Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 83
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    ti zotnia nalt,une shkruaj ketu tek forumishqiptar.com dhe jo tek fuCking forumiislamic.com.
    dhe interesat shqiptare dihet fare mire se ku jane.te erdhi keq ty pse falenderova U.S.A.

fakt.presidenti amerikan wilson shpetoi pavaresine e shqiperise.
    fakt.presidenti amerikan clinton shpetoi nga masakra e sigurt 2 milion shqiptare nga kosova.
    fakt.U.S.A i dha pavaresine kosoves.
    fakt.vendet arabe te zgjebura nuk njohen kosoven
    dhe me se fundi fakt.shqiptaret ne shumice nuk kane simpati per jevgjit e arabise.

ps.ajo shqiponja dy krenare qe ke ne avatar nuk ka te beje fare me gjysem henen mizerabel arabike.
    shko flij mor te hangert dreqi per darke,se ngele me Fucking ne goj gjith kohen!!!
    lere se po i prish biografin vehtes,por po i ul imazhin dhe forumit tend katolik!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 16-05-2008 më 19:26

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ka naj mjekerpalam tjeter qe nuk i pelqen U.S.A.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    fakt.presidenti amerikan wilson shpetoi pavaresine e shqiperise.
    fakt.presidenti amerikan clinton shpetoi nga masakra e sigurt 2 milion shqiptare nga kosova.
    fakt.U.S.A i dha pavaresine kosoves.
    fakt.vendet arabe te zgjebura nuk njohen kosoven
    Eshte per te ardhur keq qe e gjithe faqja e dyte e kesaj teme eshte komplet jashte teme dhe merret vetem me sharjet e njeri-tjetrit.

Vendet arabe nuk ka pse i mbron askush me fanatizem. Duhet ta njihnin menjehere. Nuk duhet harruar se nje pjese jane shprehur se do te shohin se si do te vazhdoje zhvillimi i ngjarjeve ne Kosove dhe pastaj do te vendosin. Konferenca islamike disa dite pas shpalljes se pavaresise se Kosoves ka pershendetur ate. Gjithashtu ka shtuar se nuk kane vendosur qe ta pranojne pavaresine e Kosoves komplet si bllok pasi nuk i detyrojne dot shtete si Rusia, Kazakistani dhe Azerbaxhani.

Vendet arabe nuk jane miq me ruset dhe serbet. Miq me ruset eshte irani pasi bashke kane bere te gjitha marrveshjet dhe ajo eshte arsyeja qe iranin nuk e sulmon dot njeri pasi ka rusin mbrapa. Vendet arabe jane miq te perendimit.

Gjithashtu duhet pasur parasysh se c'vende jane Siria dhe Libia. Akoma kane rregjimet shtypese te partive te tyre dhe muslimanet te mos vrapojne ti mbrojne ato pasi nuk kane ndonje lidhje direkte me fene.

Per Landin:

Klintonit do ja dinim me shume per nder nese ai do ta zgjidhte ceshtjen e Kosoves qe ne Dejton dhe nese sulmin do ta bente ne Serbi e jo ne Kosove. Dhe ne Serbi jo te qellonte ambasaden kineze por te qellonte ndonje hidrocentral serb.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bakudr : 16-05-2008 më 20:17
    beqar

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Baku s'na the nai gjo te re. I re rrotull e rrotull

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    bakudr,pra clinton nuk ka bo gjo eeeeeeeeeeeee.

kosoven e shpetun arabt eeeeeeeeeeeeeeeee????

qe nga ky moment,nuk hy me ne kte teme,kepusni budalliqe sa te doni,ndoshta fale clinton jeni gjalle akoma................por jeni mosmirenjohes deri ne kulm ju disa kokra
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga bakudr Lexo Postimin
    Eshte per te ardhur keq qe e gjithe faqja e dyte e kesaj teme eshte komplet jashte teme dhe merret vetem me sharjet e njeri-tjetrit.

Vendet arabe nuk ka pse i mbron askush me fanatizem. Duhet ta njihnin menjehere. Nuk duhet harruar se nje pjese jane shprehur se do te shohin se si do te vazhdoje zhvillimi i ngjarjeve ne Kosove dhe pastaj do te vendosin. Konferenca islamike disa dite pas shpalljes se pavaresise se Kosoves ka pershendetur ate. Gjithashtu ka shtuar se nuk kane vendosur qe ta pranojne pavaresine e Kosoves komplet si bllok pasi nuk i detyrojne dot shtete si Rusia, Kazakistani dhe Azerbaxhani.

Vendet arabe nuk jane miq me ruset dhe serbet. Miq me ruset eshte irani pasi bashke kane bere te gjitha marrveshjet dhe ajo eshte arsyeja qe iranin nuk e sulmon dot njeri pasi ka rusin mbrapa. Vendet arabe jane miq te perendimit.

Gjithashtu duhet pasur parasysh se c'vende jane Siria dhe Libia. Akoma kane rregjimet shtypese te partive te tyre dhe muslimanet te mos vrapojne ti mbrojne ato pasi nuk kane ndonje lidhje direkte me fene.

