Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 61
    Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    S'ke cfare te besh ne keto raste, thjeshte hap krahun e fillo nje jete te re per hesap tend e pa ate havale prane
    La vita è bella...

studente Maska e miska
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Vendndodhja
    Mos me kerko larg, kur me ke shum afer..
    Postime
    118
    Citim Postuar më parë nga Pilotii Lexo Postimin
    Pershendetje.

Kjo esht tem e cilla me te vertet shum me intereseon se qka njerzit tjer mendojn dhe si do te veprojn kur i dashuri apo e dashura e tradhton me dike tjeter, e posaqerisht me dike qe ti e ke te aferm.

Piloti............
    Me ka ndoshur nje rast i till....personi i zemres me ka tradhtuar me shoqen time te ngushte....andaj i prisha raportet me te dhe me "miken" time...edhe pse plaga (vara) ne zemer ende nuk me eshte sheruar gjithmone jame mundura te shoh mir cdokend, por se kam ditur se me kane ngulur thik pas shpine....
    .......tash jam shum me mir qe i njoha se kush jane....dhe jam e gatshme per gjithca....ndryshova shum nga ai cast, mendoja se e njihja veten kur kam qene me te por jo, tash mund te them se e njoh veten.....dhe sdo lejoja te me shkel njeri, qoft edhe ai qe e dua......
    Where there is love..there is life.!!

BraiNNiac Maska e Bessar
    Anëtarësuar
    16-02-2008
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    55
    edhe pse sbesoj se nje gje e till mund te ndodh por nese me ndodh do e pregatisha veten per 30 vjet burg.......
    ... sTranger in Paradise

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Postime
    62
    Citim Postuar më parë nga Bessar Lexo Postimin
    edhe pse sbesoj se nje gje e till mund te ndodh por nese me ndodh do e pregatisha veten per 30 vjet burg.......
    po pse mor grup do te besh 30 vjet burg per 1 qe ste meriton...????

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    C'ja kepusni kot dhe ju.Po pse te tepert e ke jeten ti mo cun?E di c'ke ti? Meqe se pranon dot humbjen ik e behu murg se keshtu i shpeton tradhetise dhe burgut.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga neperka70 Lexo Postimin
    po pse mor grup do te besh 30 vjet burg per 1 qe ste meriton...????

S'ka faji ai ... burgu eshte bere i modes ...

Si kamping pa pagese, ha, pi , rri, fli, luaj ..... ca i mungon botes jashte

Mua me duket jo shume e zgjuar , te kryes nje veper te tille per nje tradheti, se fundja vetes ja shkakton te keqiat. Kush te gotet pas shpine i merr persiper dhe pasojat dhe eshte i vetedijshme qe po te ben keq, dhe kjo mesa duket si intereson perderisa po vazhdon ta beje .... Dmth nje "karton te kuq" JASHTE NGA JETA IME dhe mbaroj .... Askush nuk ja vlen aq shume ca te shkaterron jeten .....
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    ahhahahhahaha,...kjo ishte e fort

E mbeshtes!!
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    mirembrema iu ftoj nga une te ndiqni emisionin extreme ktu ne top forumishqiptar ??? zgjidhja kjo eshte ??? mendon se do te kthehet nderi mes kater muresh ??? se besoj por megjithate mos te ndodhte !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    mirembrema iu ftoj nga une te ndiqni emisionin extreme ktu ne top forumishqiptar ??? zgjidhja kjo eshte ??? mendon se do te kthehet nderi mes kater muresh ??? se besoj por megjithate mos te ndodhte !!!
    e vertet kjo, i nderuari SAS, se nuk te kthehet. Po megjithat, jam i bindur qe as ajo s'do t'i kthehet me ksaj jete.

sic e thash me heret, asnjeri s'jemi te perkryer, vec Zotit. Mirepo, nese me tradhton, do e them haptas, nese ben dashuri me dike tjeter e s'me tregon dot dhe prap shtrihet ne shtratin tim e ben dashuri me mua sikur asgje, i kam then asaj dhe po ju them juve; Do e masakroj!!
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Shume iu kisha lutur, te gjitheve juve, qe nuk e keni pare filmin;"EYES WIDE SHUT" te S. KUBRICK eshte Film i fundit te 90 dhe eshte dicka e jashtezakonshem se cka ndodhe aty...?
    konsideroj, qe TEMA e filmit eshte DYSHIMI ne lidhje (martes')...........TEMA NE FJALË.

per te gjithe ju qe edne nuk e keni pare, shikojeni gjithsesi-patjeter....do te mesoni jashtezakonisht shume, sa nje jete.

p.s.
    duhet ta shikoni me kujdes te jashtezakonshem, 2-3-4 her!
    shendet
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  3. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  4. Kuptimi i shehadetit
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  5. Urtesia e Agjerimit te Ramazanit!
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 17-11-2004, 13:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •