Këtu s'kemi të bëjmë me " lodhje" të malit të zi! U tha më lartë që sikur të mos ishte Amerika ata do të na pranonin që llogjikishtë s'mund të pranohet sepse edhe maqedonia u përkrahë nga Amerikanët dhe u bë shtetë falë atyre por që këtë e pranuan menjëherë arabët ngaqë e pranojë atë Rusia!
Arabët janë vegël qorre e Rusëve!
Këta me asnjë deklaratë s'kanë denuar ( pa qoftë edhe konferenca islamike) shtypjen e egër të çeçenëve dhe mohimin e të drejtave të vet çeçenëve me besim Musliman!
Kohë më parë u fol për mardhenjet shumë të mira Iran - R usi! Në qoftë se pitja është ngrënë - ka mbetur Tepsia!
Kosova që nga 17 shkurti u bë shtetë zoteri! Edhe Al Xhazira e ka dhënë këtë lajm si ngjarje Kryesore!
Ajo rezoluta 1244 nuk po i pengojka 40 shtete me e njohur Kosoven ( prej tyre 7 industriale më forta në botë) ndersa për vendet arabe qenka pengesë!
Marrveshja e Kumanovës me asgjë si ka rrezikuar shtetet arabe dhe s'ka pas të bëjë me Interesa arabe!
Edhe Timori Jugor që me dhunë u nda nga indonezia e pranuan arabët sepse për pranimin e Timorit si shtetë u dakorduan edhe Rusët! Pa çka që Indonezia ishte shteti më i madh musliman i botes!
Arabët- Rusët dhe serbët janë si vllezrit Trenakë dhe asgjë s'bëjnë pa njeri tjetrin!
Krijoni Kontakt