Per Landin:

Klintonit do ja dinim me shume per nder nese ai do ta zgjidhte ceshtjen e Kosoves qe ne Dejton dhe nese sulmin do ta bente ne Serbi e jo ne Kosove. Dhe ne Serbi jo te qellonte ambasaden kineze por te qellonte ndonje hidrocentral serb.
    Zoti bakudr,
    Ju më duket keni bërë një afishim sa për ta bërë, pa u menduar dy herë në ato që do të shkruash.
    E para Ju përmendni Dejtonin dhe Klintonin, se do të duhej që çështja të ishte zgjedhur qysh aso kohe por po harroni që në vitin 1995 gjendja në Kosovë paraqitej si e qetë dhe se problemi i shqiptarëve të Kosovës dhe vet Kosovës ishte reduktuar në suaza të " Mbrojtjes së të Drejtave të Njeriut"! Në Dejton mirrnin palët në Konflikt Bosnja-Serbia dhe Kroacia ndersa Millosheviqi deklaronte që " më të qetë e ka Kosovën se sa beogradin"!
    Kur Kosova filloj të lëviz ushtarakishtë at'herë u mor më seriozishtë çështja e saj e cila më vonë reflektoj me ndërmjetsim dhe intervenim ndërkombëtar!
    Në Konferencën Islamike për të cilën Ju flisni, kur Turqia tentoj që në Bllok t'i detyroj vendet anëtare të Konferencës, për ta pranuar Kosoven si shtet kundra nuk u deklaruan siq Shpreheni Ju, as Azerbejxhani e kazakstani por pikrishtë ishte Egjipti që kishte reaguar më së ashpëri duke kërkuar që kjo gjë të mos ndodhë!

Sa për Rusin ajo nuk është anëtare e Konferences Islamike dhe këtë gjë e lexova për herë të parë nga Ju...
    Sa i përket Iranit ( Iranianët nuk janë arabë) duke ditur që në vendin e tyre kanë aplikuar DIKTATUREN ISLAMIKE nuk më befason që të jenë miq të Rusis sepse të gjithë radikalët Islamik janë miq të Rusisë dhe dorë e zgjatur e Rusis!

Por nuk është vetëm Irani por një numër i madh shtetesh arabe, kryesishtë.

Edhe Pakistani kishte tentuar që të fus në paket Pranimin e Kosoves si shtet por që e kishin refuzuar Arabët dhe bota arabe!

Unë vetëm një pyetje bëra:
    Pse Vendet Islamike të botës Arabe që të gjitha pa një pa dy e Pranuan Malin e Zi si shtetë ndërsa Kosoven akoma jo?

Sepse për malin e Zi u kishte kërkuar këtë gjë Rusia dhe ato e kanë pranuar Malin e zi!
    Po Ju kujtojë që: Malin e Zi si shtet e ka pranuar edhe AMERIKA apo USA. Atëherë pse shtetet arabe si " antiamerikanizëm apo edhe për Inati të Amerikës nuk kanë vepruar njesoj si me Kosoven, që mos ta pranojnë MALIN E ZI?!

Është normale që Padroni i tyre RUSIA u ka kërkua vendeve Arabe iSLAME QË TA PRANOJNË mALIN E ZI NJESOJ QË U KA KËRKUE QË MOS TA PRANOJNË kOSOVEN!

Sikur të mos ishte keshtu, vendet Islamike të Arabis për shkakë se Amerika e ka pranue Malin e Zi si shtetë s'kishin me e pranue në emër të " antiamerikanizmit"!

Kjo është dëshmi,ë ato vendet arabe nuk është e vërtetë që s'na kanë pranuar për Shkakë Amerikës por për shkakë miqëve të tyre Rusis dhe Serbis!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Preng Sherri : 17-05-2008 më 11:28

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    secili ka te drejten te shprehe ate qe mendon,prandaj ky eshte mendim i jot!!!
    mir po hajde ndryshojav mendje mbi 80%te shqiptarve,te cilet fale respektit qe kane per vendet arabe,ndihen krenare per aderimin e shqiperise ne konferencen islamike!!
    apet o BEHAR po i msho kti 80%? a nuk dole bllof ke tema tjeter mor shok

ca respekti kan shqiptaret per venet arabe?

kshtu na flet Behari prej Anglie

nga kto 50 shtete arabo-islamike pse zgjodhe Anglin per Emigrim? apo fal respektit per vendet arabe?

Edhe mjaft i bat bisht pytjes se prenges

pse venet arabe njoften shtetin ortodoks Malin e Zi qysh javen e pare te shpalljes se pavarsis? kurse kosoven qe tre muj spo e njofin e as nuk kan per ta njoft?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Shum e vertet edhe pse mor burra po ju dhimben arabet kaq shum , ne hajrin sja kem paa perveq fese asgje te perbashket skem , dhe po te mos ishte Amerika humica prej anetarve nga Kosova nuk do te mund te ishin ketu duke shkruar .
    Pra spo na pranojn edhe skem qka i dojm na , ata nuk po na llogaritin per njerz qe ekzistojm pse edhe na ti llogarisim .

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    xhamia,bravo,ke thene te verteten
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Arsyeja pse nuk po na pranojn arabet eshte se jane te nxene duke ja nxjerr syte njeri tjetrit , kur te kane kohe nje dite apo kur bejn pauze pak edhe ata na pranojn si shtet.

Ne shumicen e rasteve nuk kane faj fete por lideret e atyre shteteve;

Ne Shqiptaret kemi arritur deri dikund dhe gjithmone duhet te mundohemi te bejm sa ma shume miq. Nuk duhet ti fajesojm fete palidhje as ata budistat e hindusat s'na kane pranuar as asnje shtet ortodoks deri me tash nuk na ka pranuar.
    Te shumica e atyre liderve veçse hipokrizi gjen.

Nuk eshte e vertet se arabet jane ma se shumti miq me sllavet , ata jane paksi budall se kurgjo tjeter.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  2. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-06-2004, 10:33
  3. Politikat e BE-së dhe vendet ballkanike
    Nga SUPERSTAR_N1 në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-01-2004, 09:33
  4. Globalizimi
    Nga klevis2 në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 22-07-2003, 11:10
  5. Samiti i Selanikut dhe qendrimi i pales shqiptare
    Nga Orku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 22-06-2003, 20:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •