes ja shkakton te keqiat. Kush te gotet pas shpine i merr persiper dhe pasojat dhe eshte i vetedijshme qe po te ben keq, dhe kjo mesa duket si intereson perderisa po vazhdon ta beje .... Dmth nje "karton te kuq" JASHTE NGA JETA IME dhe mbaroj .... Askush nuk ja vlen aq shume ca te shkaterron jeten .....
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
e vertet kjo, i nderuari SAS, se nuk te kthehet. Po megjithat, jam i bindur qe as ajo s'do t'i kthehet me ksaj jete.
sic e thash me heret, asnjeri s'jemi te perkryer, vec Zotit. Mirepo, nese me tradhton, do e them haptas, nese ben dashuri me dike tjeter e s'me tregon dot dhe prap shtrihet ne shtratin tim e ben dashuri me mua sikur asgje, i kam then asaj dhe po ju them juve; Do e masakroj!!
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
Shume iu kisha lutur, te gjitheve juve, qe nuk e keni pare filmin;"EYES WIDE SHUT" te S. KUBRICK eshte Film i fundit te 90 dhe eshte dicka e jashtezakonshem se cka ndodhe aty...?
konsideroj, qe TEMA e filmit eshte DYSHIMI ne lidhje (martes')...........TEMA NE FJALË.
per te gjithe ju qe edne nuk e keni pare, shikojeni gjithsesi-patjeter....do te mesoni jashtezakonisht shume, sa nje jete.
p.s.
duhet ta shikoni me kujdes te jashtezakonshem, 2-3-4 her!
shendet
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Krijoni Kontakt