Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 61
    Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ja paske ber bete he? Bravo, ti po qe je BURRE. lol
    Femres bes s'i zihet, por me kryesorja esht se ajo i ka parasysh fjalet e mia. Edhe, un flas vetem njeher. Po do le ta provoj. Dy rrug jan, besnike dhe ne jet, e pabes dhe e vdekur.

Vallai i vshtir jam. Edhe vet mua me rreqethej trupi kah po ia thosha kto fjal e le me ajo, qe nderkoh kur i flisja me thoshte: "O i dashur o UCK, ti do merr vesh i par po qe se do te tradhtoja, kshu qe fli qet". S'e pelqeva kte fjal, vecse prapeseprap u ndjeva disi shum shum krenar dhe shum shum UCK, edhe me vete thash: Bac, u kry - s'guxon!!
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Femres bes s'i zihet, por me kryesorja esht se ajo i ka parasysh fjalet e mia. Edhe, un flas vetem njeher. Po do le ta provoj. Dy rrug jan, besnike dhe ne jet, e pabes dhe e vdekur.
    Po pse te vdekur se mire, do ta mbyllesh edhe ti jeten burgjeve, apo si e ke hallin? Ka menyra te tjera o cun, njerzit tradhetojne, nuk jan te gjith te forte nga karakteri, dikush e ka me te lehte te tradhetoje sepse e tradheton vetja ne radhe te pare, pastaj te tradheton ty, ndaj menyra me e mire eshte ta leshe, edhe jo ta vrasesh, sepse gabim beri nuk diskutohet, ama per nje gabim, nuk mund te vritet nje person!!

Njerzit e dobet nga karakteri, te tradhetojne, por ske pse e vret, te keqen vetes ja ka bere, jo ty!!

Tregohu me i matur, mendo me koke.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Po pse te vdekur se mire, do ta mbyllesh edhe ti jeten burgjeve, apo si e ke hallin? Ka menyra te tjera o cun, njerzit tradhetojne, nuk jan te gjith te forte nga karakteri, dikush e ka me te lehte te tradhetoje sepse e tradheton vetja ne radhe te pare, pastaj te tradheton ty, ndaj menyra me e mire eshte ta leshe, edhe jo ta vrasesh, sepse gabim beri nuk diskutohet, ama per nje gabim, nuk mund te vritet nje person!!

Njerzit e dobet nga karakteri, te tradhetojne, por ske pse e vret, te keqen vetes ja ka bere, jo ty!!

Tregohu me i matur, mendo me koke.
    Me sa duket me keni keqkuptuar. Nuk thash se do e vrisja vetem pse me tradhton. Un thash se do e vrisja nese me tradhton dhe vazhdon prap me mua ne mosdije timen. Gje kjo akoma ma e rend kur te tjeret din me teper per femren tende sesa qe di ti vet.
    S'do mend kjo, kuptohet se dashuri te perjetshme s'ka, sidomos te ngjashme si ajo ne fillim jo. Mirepo, aty ku s'ekziston dashuri duhet te ekzistoj besimi (sinqeriteti). Nese s'ndjen njejt per mua sikur dikur ateher thuaje, mos shko me dy ne te njejten koh, sepse e verteta para ose mas do merret vesh. Te themi se jam i dobet ne shtrat - ma thuaj. Po zem se nuk ma thot dhe me tradhton, dhe mu pse tjetri i esht ma i mir - me ler mua e shko me at. Kte po synoja un, e jo me dy lug (si themi ne te Kosoves).

Po me thuaj ti, i nderuar, si do dukej ty po qe se e dashura e juaj te tradhton ty me dike tjeter dhe s'te tregon dot, edhe pasi te beni nje femij ti merr vesh se ajo ka ber dashuri edhe me dike tjeter?? Si do dukej ty qe mu ajo femer qe ka ber dashuri me dike tjeter ka lindur femijun tend, qe do te thot nena e femies suaj esht as me pak e as me shum vec nje lavire??

Un do e vrisja, s'do e falja kurr edhe pse un ndoshta s'do te shihja me drit me sy!!

Ndryshe do ishte po qe se ne do kishim femij dhe ajo pas nje kohe me tradhton, meqe jeta garanci s'ka. Po megjithat un do doja vetem te te me tregoj, ta thot te verteten dhe bye bye pastaj. S'do e vrisja vec do krenohesha me te, mbase grua e sinqert. Me ka tradhtuar ok, sepse me ka treguar, sepse nga ai moment s'ka fjetur me mua pasi diten e djeshme ka kaluar me tjetrin. That's ok!! Free to go!!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Po me thuaj ti, i nderuar, si do dukej ty po qe se e dashura e juaj te tradhton ty me dike tjeter dhe s'te tregon dot, edhe pasi te beni nje femij ti merr vesh se ajo ka ber dashuri edhe me dike tjeter?? Si do dukej ty qe mu ajo femer qe ka ber dashuri me dike tjeter ka lindur femijun tend, qe do te thot nena e femies suaj esht as me pak e as me shum vec nje lavire??
    Shiko, eshte puna jote nese ske dite te zgjedhesh, ama ske te drejte te vrasesh nje qenie njerzore vetem se ajo te "mori fytyren ty ne lagje" !!!
    Njerzit jan te krijuar prej mishi, mekatin e kemi ne gjak, ndaj duhet te jemi shum te kujdesshem, si ne meshkujt ashtu edhe femrat, e di ti qe meshkujt tradhetojne me shume? Vrasja e nje personi nuk eshte kurre zgjidhje, edhe ne kte rast qe permende ti, nuk eshte zgjidhje, ja e vrava, atehere? Ca u pa? Nuk mund te vrasesh dike sepse ajo te tradhetoi ty! NDAHU, lere te ike ne shtepine e vet me turpin mbi supe, ti ske pse tja marresh jeten, sepse e quan veten te turperuar nga ajo.
    Un kurrsesi sdo e vrisja, skam te drejte ta vras, ndoshta do e beshtyja ne surrat, edhe do e largoja ne shtepine e prinderve te vet, (nese do e pranonin), po per ta vrare as qe behet llaf. Nuk jam Zoti un qe ti heq dikujt jeten!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Apollyon : 18-05-2008 më 20:17
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Shiko, eshte puna jote nese ske dite te zgjedhesh, ama ske te drejte te vrasesh nje qenie njerzore vetem se ajo te "mori fytyren ty ne lagje" !!!
    Njerzit jan te krijuar prej mishi, mekatin e kemi ne gjak, ndaj duhet te jemi shum te kujdesshem, si ne meshkujt ashtu edhe femrat, e di ti qe meshkujt tradhetojne me shume? Vrasja e nje personi nuk eshte kurre zgjidhje, edhe ne kte rast qe permende ti, nuk eshte zgjidhje, ja e vrava, atehere? Ca u pa? Nuk mund te vrasesh dike sepse ajo te tradhetoi ty! NDAHU, lere te ike ne shtepine e vet me turpin mbi supe, ti ske pse tja marresh jeten, sepse e quan veten te turperuar nga ajo.
    Un kurrsesi sdo e vrisja, skam te drejte ta vras, ndoshta do e beshtyja ne surrat, edhe do e largoja ne shtepine e prinderve te vet, (nese do e pranonin), po per ta vrare as qe behet llaf. Nuk jam Zoti un qe ti heq dikujt jeten!
    Ke te drejt dhe dakord jam me ty, ama ne praktik esht paksa me veshtir te perballosh keso ngjarjesh,...sepse......sepse behet fjal per 2 sekonda,....nje, dy - pang. Shpresoj qe t'mos i ndodh askujt, e as mua jo, se po ndodhi s'e di, pergjigja esht ajo qe dhash me par.

Per sa i perket fjalis sate te par, citim: "Shiko, eshte puna jote nese ske dite te zgjedhesh, ama ske te drejte te vrasesh nje qenie njerzore vetem se ajo te "mori fytyren ty ne lagje !!!", mund te te them se un jam i vetedijshem se cfar femre kam dhe jam shum shum i lumtur me te, por qe besim te plot ne te s'kam. as s'kam pasur ne femra tjera ndonjeher. Kaq. Megjithat, jam i pergatitur per cdo rast, se gjithcka esht e mundur, ndaj hap pas hapi dhe nuk brengosem kot.

Po ndodhi le te ndodh, s'do jem as i par e as i fundit.

I kundërshtoj milionerët, Maska e Pilotii
    Anëtarësuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    Shum Larg
    Postime
    11
    Do te ishte shum zor nese per nje person mendon aq shum dhe mundohesh qe shum qka te bejsh per ate person edhe mundohesh qe ta bejsh te lumtuar me aq mundesi sa ke edhe nese ne fund te tradhten me dike ateher do te ishte krim krim, pse pse e pys veten pse nese ai ose ajo nuk te don pse nuk terhiqet ngat pse nuk largohet e pastaj ta vazhdoj jeten me dike tjeter,

Nese mua me kishte ndodh ajo do te ishte shum lendim per mua ndoshta se jam person ma i ndishum edhe kur ta dua dikend e dua edhe mundona deri ne Maximum qe ate person ta bej te lumtur , normal me aq mundesi qe kam edhe nese ne fund me tradhton ateher isha munduar qe ati personit qe nuk ka dit t'ma vlerson dashurin time edhe qe me tradhton me dike tjeter vetem per nje sex ateher isha mundu qe jeten tja shendroj ne nje jet plot dhimbje edhe plot tmerr isha mundu aq shum ta lendoj sa qe as nuk kish mujt te mendoj se do ta lendoj kaq shum.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    plumbim ballit direkt

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    sa e eger ti Fierakja... sikur je labe jo fierake
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga Clauss Lexo Postimin
    sa e eger ti Fierakja... sikur je labe jo fierake
    Pse labet i hedhin trute ne ere burrave???? mos na akuzo kot se jemi rob te mire ama ndershmeria ne maksimum se perndryshe

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Clauss, mire se femrat i kane te egra po meshkujt? Ia vlen te kalohet nga ajo ane e lumit apo...?
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  3. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  4. Kuptimi i shehadetit
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  5. Urtesia e Agjerimit te Ramazanit!
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 17-11-2004, 13:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •