Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Postime
    62
    [QUOTE=Pilotii;1916174]Pershendetje.

Kjo esht tem e cilla me te vertet shum me intereseon se qka njerzit tjer mendojn dhe si do te veprojn kur i dashuri apo e dashura e tradhton me dike tjeter, e posaqerisht me dike qe ti e ke te aferm.

Piloti............[/QUOTE

do ta tradhetoja dhe une... (quhet pagare con la stessa moneta) dhe pse mendoj se nuk ka me vlere qe ta tradhetosh i dyti sepse asaj ti nuk i intereson me nga momenti qe ajo te ka tradhetuar.

eshte me mire te tradhetosh i pari .

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Daniel Maker Lexo Postimin
    se njeri nga ju eshte mesuar te shkoj me vajzat e zanme u skam ca te them..po sme rruhet fare un te shkatarroj per vete..ti jepi doren..apo do rrefesh grun?
    Ore, nese ajo si thote atij qe eshte e lidhur, ca faji te ka cuni? Plus edhe po ja pati thene, nese kjo ja luan, se ka fajin ai, e ka fajin kjo. Skam pse te vras asnjerin, nuk dua ta kaloj jeten burgjeve, per ca plehra. Do dale nje femer qe do me doje vetem mua, edhe do bie rehat, skam pse e vras mendjen per tradheti. Plus qe skam pse te lidhem me nimfomane, femrat qe tradhetojne duken qe ne surrat.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    eshte thjeshte te flitet ne aparence... njeriu duhet ta provoje per te gjykuar..
    jane situatat dhe rrethanat qe ndikojne shume

por nje gje eshte e sigurte; tradhetia eshte dika e poshter e ndyre, e ulet eshte vrasja e ndjenjave te neriut qe te rri prane..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    sidoqoft, me lendove i cik....thuaj me fal po do,...se ndryshe po te kisha afer...do te te detyroja te te me perqafosh....edhe jo, s'jam GAY
    se si shum po ma tun at synin e zi ti mua..ta kam thene nje here me duket qe kam fejumen xheloze po smer vesh ti!dhe ajo si un eshte:sdo me dit te vret fare!!na le rehat mor djal mos na urre zemren me kto fjala te embela qe me thua ti mua..
    mos luj se sta quj

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ore, nese ajo si thote atij qe eshte e lidhur, ca faji te ka cuni? Plus edhe po ja pati thene, nese kjo ja luan, se ka fajin ai, e ka fajin kjo. Skam pse te vras asnjerin, nuk dua ta kaloj jeten burgjeve, per ca plehra. Do dale nje femer qe do me doje vetem mua, edhe do bie rehat, skam pse e vras mendjen per tradheti. Plus qe skam pse te lidhem me nimfomane, femrat qe tradhetojne duken qe ne surrat.
    un them larg qofte nje njeri ashtu se sma merr mendja te jemi aq budallenj te marrim ata femre po me na ndodh me thuaj pak ca ftyre paskan qe ti njof dhe un dhe ti rri larg se nuk i dihet..ah mor cun se me te desh me te tall nje vajz ska meshkull si ta kapi!
    mos luj se sta quj

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    ah mor cun se me te desh me te tall nje vajz ska meshkull si ta kapi
    Eee me e, ashtu eshte.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Eee me e, ashtu eshte.
    edhe shejtani ka deshtuar te puna e femrave e le me un, ti, ai, ky, ata, etjj etjj.....

Femrat jan profi per keso punesh, por kuptohet - ato qe duan te jen te atilla.... Megjithat, te gjitha s'jan njesoj, ka dhe te bekuara te sinqerta dhe besnike, ama po gabove i tradhtove i her, e pat puna jote....ma mir lije ti sesa ajo ty...
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    edhe shejtani ka deshtuar te puna e femrave e le me un, ti, ai, ky, ata, etjj etjj.....

Femrat jan profi per keso punesh, por kuptohet - ato qe duan te jen te atilla.... Megjithat, te gjitha s'jan njesoj, ka dhe te bekuara te sinqerta dhe besnike, ama po gabove i tradhtove i her, e pat puna jote....ma mir lije ti sesa ajo ty...
    Sa vjec ishe ti? 18?

Kurt-Cobain Maska e ComeAsYouAre
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Vendndodhja
    Play Boy
    Postime
    280

...

gje e veshtire kjo tradhetia per ta kapercyer vertet ndihesh i poshteruar..nuk e di cpergjigje te jap sepse sme ka ndodhur ndonjeher dhe e se kam ndjer veten ne pozicjon te tille varet na shume gjera qe ndihesh ne ate moment dhe sdi si do reagosh por pak a shume e kam nje ide sepse me ka ndodhur rreth 2 vjet me pare por jo te me tradhetoj por e kunderta.vertet dicka e sikletcme kur ke dy femra perpara e te bejn si te cemndura nejse...
    Afroi buzet te te shuaj zjarrin.
    Po ti me thua;
    -- Ý marr! A shuhen zjarret me zjarre!?

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Sa vjec ishe ti? 18?
    jo, 12 vjec jam
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  3. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  4. Kuptimi i shehadetit
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  5. Urtesia e Agjerimit te Ramazanit!
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 17-11-2004, 13:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •