Close
Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 147
    i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    Po mire ,as shtetasit kosovar mos te bejne tifo per kombetaren shqiptare le te bejne tifo per Kosoven e cila as nuk i vie rendi perballet me ndonje ekip te huaj apo te luaj me larg

-Të lutem,mos gjyko të gjithë Kosovarët kshtu!
    -Se jam i bindur se ndeshjet e kombëtares Shqiptare më më interesim përcjellen në Kosove se sa në Shqipëri(sidomos nese luan ne te njejtin interval kohor Italia,apo Greku)kurse tek ne në çdo pjesë shikohet me interesim të jashtëzakonshem.
    -Nuk është mirë të debatojmë në këtë menyrë,por fillove i pari duke u shprehur me sarkazëm!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    po te ekzistonte nje barometer nacionalizmi do ishim nga fundi.

kur flasin dhe grate per futboll,rrasja
    Nuk po ua 'vjedh' kush te drejten per te fol per futboll. Mqs. po flitet per kombetaren (dhe jo per ndonje 'teknike' te 'papar' futbolli) s'ka shume rendesi gjinia e kujt po flet. Nejse...

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    po kujt po i plas trompa se a e pranuan a jo kombetaren keta ........
    NE KOMBETARE SHKOJNE ATA QE E NDIEJNE VETEN SE I TAKOJNE KOMBIT.
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    po kujt po i plas trompa se a e pranuan a jo kombetaren keta ........
    NE KOMBETARE SHKOJNE ATA QE E NDIEJNE VETEN SE I TAKOJNE KOMBIT.
    Eshte njelloj si te thuash qe ne Shqiperi jetojne vetem ato qe e "ndjejne veten qe jane shqiptar." C'llogjike eshte kjo?
    Njeriu zgjedh midis mundesive qe i jepen, e sigurisht qe zgjedh ate qe i jep me shume fitim, qofte nga ana materiale e qofte nga ana shpirterore.

Jo gjithcka behet vetem sepse "duhet bere"....

La vita non si spiega, si VIVE!

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Eshte njelloj si te thuash qe ne Shqiperi jetojne vetem ato qe e "ndjejne veten qe jane shqiptar." C'llogjike eshte kjo?
    Njeriu zgjedh midis mundesive qe i jepen, e sigurisht qe zgjedh ate qe i jep me shume fitim, qofte nga ana materiale e qofte nga ana shpirterore.

O popull dalloni gjerat.
    Shqiperia nuk duhet te zgjidhet se te jepe me shume apo me pake, mjaftone qe te jepe emrin Shqipetar.
    Duhet te zgjedhesh Shqiperine per ti dhene si popull, per te ndihmuar te ngritet me larte.

Nuk biseohet nje klub i Shqiperise, me te Zvicres, aty ndryshon, por ketu vendos gjaku qe rrjedh ne venet e atyre rop leshave qe skane gjake Shqiptari.

Shqiperija me bene te ndjehem krenare, me jepe Emrin e shejte Shqipetar.
    Duhet te bejme neve per ate, jo ajo per neve.
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Citim Postuar më parë nga Juventus Lexo Postimin
    O popull dalloni gjerat.
    Shqiperia nuk duhet te zgjidhet se te jepe me shume apo me pake, mjaftone qe te jepe emrin Shqipetar.
    Duhet te zgjedhesh Shqiperine per ti dhene si popull, per te ndihmuar te ngritet me larte.

Nuk biseohet nje klub i Shqiperise, me te Zvicres, aty ndryshon, por ketu vendos gjaku qe rrjedh ne venet e atyre rop leshave qe skane gjake Shqiptari.

Shqiperija me bene te ndjehem krenare, me jepe Emrin e shejte Shqipetar.
    Duhet te bejme neve per ate, jo ajo per neve.
    Po c'dallim duhet bere ne kete rast? Nese nje futbollist i mire shqiptar, luan me Zvicren, kur te flitet mire per te do thuhet: filani, shqiptar .... dmth, emri i shqiperise del prape se prape ne pah.

"Duhet te zgjedhesh Shqiperine per ti dhene si popull, per te ndihmuar te ngritet me larte"
    E lehte per t'u thene, e veshtire per t'u bere... E lexove artikullin ne fillim ti? E pe c'kishe thene i ati? Qe nuk i vleresuan, qe u sollen keq ato te federates shqiptare... asgje nuk eshte reciproke!!

Ashtu sic e kisha shkr edhe me lart: jo gjithcka behet vetem sepse duhet bere (ne kete rast te pranoj dicka qe nuk me pelqen ose nuk eshte e denje per egon time, vetem sepse jam shqiptar e duhet te loz per shqiperine).

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Shumë keq që këta djem nuk pranojnë të luajnë me kombëtaren!

Pjesëmarrja në kombëtare nuk bëhet për qëllime ekonomike, se futbollistët luajnë dhe fitojnë me klubet e huaja, po në kombëtare luhet më shumë për të ndihmuar vendin dhe kombin tënd.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    adin kush nga jan kta pederas

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024

i nderuar bashk forums/se kur ti perfaqson kombetaren do te thote qe luan per kombin dhe nuk para e ve ne baze vleren monetare apo kush jane perfaqsuesit e federates....MERR PJESE SE DO TE PERFAQSOSH JO XHEPIN POR NGJYRAT E VENDIT TEND DHE PRANDAJ KA NJE NDRYSHIM MIDIS MUNDESIVE QE TE JEPEN DHE ATE QE MENDON TI SE DO TE JETE ME MIRE PER TY DHE KARIEREN TENDE.
    JO TE GJITHE JANE LORIK CANA..........
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Po c'dallim duhet bere ne kete rast? Nese nje futbollist i mire shqiptar, luan me Zvicren, kur te flitet mire per te do thuhet: filani, shqiptar .... dmth, emri i shqiperise del prape se prape ne pah.

"Duhet te zgjedhesh Shqiperine per ti dhene si popull, per te ndihmuar te ngritet me larte"
    E lehte per t'u thene, e veshtire per t'u bere... E lexove artikullin ne fillim ti? E pe c'kishe thene i ati? Qe nuk i vleresuan, qe u sollen keq ato te federates shqiptare... asgje nuk eshte reciproke!!

Ashtu sic e kisha shkr edhe me lart: jo gjithcka behet vetem sepse duhet bere (ne kete rast te pranoj dicka qe nuk me pelqen ose nuk eshte e denje per egon time, vetem sepse jam shqiptar e duhet te loz per shqiperine).
    Keto edhe ja fusin kote, se njeri kur do, nese ka gjake Shqiptari, nuk e ndrone kombin(perfaqesoje nje tjeter flamur), per nje Duka, Ok?
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashëri: Dilema për Himarën
    Nga Qafir Arnaut në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letërsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •