Urime fitorja. Me te vertet kjo Barcelon e ka shenderruar futbollin ne art te se bukures dhe kenaqesis. Edhe per kundershtaret me te medhenj eshte pushim y syve edhe per ta te bukures nuk ka si i thuhet ndryshe perpos e bukur.
Urime fitorja. Me te vertet kjo Barcelon e ka shenderruar futbollin ne art te se bukures dhe kenaqesis. Edhe per kundershtaret me te medhenj eshte pushim y syve edhe per ta te bukures nuk ka si i thuhet ndryshe perpos e bukur.
Urime edhe nga unė! Vėrtet Barcelona sivjet ėshtė impresionuese, plus kur i shtohet kėsaj se ka njė trajner tė papėrvojė. Bravo valla!
Forza Messi & Argentina.
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Ndeshja e radhės:
Forca Barcelona!![]()
#VamosArgentina
Pershendetje te gjithve! Jam tifoze e interit...kjo nuk do te thote te mbyll syte dhe te shoh mrekullite si puna e Barcelones!
Barcelona me ka bere per vete tre vite me pare...kur ndiqja cdo ndeshje pa perjashtim. Pas nje momenti te veshtire Barca rikthehet ne forem te mire dhe une jam shume e lumtur per kete.
Lojtari im i preferuar eshte Eto'o...e kam pasur gjithmon ne zemer kete lojtar, dhe enderr e kam te vishet zikalter...po e di qe nuk na e jepni!
Me behet shume qefi qe Eto'os dhe te gjith Barcelones ju rikthye buzeqeshja dhe po bejne serish spektakel...
Ju uroj shume suksese...dhe Eto'os i uroj titullin e gola shenuesit (keshtu si e ka nis me nga kater gola ne ndeshje do e mos do e mari!!)
stron07....fantastike fotot...eto'o eshte fantastik!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DoLpHiN : 12-11-2008 mė 18:59
Barcelona 1 - 0 Benidorm
84' [1 - 0] L. Messi
Forca Barcelona! :)
#VamosArgentina
Ndeshja e radhės:
Forca Barcelona!![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt