Prsh .
Sikur tju jepej mundesia te zgjidhnit 5 vende ne bote per te vizituar , cilet do te zgjidhnit dhe pse ?
Te shohim cfare enderrash keni dhe sa mundesi keni per t'i realizuar![]()
Prsh .
Sikur tju jepej mundesia te zgjidhnit 5 vende ne bote per te vizituar , cilet do te zgjidhnit dhe pse ?
Te shohim cfare enderrash keni dhe sa mundesi keni per t'i realizuar![]()
IRLANDA sepse me intrigon shume me historine , kulturen dhe me paezazhet qe ka.
INDONEZIA. kam qene por nuk do te merzitesha kurr te kthehesha prape atje sepse ka nje natyre dhe tradita te shkelqyera dhe njerez shume te thjeshte dhe me edukate
TIBET.. per traditat dhe kulturen
AUSTRALIA....sepse jam kurjoze ta vizitoj.
AFGANISTAN ose ndonje shtet tjeter te varfer arab per te pare me mire jeten e femrave arabe dhe per te kuptur sa me fat jemi ne ...
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Tahiti
Jamaica
Australia
Costa Rica
New Zealand
Do shtoja edhe Belize
sepse eshte mrekulli ne vete..
Pse zgjodha kto? sepse kto jan parajsa mbi toke!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Do keshilloja Venezia dhe Stamboll!
Per vete:
Rio de Janeiro
Kili
Indi
Japoni
Ishujt Seychelles
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
-France
-Angli
Nuk eshte shume e veshtire per tu realizuar por problemi qendron se s'kemi kohe, te ikim ne shqiperi te takojm nene e babe apo te shetisim ato 15dite????
ka vizituar las vegasin, dhe se shpejti do shkoj ne franc dhe itali per pushime. ka shum vende te bukra por nuk kam koh dhe as para ti vizitoj te gjitha
hollande-arsyen nuk e them.
mexico-cdo gje eshte irreale
india-sepse kam bere nje betim.
egypt-per te pare qytetin e te vdekurve.
keta me vijne ne mendje tani.ne pergjithesi,gjithcka ka te beje me arkeologji dhe art,dua ta vizitoj.
kam qene me fat,se kam jetuar shume vite ne greqi,dhe kam pare ato gjera qe kurre nuk do t'i shikoja po te mos me vinte mundesia.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt