Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 83
    i/e regjistruar Maska e udhetari
    Anėtarėsuar
    31-07-2005
    Postime
    103
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Feja e Paqes dhe Dashurise?!

Homoseksuali i Irakut. Po t'i kishte premtuar Muhamedi 72 hyrana meshkuj, a po don miliona islamike me hudhe veten ne ere. Vdisni ne mllefin tuaj!

http://www.youtube.com/watch?v=2xayV...eature=related
    o gjenerus pedosh po ku i pe homosexsualet apo mllefi qe te ka zene te ka errurr syte

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anėtarėsuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    tani nuk po merreni me ajnshtajnin por me nje lufte fetare te kote dhe pa lidhje

po bibla eshte feminore per ata qe nuk e kuptojne

po kurani eshte feminor per ata qe nuk kuptojne

te pakten kuptojeni qe jemi nje eksperiment i suksesshem si race
    ne merremi me lufta feminore .

ne fillim duhet te percaktojme se ckuptoh ajnxshtajni me "zot" dhe ckuptojmew ne te tjeret .

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin
    hahaha ,aa po pis ai prifti hihihi
    Po bre interesont Celyy shume, a po ju vjen mire juve po, a islami e ka me tradite 1400 vjecare.

Kur nje 'martir' mysliman vdes ne xhihad ai merr 72 vajza te bukura (bukuroshe), por kur nje myslimane e hedh veten ne ere, ajo a e dini se cfare perfiton (sipas kesaj motres myslimane): Ajo behet gruaja e 73 e shehidit. Cfare demi dhe sa keq!!! Prostitucionin e lejoi, veren e lejoi, orgjine e lejoi, tani ju ka mbetur qe vetem edhe pedofilia dhe homoseksualizmi te futet ne xhenet, dhe feja persoset.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=Zllt1...eature=related

Me cka i ka motivu Muhamedi ithtaret e tij... a spo e sheh sesi urrejtja ua ka mbyllur zemrat e syte...
    hahahhahahahahhahaha
    Kurgja s ke qit ve qni budall qe s ja ka haberin qa a ka fol .
    Ama kjo priftat lol.
    KOSOVA E MADHE

MusLiman El-Hamduli-Lah
    Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    Kur'an 19:32 Muhammedi: Me ka bere te miresjellshem ndaj nenes sime, e nuk me ka bere krye larte e as te padegjueshem.||Bible Gjoni 2:4 Jezui iu pergjegj Marise: Grua, se cdo bej une, eshte puna ime jo e puna jote?
    Postime
    111
    Plzzz Forgive Me...

Ja njeriu qe Krishteret e quanin Dieatare dhe njeri i devotshem...

Shifeni njeriun e Devotshem, se cfare rrefen

http://<a href="http://youtube.com/w...VHTv0CHwVw</a>
    Jezusi:
    "Unė jam i dėrguar vetėm te delet e humbura tė shtėpisė sė Izraelit."(Mateu15:24)

i/e regjistruar Maska e udhetari
    Anėtarėsuar
    31-07-2005
    Postime
    103
    une do te thoja mjaft me me video a nuk mund te bejme nje debat konstruktiv me me llogjik te qartesojn te gjithe pozicionet e tyre me baza jo pallavra????

Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    Nje leter qe do te jete pjese e nje ankandi ne Londer kete jave shton akoma me teper zjarr ne debatin e gjate rreth pikepamjeve fetare te fizicistit Albert Einstein. Ne kete leter te shkruar vitin para vdekjes se tij, Einstein hodhi poshte idene e Zotit dhe e shihte ate si nje produkt te dobesise njerezore dhe Biblen si shume femijenore.

Einstein e pa universin te mbuluar me spiritualitet dhe refuzoi fene e organizuar. Letra ne shitje, shkruar filozofit Eric Gutkind in Janar 1954, sygjeron se pikepamjet e Einstein rreth fese nuk u zbuten me kalimin e kohes.

Ne leter Einstein tha: "fjala Zot per mua nuk eshte asgje me teper se nje shprehje dhe nje produkt i dobesise njerezore, Bibla nje permbledhje legjendash madheshtore por prape primitive qe prapeseprape jane shume femijenore."

"Per mua", shtoi ai, "feja jezuite ashtu si edhe gjithe fete e tjera eshte nje misherim i supersticioneve me prej femijesh."

http://www.msnbc.msn.com/id/24598856/?GT1=43001

Per Einstein, Zoti krijoi ligje per te shperblyer te miren dhe per te denuar te keqen. Universi i tij nuk eshte i udhehequr nga mendime te mira por nga ligje jomemece.

A jeni dakort ju me kete pikepamje te Einstein?

Cfare eshte Bibla per ju?
    Burr me mend tjetri.

i/e regjistruar Maska e asopaj
    Anėtarėsuar
    15-07-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    55

Dua te ju ofroj nje gote me uje!

Kote nuk e ka emrin forumishqiptar!
    Po me vjen turp qe jam edhe une anetar i ketij forumi! (nuk po fyej as forumin e as anetaret)

Imagjinoni sikur tere ne anetaret te mbledhur ne nje mabient te perbashket duke share njeri-tjetrin, cfare do thoshte Zoti?
    Po Ainshtajni?, Ai me siguri do te ndihej i zen ngush duke pare te tjeret qe po shahen per shaka se nuk e dijn tamam se cfare besoj apo cfare nuk besoj ai. A thua do hynte ne mes qe ta qetesonte turmen qe po kerkon "gjak"?!

Para pak dite po shikoja nje emision ne KTV (televizion ne Kosove) mbi Tolerancen fetare. Ishte tem e qelluar, por edhe aty u duke sikur nuk ka toleranc pasi qe edhe ne mesin a atyre pak vetave (qe duhet te ishin shembuj) kishte perplasje kometesh dhe mendimesh.
    Duket sikur ne shqiptaret vuajm shume per shkak te besimit, e shikojm njeri-tjetrin me aq urrejtje sa nuk duam ta shohim mbi dhe, por ne varre!

Imagjinoni sikur une si i besimtar i krishter qe jam duke e shikuar nje besimtar musliman me nje urrejtje kaq te madhe, te ndodhi qe ky muslimani te behet i krishter (apo anasjelltas), si do e shikoja pastaj? Patjeter qe do te me duhej te me vinte turp per kohen kur e kam gjykuar dhe urryer.
    Jemi te dobet ne zemrat dhe mendjet tona!

Kjo "lufte" duket se po rritet edhe me shume me kalimin e viteve.
    Nje fjale e popullit thote: "Duke u rritur, duke u qoroditur"!

E di se per shume nga ju, kjo do te duket qesharake, por sikur te ishim duke folur sy me sy, do te flisje dhe mendoje ndryshe! Prandaj kur shkuajm ne forum, le te jemi duke konsideruar sikur po flasim ne nje tavoline, dhe ju garantoi se ndryshe do zhvillohet rrjedha e diskutimeve.

Te gjithe e dijm se cfare po ndodh neper bote. Te krishter, musliman, budist, ateist... te gjithe jane te perfshir ne imoralitete, vrasje, krime... por a duhet te jen gjeste dhe vepra motivuese per ne, a duhet ta drejtojm gishtin ndaj tjetrit, a duhet te shohim se cili po ben me shume gjera imorale, krime...

Nje fjal e urt latine thot: "Njeriu per njeriun eshte ujk"!
    Duket se ne shume raste eshte e vertet! Mos vall qenkemi kafshe?!

Inkurajimi im do te ishte qe para se te shohim lemishten ne syrin e tjetrit, le te shohim traun ne syrin tone.
    Nese mendoni se njeri prej jush-nesh eshte i pa mekat (njeri i persosur dhe pa asnje te keqe ne mendjen dhe zemren) le ta hedhim gurin i pari ndaj atij qe eshte mekatar.

Duke shpresuar se urrejtja do zevendesohet me respekt dhe dashuri, ju uroj kohe te mira.
    Njekohesisht u bej thirrje edhe moderatorve te jene me te kujdesshem ne diskutime qe nuk ndertojn gje, por vetem shkaterrojn.

Falemnderit per mirekuptimin,

asopaj
    "Burri nuk matet nga xhepat" I.Stavro

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Asopaj me vjen mir qe e paska shiquar at emision ne KTV,

Tash me trego si tu duken sjelljet e Priftit Protestant qe thoshte : "Nuk duhet te ket toleranc fetare", dhe me siguri e degjove ne fund kur ja filloj edhe te akuzoj Islamin ?

Shqiptaret musliman skan as kend ta therrasin ne Islam, kur dihet mir qe mazhoranca e madhe eshte me besim Islam dhe minoriteti qe egziston kan te gjithe nga nje prift ne shtepi.

Pra sulmėt fetare qe vien, ato jan fryt i te krishtereve qe ngucin grezjit me shtag !

Kjo s'eshte ne te mir te kombit, dhe me behet qefi qe e pasket kuptuar.

i/e regjistruar Maska e asopaj
    Anėtarėsuar
    15-07-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    55
    Citim Postuar mė parė nga LuKoLi Lexo Postimin
    Asopaj me vjen mir qe e paska shiquar at emision ne KTV,

Tash me trego si tu duken sjelljet e Priftit Protestant qe thoshte : "Nuk duhet te ket toleranc fetare", dhe me siguri e degjove ne fund kur ja filloj edhe te akuzoj Islamin ?

Shqiptaret musliman skan as kend ta therrasin ne Islam, kur dihet mir qe mazhoranca e madhe eshte me besim Islam dhe minoriteti qe egziston kan te gjithe nga nje prift ne shtepi.

Pra sulmėt fetare qe vien, ato jan fryt i te krishtereve qe ngucin grezjit me shtag !

Kjo s'eshte ne te mir te kombit, dhe me behet qefi qe e pasket kuptuar.

Pershendetje i nderuar LuKoLi,

Jo se jam i nje besmi me Pastorin Protestant, por duhet te jem i sinqert me ty dhe te tjeret: Toleranc fetare nuk ka ne Kosove (nuk po flas per vendet tjera sepse e njeta "semundje" eshte kudo ne trojet shqipfolese dhe me tej).

Dua te te bej nje korigjim thelbesor te asaj qe Pastori ka thene. Ai nuk tha se nuk duhet te kete toleranc fetare, por tha: "Nuk ka toleranc fetare".

Une nuk dua te flas per tolerancen ne kete teme (pasi qe ka titull tjeter), por thjesht dua te them se une kam mjaft fakte personale ku dhuna e muslimanve eshte shprehur ndaj te tjerve.

Te krishteret nuk po ngacmojn kend, ata thjesht po e shpallin besimin e tyre, nuk kan kercenuar kend, as nuk kam lenduar kende. Jane muslimanet ata qe po i bejne keto vepra jo te shendosha.

Sa i perket akuzes se Pastorit, ai thjesht e beri te dukshem problemin dhe nuk e fshehu te verteten sic po benin te tjeret.
    Pastaj vet perfaqsuesi musliman filloj ta akuzoj se si Pastori eshte bere i krishter dhe e ka fyer islamin, pasi qe babai i tij (pastorit) ka qen Hoxhe.

Ne si shqiptar jemi akoma te kufizuar ne mendjet tona. Kot ndegjojm dhe flasim per LIRI te fjales, te mendimit, te besimit. Ato jane thjesht shprehje qe i perdorim per te mbuluar fytyren tone dhe per tu dukur te lemuar dhe jo te vrazhd!

Besoj se po e kupton se ne fund te fundit nuk po akuzoj nje komunitet specifik, por ne pergjithesi po flas se si duket horizonti. Ka vite qe "shetis" neper X vende, nga Saranda e deri ne Merdare (kufi me Serbin).

Cdo te mire,
    asopaj
    "Burri nuk matet nga xhepat" I.Stavro

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Albert Einstein
    Nga iliria e para nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 233
    Postimi i Fundit: 03-11-2009, 06:27
  2. Shuki Grifēja president i ardhshėm i Maqedonisė
    Nga Beran nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-03-2009, 19:24
  3. Bisede Gjenish: Ajnshtajn e Tagore
    Nga D@mian nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 10-02-2009, 18:40
  4. Alternativa moderne ndaj fizikes klasike.
    Nga xfiles nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 09-04-2008, 04:06
  5. Mė ndihmoni tė zgjidh enigmėn e Einstein
    Nga AdmiraL nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 18-10-2006, 21:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •