Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25

Aeroporti Nënë Tereza

te dashur miq,sapo u ktheva nga shqiperia dhe kalova para bustit te nene terezes qe kane vendosur ne oborrit e madh te aeroportit,te them te drejten jam indinjuar..........kush ishte ne komision qe vendosen te fitonte kjo veper,qe nuk i perket asnje rryme a korrenti artistik te asnje kohe ,dhe me e thjeshta nuk i ngjason nene terezes asaj nene te madhe qe e njohu gjithe bota dhe jemi krenar qe ishte gjaku yne.........po pse more njerez keta artiste duan te perqafojne modernen pa ditur realizmin klasik,dhe kjo duket qarte dhe ne shkoder tek vepra ne skulpture e bere per gjergj fishten qe jane ca libra si gure njeri siper tjetrit,e poshte shkruhet at,gjergj fishta.............aty mund te shkruash dhe emra te tjere se fetyra nuk eshte keshtu qe mud ti thuash ate qe te vjen ne mendje.....
    me ndihmoni dhe duhet tu themi ketyre njerezve qe ngelem gjithe jeten duke prishur..........po bejeni nje gje persembari....nese nuk dini mesoni mjafton te hapni internetin dhe lexoni te pakten per tu kulturuar .
    me shkoj gjithe rruga i revoltuar .......mendja me rrin akoma atje .......po pse nuk e ka bere te krrusur ,te vuajtur,dhe me zemer te madhe siç ishte............
    pershendetje...........
    libero, fluttuante, suscettibile di evocazioni.

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    icelok une personalisht se kam pare as ne foto kete bust qe paskan vendosur ne sheshin perpara aeroportit.
    Por me sa po lexoj nga ty paskan bere nje vrime ne uje.

Ju lutem kush ka ndonje fotografi te ketij busti do i isha mirenjohes nqs do ta postonte ne kete teme qe ne kete menyre te gjithe Shqiptaret e Forumit ta shikojne dhe te japin mendimet e tyre.

Klodi
    Mendoj që ekzistojnë dy gjëra të pafundme: Universi dhe Injoranca njerzore, por për Universin kam akoma disa dyshime. (Albert Einstein)

Punimet e mia në Jasc Paint Shop Pro
    Punime nga studentët e shkollës Angelo Blue

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    bera nje kerkim te shpejt ne internet dhe gjeta kete foto.

Eshte skandaloze te paraqesesh figuren e Nene Tereza ne kete menyre.

Nuk e di kush e ka bere kete bust por ma do menja paska futur zarf te forte qe paska fituar.

Turp per ne.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Mendoj që ekzistojnë dy gjëra të pafundme: Universi dhe Injoranca njerzore, por për Universin kam akoma disa dyshime. (Albert Einstein)

Punimet e mia në Jasc Paint Shop Pro
    Punime nga studentët e shkollës Angelo Blue

@hermes Maska e Avduli
    Anëtarësuar
    16-08-2006
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    132
    Me qe eshte tema aroporti Nene Tereza duhet te ishte busti i saj aty une e kam pare aroporti eshte shume i bukur ka ambjente ka piste te bollshme shume i bukur, busti vertete nuk i ngjet Nene Terezes .

Dija eshte Pushtet

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    busti u dukka si naj rrakete gati per nisje
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Me Pushime Maska e ida1
    Anëtarësuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Në Kërkim Të Vetvetes
    Postime
    220
    ueeeeeeeeee sa keq , si rrakete vertet ne pamje te pare , pastaj po ta shofesh mire si ato statujat egjiptiane , sa gjynof :(
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Kur i hedh nje veshtrim te shpejt duket vertet keq:(

Se di ca bajne kto keshtu qe as nje bust nuk e ben tamam ashtu siq duhet.

Me bustin e nene Terezes eshte dashur te tregohen te kujdeseshem.

Une e kam pare dhe nje bust te nene Terezes ne qytezen e Lacit te Vau-Dejes ne Shkoder eshte skandaloze nga menyra se si e kan bere, nuk ngjane fare me te.

Turp se duket se po tallen me nje figere kaq te madhe jo per shqiptaret po per gjithe njerzimin.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

tani te vjen ne mendje çfare veshteresish ka vendi yne se te gjithe intelektualet jane larguar ne kerkim te nje jete me te mire qe atdheu nuk ishte ne gjendje tua plotesonte...........
    keshtu qe nuk mund te pretendojme gje nga ato qe kane ngelur ne vend.........
    kjo eshte nje fatkeqesi e perkoheshme mendoj....
    merre me mend nje galleri kombetare nuk ka nje faqe web.........qe e kane artista autodidakt ne bote........pra nje gje krejt e thjeshte............hajde e pretendo cilesi...............
    kalofshi mire
    gjera qe do rregullohen me kalimin e kohes...........ky busti duket sikur te fute friken kur e shikon.........

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Krijuesi i kesaj statuje eshte munduar te krijoje nje "version aeroporti" te nene terezas duke e paraqitur ne forme aeroplani! Nuk eshte art modern po eshte tallje per mendimin tim. Te them te drejten nuk me pelqen as ideja e emerimit te aeroportit ne emrin e saj.Sigurisht qe eshte figure qe meriton respekt por ka mjaft institucione dhe objekte qe mbajne emrin e saj. Bustin e saj e gjen ngado. Shqiperia ka mjaft figura te tjera nga te cilat mund te merrte emrin ky aeroport.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Nuk jam dakord me zeri i mirdites,tani ne kritikuam artistin dhe komisionin qe vendosi per realizimin e figures se nene terezes.e per vendosjen e emrit eshte shume drejte dhe e vetmja figure shqiptare qe jetoj per gjithe njerezimin dhe fluturonte gjithmone atje ku njerezit kishin nevoje per ndihme,une personalishte e kam njohur dhe kam biseduar ne vitin 1994 ne tirane dhe na tha se ne bote ka shume me te varfer se ju.........se imagjinata jone ishte se ne ishim me te varferit................
    e kote te kerkoj te pershkruj figuren e saj........ njerez te tille eshte fatkeqesi per boten ,qe lindin shume rralle............

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  2. Nënë Tereza ; Takimi i rralle me Mbretëresha Geraldinë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-04-2009, 19:09
  3. Nena Tereze vleresohet per shpirtin e saj apo per famen e saj?
    Nga fisniku-student në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 19-03-2009, 20:47
  4. Nënë Tereza e Kalkutës, bija e mohuar e Shqipërisë
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-02-2005, 09:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •