Republika Domenikane
Australi
Suedi
Spanje
Emirate te bashkuara arabe (Dubai)
Republika Domenikane
Australi
Suedi
Spanje
Emirate te bashkuara arabe (Dubai)
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
argjentine
peru
afrika e jugut
new zealand
alaska
marok
israel
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Egypt-Sepse eshte nje nga vendet qe me pelqen me shume + qe ka nje histori per tu admiruar.
Dubai-eshte nje nga vendet me te bukura ne bote per mendimin tim
Israel-dua te provoj zgjuarsine e hebrenjeve
Holland-dua te rris trendafila blu.![]()
![]()
Antarktide-dua te provoj te ftohtin e ketij kontinenti...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
kosove, serbi, bosnje, kroaci, slloveni. Pastaj israel, palestine, marok, egjypt, iran. Pastaj se di vallahi, ndoshta rusi, mongoli, kine, indi, tailande, kambodia, vietnam, indonezi, australi, ishujt havaj, shba, canada, etj etj.
england (liverpool) edhe pse kam qen prap kam deshir
franc (parisin)
Gjermanin
Ameriken GREAT AMERIKA
Japonin dhe kisha pas qef te kem nje te DASHUR JAPONEZE
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Spanje dhe do shkoj me burrin me kismet.....
dhe ne Amerik kot i her per qef..edhe pse kam ndigjuar qe nuk esht gje...por se besoj qe do shkoj se nuk ma mban aq gjate ne avjon..
dhe nuk ka vend tjeter kam qen me disa vende dhe me kan pelqyer shume dhe me mjaftojne i her per i her...
ate qe desha me thene eshte se bota (te pkaten ne turizem), nuk eshte e ndare ne shtete, por ne regjione shtetesh me kultura te ngjajshme, kshtu nqs do te shohesh tajlanden, atehere shih edhe vietnamin e kambodien. Jo per gje, por c'ndryshim ka Vietnami prej Kambodies, nqs s'je as prej Vietnamit as prej Kambodies? C'ndryshim ka Suedia prej Norvegjise prej Finlandes, per nje shqiptar? Ose Tunizia prej Algjerise prej Marokut? Te thuash, dua te shoh Finlanden sepse kam pas nje dashnore prej Finlandes s'ka kuptim. Eshte si te thuash dua te shoh Ganen sepse aty ka filluar transportimi masiv i sklleverve per ne boten e re, por nuk dua te shoh Bregun e Fildishte sepse aty s'ka qene masiv transportimi i tyre, ja fut pordhes kot me nje fjale.
Vendet qe dua te vizitoj jane te gjithe ne Shqiperi.
Kuēin
Vranishtin
Terbacin
Rromsin
Daullasin.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt