Ku na mbeti more Draguti,i gjori nuk patë mundesi te me pergjigjet...hajt se kur te kthehet nga Azili ndoshta..Dragut
Perjashtuar
Ku na mbeti more Draguti,i gjori nuk patë mundesi te me pergjigjet...hajt se kur te kthehet nga Azili ndoshta..Dragut
Perjashtuar
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
e perjashtun dragutin lol
bo bo lobi arab asht ba shum i fort n'forum lol
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
deshiron edhe ti te njejten gje , don ti bashkangjitesh dikujt ?
une nuk e kuptoj nje gje ?! Perse valle pelqeni te ofendoni njerez kur eshte liri e cdokujt te besoj ne fene te cilen ai e pelqen , perse etiketoni njerez , kur jemi te nje gjaku , jemi shqiptar , edhe do te doja te kontriboja per shqiptaret ne pergjithesi , perse kjo nuk ju pelqen ?!
" une kete gje e kam dite miku im e kam prite se shqiptari ska qef tjeterkush me arrite ( nuk ka qef vellau i tij shqiptar me arrite ) !!! "
ketu ndoshta qendron probl. , kjo eshte arsyeja perse kemi mbet mbrapa per faktin se e xhelozojme njeri-tjetrin , e nuk e perkrahim !
Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 16-05-2008 më 11:43
Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .
fisniki-student=gimi3, lol
mu mkujtohet qi ta kom bo gay. s'po di ça ka ktu me familje, veç hej nëse ma nxjerr edhe ni vrejtje t'thom apet gay, se kom problem...yo!
jo plako amenti gabohesh se gay ishe ti vet ne jeten e perditshme , e po me çudit fakti kur kafshet e zgjedhin partnerin per te bere marredhenie e zgjedhin te kundert po ti ç'te keqen pate qe e zgjedh gjinine e njejt , kafshet dalin se ato jane me inteligjente ne kete aspekt , ti ne kete pike nuk mund te diskutosh me mua e le me ne gjerat tjera.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 16-05-2008 më 11:53
Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .
Krijoni Kontakt