Po shtoj dhe 2 shtete te tjera nqs me lejoni
1-Venezuela
2-Antarktide(e kam enderr qe dua ta realizoj)
Po shtoj dhe 2 shtete te tjera nqs me lejoni
1-Venezuela
2-Antarktide(e kam enderr qe dua ta realizoj)
Njeher per njehere kam deshire ti vizitoj keto:
Japoni
Kine
Arabi
Australi
Brazil
tung, per vete vendi i pare qe e kisha vizituar eshte padyshim VENECIA e cila eshte perla e gjithe Evropes, e pastaj Dubrovniku apo Raguza, Kajro dhe Andaluzia.
Nuk di a ka vende me interesante se keto, pale pale!!
Vendet ku do te doja te shkoja:
- Turne ne gjithe Shqiperine sidomos Tropojen, Liqenet e Lures, malin e Jezerces, Puken etj etj etj etj, sepse s'i kam vizituar akoma te gjitha qytetet
- Kosoven
Pastaj:
- Itali (per te vizituar Venecian dhe per te pare Milanin ne San Siro, mundesisht para se Maldini te lej futbollin)
- France per te vizituar Parisin
- Swedi per te takuar binjaken time elsaa
- Spanje sepse kam simpati per spanjollet
- Hollande per nje bast qe kam humbur![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga milanistja_el : 09-07-2008 mė 04:49
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Austri
Letoni
Zvicer
Tibet
Egjypt
Keta vende nuk kam vizituar
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ej vallah,
do vish ti ta bejme udhetimin bashke.
vetem te kesh parasysh keto kushte.
Kur te kalojme per ne arabi, ble nje nga ato veshjet qe te mbulojne koke e kembe.
Kur te ikim ne afrike, mjafton te nxihesh si dreqi se je ne rregull dhe pa rroba fare.
Kur te ikim ne tibet, mjafton ta qethesh koken 0 dhe ska problem nese je femer, kalojme ca kohe per te kerkuar dhe njohur vetveten.
Kur te ikim ne japoni nuk ka kushte, mesojme artin e luftimit(veē mos e perdor kunder meje)
Ne SHBA, thjesht nje vizite 1 ditore.
Si thua? A po bashkohesh me mua?
Jo flm , nuk jam e interesuar. Megjithate faleminderit per oferten.
Une kam enderr Sansiron , Fontana di trevi,Venecian, costa smeralda - per Italine .
Ne France - Parisin dhe Lionin .
Me pelqen shume Rusia , e kam enderr ta vizitoj njehere Mosken
Dmth vizita ime eshte me shume kulturore, po pate ndonje mendje te keqe , me bej nje ze![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Jam dakord me ato qe permende ti, dhe une dua te shkoj ne rusi.
Po ec, po e bej zemren gur dhe po heq dore nga ato te miat, dua te marr dhe une pak kulture
.
U tha u be
Paguaj ti, e nisemi qe neser
Hahahahahahahahaah
Krijoni Kontakt