ti je subhuman, ti e ul vetën tuj mos u konsideru kafshë.
z. Gimi_3.
Unë tani shikova dhe vërejta që Ju qenkeni moderator te Komuniteti Musliman, në një rubrikë ku s'ka demokraci dhe ku mohohet fjala e lirë! Pra me veprimet e jauja vetëm që shkaktoni dëme atyre që besojnë pa djallëzi!
tashti, nuk e di se si u përjashtua njeri nga ata që debatonin në forum pa hyrë në analizë të atyre gjërave që shkruante por nuk është fare e rregulltë që, nëse ju keni marrë këtë veprim të përjashtimit të njerit nga ata që shkruanin vetëm e vetëm se nuk shkonë përshtat ideve të qoroditura që na vijnë nga një grupë i vogël por i instrumentalizuar në duart e akstremistëve wahabistë të cilët janë instrument i drejt për drejtë i sherbimeve sekrete serbe!
Nëse keni për të thënë diçka në Temën në fjalë për atë se; pse vendet Islame arabe e pranuan Malin e Zi pa asnjë fjalë si shtetë dhe përse nuk e bënë këtë gjë me Kosovën, thuaje!
Është e vërtetë që në " Forumin Shqiptarë" jo lobizmi por ekstremizmi Islam është më i fortë se ndjenjat Kombëtare dhe këtë gjë e kam pësuar disa herë në lëkurën time gjegjësishtë lëkura e Preng Sherrit!
JU me këto qëndrimet e juaja vetëm sa po u bëni dëm atyre që me të vërtet besojnë në një besim fetar islam që ka specifikat dhe karakteret shqiptare dhe kurrsesi aso arabe!
Ju nëse deshironi fyeni edhe më tutje sepse kjo gjë është në duart tuaja falë atyre që u kanë dhënë sklalpelin muratorëve për të bërë operacione kirugjike!
Nëse dëshironi mund të bisedojmë për gjithësecilen temë por ajo që për ne duhet të jetë gjithmonë e rëndësishme është:
Ska Fe- pa Atdhe!
Së pari ATDHE - pastaj Fe! Për Interesat të Atdheut - në çdo kohë heqim dorë nga fetë!
Kosova është më e madhe më e shenjtë se sa Meka apo Jeruslamei!
Jerusalemi dhe MEKA janë hiq gjë në krahasim me cilin do fshatë apo rrugë të Kosovës dhe Shqiperis së bashku!
Miq i kemi vetëm ata që në kohë të vështirë u treguan si të tillë!
Arabët kur e kishim më së vështirë u identifikuan si MIQ të Armiqëve tanë!
Arabet shofin interesat e veta si cdo vend tjeter. Jane kunder Amerikës kështu që noraml që do dalin kundër çdo gjëje që bën Amerika.
Siç thua dhe ti vënë atdheun para fesë.
Nuk mendoj se jane mike te ruseve e sllaveve. Thjesht te gjitha keto vende kane te perbashket nje armik, Ameriken.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Arabet nuk jan kunder Amerikanve dhe Eurpes Protestante, te fortve ,se ata ju lepijn kepucet Amerikanve dhe Europes Perendimore ,kur kan nevoj per ata,e sidomos kur kan nevoj te mbrohen nga njari tjetri,mund te thuash se Arabet jan shum ftyrsha,dhe pa as nji vlefte morale apo pa palc kurrizor me qendrue ne mvehte,por ne shpirt jan miqe te sllaveve,sepse ne shpirt jan antidemokrat ashtu si sllavet.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 16-05-2008 më 16:50
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
ti zotnia nalt,une shkruaj ketu tek forumishqiptar.com dhe jo tek fuCking forumiislamic.com.
dhe interesat shqiptare dihet fare mire se ku jane.te erdhi keq ty pse falenderova U.S.A.
fakt.presidenti amerikan wilson shpetoi pavaresine e shqiperise.
fakt.presidenti amerikan clinton shpetoi nga masakra e sigurt 2 milion shqiptare nga kosova.
fakt.U.S.A i dha pavaresine kosoves.
fakt.vendet arabe te zgjebura nuk njohen kosoven
dhe me se fundi fakt.shqiptaret ne shumice nuk kane simpati per jevgjit e arabise.
ps.ajo shqiponja dy krenare qe ke ne avatar nuk ka te beje fare me gjysem henen mizerabel arabike.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 16-05-2008 më 19:11
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt