-
cen69
Shqip Tv ----- Apo Mashtrusa Tv
Keta te tvshqip ne amerike nuk jane vec se nje kompani hajdutashe mashtrusash ndoshta ja ne disa shqip foles si shqiptare desha edhe une beje bisnes me kete kompani .
Nje dite para krishtelindjeve 2007 i rashe telefonit te kesoje dhe me shume edukate disa qe flasim shqipe por mendoje se sjane shqiptar
ndoshta boshnjak malazez maqedonas o serb qe edhe emrat i ven qe te duken shqiptare s i emra flaka .lulkuqja yllka e ku e di une pasi mi moren nja 250$ nga kredit karta me derguan baksin nje here me thane se eshte 29 $ne muaj pagesa e bene 39$.
Megjith ate une se perdora baksin ua ktheva brendaa afateve qe deshironin biles pagova me dhl vazhdoje ti mare ne telefone dhe me thon jame flaka si mund tu ndimoj ithem si e kam hallin se dua parat mbrapshet ok me thote nuk eshhte manaxherja ketu telefono neser kam 5-6 muaj qe u telefonoje dhe asnje pergjigje vazhdojne te tallen dhe te perfitojne
Kjo nuk eshte vetem historia ime ka edhe te tjere qe orvaten tek kjo kompani serbo-malazeze qe me emrin shqiptar duane te rrjepin emigrantet nuk eshe se jane as korkte por edhe sherbimi i tyre nuk eshte i nivelit qe ttttttti si emigrant mendon ,,,,, thjeshte jane kompani hajdutesh MOS U GENJENI NGA SHQIP TV
-
-
CEZARND, te kuptoj per problemin, ashtu eshte sic thua ti, plotesisht e vertete.
Nese deshiron te shohesh kanale shqiptare te lutem merr tvalb. www.tvalb.com
Edhe une kam qene abonent i shqiptv, por shqiptv eshte pune e kote fare, derisa tvalb punon pa kurfar problemi fare.
Pershendetje.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt