Close

Rezultati i Sondazhit: Kampion i Shqiperise ?

Votues
33. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Dinamo

14 42.42%
  • Partizani

19 57.58%
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 87
    Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Sa i dobet eshte kampionati shqiptar !

Nje ekip me kater lojtare kroate te dores se dyte ne Kroaci, me dy afrikane qe ju ra rruga ketej dhe mesuan futboll, me nje lojtar maqedonas qe nuk mundi te luaje as ne ligen e dyte gjermane,me asnje lojtar ne gjendje te luaje ne kombetare....arrin te beje ligjin ne superlige dhe te shpallet kampion.

Imagjinoni ku jemi ! Do na grijne ne Evrope
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qerim : 18-05-2008 më 07:08

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    nje fitore e stermunduar e dinamos ndaj partizanit qe i dha fitoren dhe titullin kampion dinamos dhe duke qene ne inferioritet numerik.

bravo dinamo

urime cunave
    vari leshte

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    nje fitore e stermunduar e dinamos ndaj partizanit qe i dha fitoren dhe titullin kampion dinamos dhe duke qene ne inferioritet numerik.

bravo dinamo

urime cunave
    vari leshte

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-07-2007
    Postime
    76
    ore cfare u be me ata 7 autobuzat e skraparit hahahaha

nuk behet ekipi me lojtar qe e kane mendjen te regullojne floket dhe manyqyret
    dinamo e tregoi veten dhe fitoi
    Ndryshuar për herë të fundit nga kris3006 : 18-05-2008 më 09:33 Arsyeja: kot

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Citim Postuar më parë nga Gerrard Lexo Postimin
    P.s Nuk ma mbush mëndjen njeri nga ju që thoni nuk do ikim më në stadium. Ua ka marrë dorën Xhani, dhe nuk habitem nëse shkoni prap në stadium.

Endri
    Endro nuk e di nqs e ke vene re po nje bojkotim i heshtur ka vite qe po ndodh tek Partizani. Hiq derbin me Tironen ku ka nje paraqtije te mire, thjesht fale rivalit historik, ndeshjet e tjera s'kane me shume se 200-300 tifoze. Mund ta quash edhe apati po deshe po edhe apatia eshte thjesht nje bojkotim i pandergjegjshem.

Vitin tjeter mund te mos kete bojkot te mirefillte po nqs Partizani nuk kryeson tabelen e klasifikimit qe javen e pare shkallet e stadiumit do thahen nga tifozeria e kuqe.

Renia ne humnere vazhdon.
    Flm Xhani qe po na shkaterron ekipin qe mezi e ndertuam per 50 vjet.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar më parë nga Qerim Lexo Postimin
    Sa i dobet eshte kampionati shqiptar !

Nje ekip me kater lojtare kroate te dores se dyte ne Kroaci, me dy afrikane qe ju ra rruga ketej dhe mesuan futboll, me nje lojtar maqedonas qe nuk mundi te luaje as ne ligen e dyte gjermane,me asnje lojtar ne gjendje te luaje ne kombetare....arrin te beje ligjin ne superlige dhe te shpallet kampion.

Imagjinoni ku jemi ! Do na grijne ne Evrope
    Dhe kush flet nje ish spiun qe ka disa kohe qe eshte kthyer ne nje "morr te kuq"

Futbolli shqiptar ka qene dhe eshte ne nje gjendje te keqe por sa per informacion te pakten nje turn ekipet Shqiptare e kalojne ne kupat e Europes ne masen 50/50.
    Psh vjet Besa dhe Vllaznia e kaluan nje turn etj.

Ne nje vend ku asnje ekip nuk eshte privatizuar dhe ku kemi ekonomine me te keqe ne Europ nuk ke per te gjetur futboll cilesor.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Urime Dinamos Per kampjonatin.
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    S'mbetet gje tjeter per te thene vecse nje urim per ekipin e Dinamos.

Persa kohe qe do te futet paraja dhe matrapazlliqet ne mes te ndeshjeve te ketij kalibri ne Shqiperi nuk do kete futboll.
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

Urime Dinamos. Suksese ne Champions League

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar më parë nga Tulipani Zi Lexo Postimin
    Endro nuk e di nqs e ke vene re po nje bojkotim i heshtur ka vite qe po ndodh tek Partizani. Hiq derbin me Tironen ku ka nje paraqtije te mire, thjesht fale rivalit historik, ndeshjet e tjera s'kane me shume se 200-300 tifoze. Mund ta quash edhe apati po deshe po edhe apatia eshte thjesht nje bojkotim i pandergjegjshem.

Vitin tjeter mund te mos kete bojkot te mirefillte po nqs Partizani nuk kryeson tabelen e klasifikimit qe javen e pare shkallet e stadiumit do thahen nga tifozeria e kuqe.

Renia ne humnere vazhdon.
    Flm Xhani qe po na shkaterron ekipin qe mezi e ndertuam per 50 vjet.
    Përshëndetje,

Unë jam plotësisht dakord me këtë që ke shprehur ti. Jam dhe unë një ndër ata njerëz që kam bojkotuar në heshtje. Ku deri para tre vjetësh isha sistematik në stadium, ndërsa këto 3 vitet e fundit, as që kam marr mundimin, pasi u zhgënjeva jashtë mase shum në 2005-ën kur e falën kupën e Shqipëris dhe u betova që nuk do të shkojë më në stadium të shikojë dallaveret dhe dëshirat e këtyre mortjeve që kan pushtuar futbollin Shqipëtar, atë gjë që krenoheshim dhe shkonim me qejf të madh për ti parë, e vetmja gjë që na kishte ngelur e bën biznes privat presidentat dhe nuk na lën të gëzojmë. Na ulin kokën në ç'do rast, dhe pse ne duhet ti vlerësojmë me prezencën ton në stadium ?! Prandaj dhe unë nuk shkojë më në stadium deri ditën që do më mbushet mëndja se ka ardhur momentin për të qënë përkrahës i skuadrës së zemrës. Kjo është e gjitha, dhe nuk habitem fare kur thon nuk do shkojmë më në stadium se u bë kështu ë bë ashtu. Në Klubin Partizani kan 15 vjet që e presin çastin për të ngritur një kampionat, po ja këto lojërat e Xhanit e bëjnë që të presi tifozeria dhe 15 vjet të tjera, vërtet Partizani ka një tifozeri që dhe në Europ zorë se e gjen, prandaj më vjen keq dhe i them që nuk më mbushet mëndja me komentet e juaja, që do sabotojmë, po ta kishit bërë më parë dhe jo tani. Që të mari vesh, që në futboll duhet të ket dhe dinjitet jo vetëm biznes personal dhe ato njerëz bëjnë qindra mijëra lek shpenzime për ti parë në stadium.

Kalofshi mirë,

Endri
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Historia politike e Shqipërisë në tre vjet
    Nga no name në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-03-2007, 19:49
  4. Shkaqet e mjerimit të Shqipërisë
    Nga Iceberg në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56
  5. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •