Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Cfare perdorni per te perpunuar fotot ?

Se pari pershendetje te gjitheve.

Kam shikuar shume foto qe jane postuar ne forum dhe me se shumti ato te "zeri i mirdites" pasi ai ka fotot shume te bukura.
    Do doja te dija nga secili prej jush se cfare programi perdorni per te perpunuar fotot. Une jam fillestar dhe kur shohe fotot tuaja behem pak gjeoz pasi dua te ti edhe une se i beni, dhe ju kisha lut te me tregoni se cfar perdorni per te zbukuruar fotot tuaja kuptuhet po nuk prishi pune, pasi dikush mban sekrete per gjithecka qe bene.

Kam Adobe Photoshop CS3 dhe Corel Draw por sme pelqejn asnjera. Cfare programi me rekomandoni ju i cili eshte me i miri simbas juve?
    Do ju isha mirenjohesh po te me jepni disa emra te programve apo edhe linket, qe te kam mundesi dhe une si ju te tjeter te zbukuroj fotot e mia.Ju Falimenderit.

PS: nuk di ne kam bere pyetjen ne vendin e duhur por, pasi ka te bej me fotot, mendova se ketu duhet.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    MmEeTtIi, Adobe CS3 mbase mund te jete i komplikuar dhe kjo mund te jete nje nder arsyet pse nuk te pelqen.Adobe CS3 jo vetem qe eshte me i shtrenjti ne kosto, por per mendimin tim eshte me i avancuari. Po te dish ta shfrytezosh 100% nuk besoj qe ke nevoje per program tjeter.

Pastaj, per ta lehtesuar punen tende ne CS3, ka sa te duash programe dytesore, bashkangjitese per te (te ashtequajtura plugins) por nuk jane te lira. Natyrisht, ne varesi te cilesise dhe rendesise se tyre varet dhe kostoja.

Une jam shume larg nga zoterimi i CS3, dhe jam gjithnje ne eksperimentim. Ne do avancosh me fotografi duhet te eksperimentosh..deri sa te arrish ne dicka qe i pershtatet shijes tate, dhe pak a shume te pranueshme per shijet e admiruesve te tjere.

Nje gje perfundimtare dua te shtoj. Ka shume rendesi tek fotoja ne radhe te pare, menyra se si e fotografon dhe aparati. Pastaj po aq rendesi, madje shpeshehere edhe me teper rendesi ka menyra se si e prezanton. Fotoja me cilesi me te dobet teknike mund te behet e persosur pas nje punimi ne fotoshop. Dhe ne te kundert, fotos me ideale nga ana artistike dhe teknike, mund ti humbase vlera pas nje procesi pune te papershtatshem ne fotoshop.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Mbeshtes ate qe tha ZIM me siper. Foton duhet ta besh te bukur qe ne shkrepje se pa baza te mira veshtire se mund te besh mrekullira me vone. Sa per programin, pa dyshim qe me i miri ne qarkullim besoj eshte Photoshop pavarsisht versionit. Une e perdor per pune qejfi dhe pune njekohesisht dhe te siguroj qe ben cudira po te dish ta shfrytezosh. Per te zbukuruar nje foto shpesh mjafton nje regullim ngjyrash dhe nje kornize e mire....gje qe eshte e thjeshte per dike qe eshte ne hapat e para.
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    dhe un cs3 te photoshops kam..kushton shum dihet po ne 2008 turp te blesh nai software!!shkarikoje 100% gratis..
    eshte me i miri po eshte shum i veshtire..ta dish me e perdor te bon te bukur sesbon!!un pershembull se perdor mir kshu qe shkarkova PICASA2 ke google..per te ber nje foto te shkelqej me shum ose ca budallalliqe tjera i mir eshte!varet per ca te duhet..
    mos luj se sta quj

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Se pari pershendetje te gjitheve.

Kam Adobe Photoshop CS3 dhe Corel Draw por sme pelqejn asnjera. Cfare programi me rekomandoni ju i cili eshte me i miri simbas juve?
    Do ju isha mirenjohesh po te me jepni disa emra te programve apo edhe linket, qe te kam mundesi dhe une si ju te tjeter te zbukuroj fotot e mia.Ju Falimenderit.

PS: nuk di ne kam bere pyetjen ne vendin e duhur por, pasi ka te bej me fotot, mendova se ketu duhet.
    Photo pos Pro, dhe Photo Editor...

......pasi nuk te pelqen Photoshop......
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Ju falimenderoj te gjithve qe u gjendet te gatshem te me ndihmoni.

ZiM, tek photoshop qendron ndoshta pikerisht problemi aty ku the dhe ti se nuk di te perdore, se e shoh kur filloj kerkoj dicka nuk di si te perdor ate qe ka ai program dhe merzitem e le krejt, sa per tek kualiteti fotos, kam marr edhe disa foto tua vetem per te "luajtur" me to per te kshyr ne mund te bej dicka cfar ke ber ti por smuj prap:S do te thot se problemi eshte tek une, megjitheate flm nga ti i nderum.

flm edhe nga ju te tjeter per mendimet e juaj idet dhe keshillat.

sam1r e morra kete Photo pos Pro kishte disa rampe te bukura flm nga ti.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-11-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    166
    Une perdor nje program te thjeshte por qe si mungon asgje, quhet: MAGIX PHOTO MANAGER. kushton rreth 200 euro. eshte fantastik.

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anėtarėsuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    Ndersa une perdor Aperture 2.1 Cs3 por gjithashtu perdor edhe lightroom

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-03-2008
    Postime
    9
    kam disa foto tek te cilat dua te heq te kuqin e syve. A ka ndonje program te thjeshte per me heq te kuqin e syve ne foto ?

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    photoshop i heq vetem me nje click!
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrse e pėrdorni Internetin mė shumė?
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 06-01-2024, 16:12
  2. Ēfare seti pėrdorni pėr mirėmbajtjen e trupit tuaj?
    Nga Observer nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 16-11-2023, 14:53
  3. Cilin program perdorni per te shkarkuar torrente?
    Nga meganoi nė forumin Informatikė dhe Internet
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-12-2009, 18:16
  4. Perdorni floss?:D
    Nga FЯODO nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-10-2006, 00:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •