Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15

Tema: cun mula

ka ma shum Historija e Malsis se veq Cun Mulen

Citim Postuar mė parė nga iliro Lexo Postimin
    flm per postimin Alproud
    Mr. Hotjani pse pyt per Histroin tane ma mire e ke me pyt per historin e ni vendit tjeter se veq per veti. Ti po e din historin a veq deshte mena tregua se je prej Cun mules. Me fal por nuk ka lan kan mrapa Cun Mula se. Sot Mali i Zi po i vret gra, plaq e femi. E tahs dy vite jan ne burg 11 burra Malsor dhe nuk po ban gja Cun mula i soti. E te lutem mos u mbaj i madhe sidomos me situaten ne Malsi. Me respekt. Shqipja e Malit.

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Ani kur shkodra kje nenshtru turqis fizikisht e kulturalisht (u ba pothujse komplet musulmane) bac Mula ka pas than "Nuk jam shkodra per me u korite/ jam Malsia pushk me qite"
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar mė parė nga Hotjani Lexo Postimin
    shiko ktu shoku un edi shum mir se ke kam bajraktar se jam vet prej ders te cun muls po deshta me ju kujtua atyne ce shkrujn per historin e malsis se ai qe eka ba at histori asht ken cun mula e kur u futa inat en forum pash dica te shkrueme per malsin me bani pershtypje se nuk upermente kun emni i cun muls e per at thash se vetem en kohen e komunizmit aken mohua historia e shpis teme me respekt hotjani
    O hotjan nip juji jam un dhe simas Kanunit nipi per daj pushk qet ...
    Mos na raft me u harrua Historia...
    Zoti u shtoft rodin u majt ner e erz per cdo grykholl e xhublet...
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar Maska e satmir
    Anėtarėsuar
    20-11-2012
    Postime
    2
    O njerez po pse ngaterroheni per paraardhesin tim ju....

i/e regjistruar Maska e satmir
    Anėtarėsuar
    20-11-2012
    Postime
    2
    O Shqipe Dedvukaj nuk kupton ti,,,kan ikur kohet e lufterave tani,,,edhe ata 11 burra per dicka jan fut aty sepse nuk jan fut,,,po te mos kishte qene per Cun Mulen dhe Ded Gjo Lulin ne do te kishim qene ne territorin malazez tani,,por ju nuk dini se cfare eshte historia vetem flitni kot bla bla bla
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga satmir : 20-11-2012 mė 16:20

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •