Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 83
    i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Zoti Behari,
    Për të satën herë ta përsëris që unë besoj vetëm në fenë e vetme të pranuar nga ZOTI ( Allahu) e kjo është shqiptaria!
    Por religjionin e kam trashiguar nga prinderit e mij e që ishin të besimit Musliman!
    Sa i përket shembujve që t'i merr, harron që, pikrishtë ky Janullatosi dhe shteti i tij e kanë pranuar Shqiperinë ( nga zori) sikurse që, me ta kemi akoma hesape të paqeruara.

Pyetjen për Janullatosin zoteri e ke bë në mënyrë të ultë sepse këtë pyetje në vend që t'ja bësh Preng Sherrit më mirë do të ishte sikur t'ja bësh Salih Berishës apo në fund të fundit, si një qytetar, t'ja adresosh, si pyetje, parlamentit të Shqiperisë.

Sa i përket përmendjes së disa emrave të disa shteteve si Maqedonia, Rumania, Greqia, mali i zi etj Ju vetëm që po vërtetoni thënjen time të mëhershme që: vendet Arabe dhe vendet Sllave janë mike të dëshmuara dhe tradicionalishtë të vërtetuara!
    Pra, ju tërthorazi, sikur po e pranoni, që Vendet arabe Islamike dhe ato Sllave kanë një Program dhe një Strategji!

Ose nëse dëshironi pak më ndryshe, Ortodoksizmi dhe Islami Arab janë në vllazrim të përbetuar në mes veti!
    Pra, cili është dallimi në rastin e Kosovës në mes Jordanis, Sirisë, Arabisë saudite, Egjiptit dhe Rumanis, Greqisë, qipros apo edhe Maqedonisë?

Nëse Qipro s'na pranon për shkakë të Qipros Turke; nëse Rumania s'na pranon për shkakë Temishvarit të banuar me hungarez, Nëse maqedonia s'na pranon për shkakë frikës së mos ekzistimit apo greqia për shkakë sindromit të Qipros atherë Zotri Behari cilat janë arsyet që nuk na pranon Egjipti të cilin e formuam ne shqiptarët ( Dinastia e Mehmet Ali pashës), Jordania, Siria, Libia etj etj!
    Ta themë të drejtën, aq më bë nëse na pranojnë A jo do vende primitive arabe por këtë gjë e bëjë më shumë për ta ndergjegjsuar një shtresë të prapambetur të disa individeve shqip-folës të cilët janë xhveshur të tërë Kombetarishtë dhe të cilët pa vetëdije JANË BËRË VEGLA TË SHERBIMEVE SERBE DUKE U VË NË SHERBIM TË NJË FARË SEKTI QË VETEN E QUAN WAHABI.

Pra, ato që unë kam shkruar dhe kam mbrojtë po shohim që i mbronë edhe Arbër Xhaferi sikurse edhe Qamil Morina i cili është më musliman i vërtetë se krejt mullat shizofren të tërë botës arabe!

Ato vendet arabe një ditë do ta njohin Kosoven se s'kanë ku me shkue më sikur që një ditë edhe Rusia ka me e njohtë e bashkë me të edhe Serbia!
    Por për momentin është e dukshme dhe e qartë që Po t'i kishte pyetur dikush vendet arabe " a të bëhet Kosova shtet a jo" ato kishin me thënë: JOOOO!
    Sa për Greqinë, Maqedoninë, Rumanin, Qipron s'ka asë edhe një shqiptarë të Kosovës që ka besuar ndonjëherë në ato shtete dhe gjithmonë i kemi konsideruar armike të popullit shiptarë!
    Por e keqja qëndron që në Kosovë ka pas dhe ka akoma shqiptarë të cilët besojnë në vendet arabe dhe në ato që kanë thënë do farë shizofrenash të atyre vendeve arabe sikur që ka akoma shqiptarë të cilët më shumë e ndjenë veten arabë primitiv dhe barbarë se sa vetn si shqiptarë!

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin

kurse venet arabe si lidh asi sen me kombet sllave
    kjo asht i pytje krejt pa kuptim sepse asht e ditme se tan vendet fqinje tonat jan sllavo ortodokse kshtu qi ato kan me mbeshtet njani tjetrin. ti kujto se Greqia do dali kundra vllazenve te tyne ortodoks me perkrah shqiptaret qe i ka armiq te betu.
    po nga keto vende duhet te ruhemi more ju marrte dreqi si ju ka marre!!
    vendet fqinje kan qene ato qe na kane okupuar,persekutuar,e luftojn per dite te na zhdukun nga harta e botes!!
    kurse nga vendet Arabe nuk te vjen e keqe,pasi nuk jan te destinuar per te bere keq!!!
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin

kurse venet arabe si lidh asi sen me kombet sllave
    eheeeee!thuaja Preng sherrit kete fjal po ta mbajti!!!
    pikerisht dhe une kete thashe qe vendet arabe nuk i bashkon as gje me sllavet,as feja,as kultura,as miqsia!!!tjeter gje ne qofte se flasim per grekofonet,apo ruset,keta vertet jan nje me sllavet!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    po nga keto vende duhet te ruhemi more ju marrte dreqi si ju ka marre!!
    vendet fqinje kan qene ato qe na kane okupuar,persekutuar,e luftojn per dite te na zhdukun nga harta e botes!!
    kurse nga vendet Arabe nuk te vjen e keqe,pasi nuk jan te destinuar per te bere keq!!!

eheeeee!thuaja Preng sherrit kete fjal po ta mbajti!!!
    pikerisht dhe une kete thashe qe vendet arabe nuk i bashkon as gje me sllavet,as feja,as kultura,as miqsia!!!tjeter gje ne qofte se flasim per grekofonet,apo ruset,keta vertet jan nje me sllavet!!
    mor ti shok se ta ka spjegu ne prenga ma nalt.

vendet arabe nuk i lidh sen me vendet sllave por prap se prap ato zgjedhin te shkojn mas tyne e jo mas nesh, ato po lujn lojen e rusit kundra shqiptarve.

nuk arrij ta imagjinoj se si nuk e kuptoni

prenga va ka shpjegu fort bukur po un menoj se ju nuk doni me e kuptu se per te kuptu e kuptoni fort mir
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    sa qef i keni kta jevgjit e arabis mer jahu!!
    ça te mire kemi pa ne prej tyre qe te shohim tani!

U.S.A THANK YOU..........................qe mbrojte pavaresine e shqiperise kur ishim ne rezik,dhe qe i dhe pavaresine kosoves.

arabs f.u.c.k off qe nuk njihni pavaresine e kosoves
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Edhe une pajtohem me disa prej mendimeve te disa anetarve per shtetet arabe .
    Pike se pari shtet arabe e vnun interesin kombetar ne radhe te pare para atij islamik . Ne si shtet jem me shumic muslimane deri ne 80 % dhe keshtu sikur po pretendojn disa se shtetet islamike kan ne radh te pare islamin kjo po shihet me rastin e pavarsis se Kosoves .
    Keto shtete nuk po e njohin shtetin tone edhe pse jem shumic dermuese musliman dhe keshtu behet pyetja pse ?????
    Ja jane te lidhura me shtetin serb e nuk guxojn ta prishin miqesin qe e kan ose eshte inati qe USA na pranoi dhe keto nuk na pranojn .
    Kisha dashte qe do anetar qe te marrin msim prej shteteve arabe qe ato nuk po e vene interesin kombetar para atij islamik dhe te bejne nje gje te tille .

RROFTE UUUUUUUUUSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAA

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Po pra, zoti " xhamia", Feja absolutishtë nuk është e rëndësishme karshi interesave Kombëtare! Ta zëmë këto vendet arabe islamike, as për një çastë nuk janë menduar dhe që të gjitha, pa një pa dy, e kanë Pranuar MALIN e ZI ,si shtetë, me ta shpallë pavarsin!

E keqja është që tek ne në Kosovë, akoma ka disa individë ( për fat të keq janë shumë pak) të cilët të indoktrinuar nga propaganda e mullave arabë, e të cilët s'janë gjë tjetër përpos instrument i Pushteteve gadafjane në botën arabe islamike dhe të cilët për çudi përdorin termet " vëllezrit muslimanë".

Këta duhet të kuptojnë që kurrë nuk të bëhet vëlla,ai i cili, s'pari nuk fletë gjuhën e nënës, të cilën e fletë edhe ti sikur që nuk të bëhet vëlla, ai i cili kurrë s'ka qenë me Ty por me armiqtë shekullor të kombit tëndë, të cilit Ti i përket!
    Pra siq thashë më lartë, sikur ta zëmë Amerika dhe Rusia të ishin dakorduar dhe të kishin thënë: " Po e lëmë dhe po i pyesim shtetet arabe se çka mendojnë, a të bëhet Kosova shtetë a Jo sepse atje jetojnë "shumica të besimit musliman" është e qartë dhe evidente që Shtetet Arabe Islamike paskan pas me thënë: JO, kurrë të mos bëhet!

Tashti, problemi qëndron dhe në atë që, arabët janë thellë të miqësuar me Rusët sepse megjithëse Rusia kishte bërë genocid në popullsin Çeçene dhe i kishte shperngulur me dhunë me qindra mijëra, ata, arabët si botë Musimane me asnjë veprim se kishin dënuar Rusin për " krimet ndajë popullsis çeçene të besimit Musliman"!
    Po ashtu ata arabët as edhe një herë s'kishin marrë asnjë hap për të dëmtuar Interesat Ruse apo edhe për të bërë ndonjë aksion "Terrorist"dajë Rusis e cila jo që i shkelë të drejtat e çeçenëve por Ushtrimi i Fesë në mënyrë të Lirë ( sikur në Amerikë ta zëmë) është plotsishtë i ndaluar sikurse ndertimi i xhamijave!
    Unë mendojë që ka ardhë koha vendimtare, që Kosova të lirohet nga sektet fetare me prejardhje arabe apo që e kanë selinë në njeren nga ato vende dhe t'i kthehet besimit të vet autokton, parasegjithash, religjionit Shqiptarë dhe vetëm shqiptarë por nëse duan le të ushtrojnë edhe islamin ama në kushte tona shqiptare dhe jo në ato arabe!
    Për mua, ta zëmë më shumë ka pas vlerë " kanuni i Lekë Dukagjinit"- ( ani pse sot ai është i tejkaluar) që na ka mundësuar me ato kanune (" primitive për kohën e sotme"), që ta ruajmë familjen, gjuhen, traditat, pasurinë dhe zakonnet tona!
    Pra më shumë vlente ky kanun se sa disa " predikime të disa " dijetarëve arabë" të cilët kanë shkruar sipas diktateve që u kanë dhënë GADAFAT e KOHES së Tyre.

Tashti, si është e mundur që Malin e Zi e pranuan si shtet vendet iSLAMIKE pa u menduar dy herë ndërsa Kosovën akoma Jo dhe dyshoj që së shpejti do ta bëjnë këtë gjë?!

A shqiptarët kanë bë shumë për themelimin e shteteve arabe që Nga Egjipti, Tunisi, Siria, Libani.

Por siç kishte thënë më lartë Qamil Morina " vetëm në Jordani 2000 Intelektualë Jordanez janë të martuar me femra serbe dhe kanë gra serbe".
    Pra kur qenka në punë uqkuri s'po e kqyrkan fortë wahabistat arabë fenë por interesat personale porsi idolet e tyre Wahabi dhe fallsifikuesi më i madh i haditheve në tërë botën Albani e të cilët s'kanë qenë gjë tjetër përpos kumargji dhe kriminelë të kohës porse Bin Ladeni sot!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Preng Sherri : 16-05-2008 më 07:56

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga Gimi3 Lexo Postimin

Mendimi im per temen dhe me mendimet tuaja ne pergjithesi eshte ky:

ben mire te postosh " mendime te tilla " tek tema [B]" Mendimet e kota
    vetem mundesisht te jene te shkruara ne forme te vargjeve

mbetesh i pershendetur
    Kurse mendimi IM këtu dhe i ca të tjerëve është që ti je më gomari dhe idioti i të gjithë myslymanëve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dragut : 16-05-2008 më 08:52

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    Kurse mendimi IM këtu dhe i ca të tjerëve është që ti je më gomari dhe idioti i të gjithë myslymanëve.
    Ti ke nevoj per pushim mjeksor.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Ti ke nevoj per pushim mjeksor.
    Më vje keq po ti merr venin e dyt, të tretin e ka Fisniku

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    Pershendetje Dragut ,

Harrove te shtosh edhe kete qe me the fshehurazi ne reputacionin tim :

Dragut : e di që je më kok **** po *** i zi ama
    Me çfare logjike shprehesh ketu ti ? Ke prinder ti ? Apo je lindur jetim ? Une njof plot njerez qe kane mbetur jetim , mirepo , ata kane ndergjegje , kane turp , mua me vie turp se si me shave tek reputacioni im !

tani i thote vetes " Proud to be an Albanian " , njerezit e rangut siç jeni ju na bene fytyren e zeze , ketu verehet kultura juaj !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 16-05-2008 më 10:34
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  2. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-06-2004, 10:33
  3. Politikat e BE-së dhe vendet ballkanike
    Nga SUPERSTAR_N1 në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-01-2004, 09:33
  4. Globalizimi
    Nga klevis2 në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 22-07-2003, 11:10
  5. Samiti i Selanikut dhe qendrimi i pales shqiptare
    Nga Orku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 22-06-2003, 20:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •