Close

Rezultati i Sondazhit: Per cfare ka nevoje me shume kombi shqiptar?

Votues
8. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Per Globalizim

2 25.00%
  • Per Integrim

3 37.50%
  • Per Nacionalizem

0 0%
  • Per te tjera

3 37.50%
  • Nuk e di

0 0%
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
  1. #-9
    ▒[kreJzi dOra veT]▒ Maska e Crazy_Girl
    Anėtarėsuar
    10-02-2005
    Vendndodhja
    I ♥ New York
    Postime
    122

Per cfare ka nevoje me shume kombi shqiptar?

Per cfare ka nevoje me shume kombi shqiptar?
    Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆••٠·˙

2. #-8
    i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    kemi nevoje per men..shikoni afrikanet,indianet,japonezet qe studiojn ne per bot dhe cdo gje per te shku dhe te ndryshu vendin e vet se atje kthehen!kurse shumica jone as si bjen menja ca ndodh anej (un i pari..) meqe jam rrit ketu ne itali dhe skam ca ti jap nje toke qe sme ka dhen gje pervec taxa dhe taxa dhe te vjedhme per nje here ne vit qe shkoj..ke qef te shkosh ne rome ke rruga ambasadavee gjith tjeret te paster dhe pa zhurm kurse e jona here e fundit qe qesh ma pis skam pa,tjetri me or duke prit i kalon perpara njoni qe i jep 50 euro konsolit,ose me sherr "o ti sdin kush jam un"..si thonte njoni sa qef te jem shqiptar se gjithanej boj rradh!
    qef do kisha te hapja ndo nje gje ne shqipri po per ca?per te ndez lokalin me generator?per te prit ujtin kur vjen?per te pa gjith at rromuj at pisllik qe eshte andej?per nje shkoll neser pasneser per fmit e mij qe si jep asgje?te shikosh amerikant italianet dhe gjermant qe vin boj lek ne token tone dhe ne sdum me dit se cdo njeri shef hallin e vet se ska buk me henger?kosovar e maqedons qe kan ber lek te madh dhe ngrej flamurin shqiptar ne lokalin e tyr dhe sduan ti quajm shqiptar?jo un ne 2008 se mendoj ashtu..

per temen do ishte me mire te ishim shum nazionalist perpara se te beshim globalizim..

3. #-7
    Nallban Maska e alko71
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    707
    Per DIJE ka nevoj me se shumti.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

4. #-6
    life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    kemi nevoje per integrim..pas gati 20 vjetesh se renjes se komunizmit shqiperia vazhdon te jete nje nder vendet me te prapambetura dhe vazhdon te konsiderohet nga gjithe bota nje nder shtetet me me rrezik.nuk e di nese ju ka qelluar ndonjehere, por une kur kam vajtur per te marre viza te ndryshme ne shumicen e ambasadave ku kam vajtur shqiperia ishte e konsideruar = me ca nga shtetet me te prapambetura te afrikes. kjo eshte per te ardhur turp.
    ne shqiptaret kemi nevoje te ndryshojem mentalitetin tone, kemi nevoje te ecim perpara, shqiperia ka nevoj per zhvillim,
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

5. #-5
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    une votova per te tjera, me kete dua te them per Atedhetar.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

6. #-4
    ▒[kreJzi dOra veT]▒ Maska e Crazy_Girl
    Anėtarėsuar
    10-02-2005
    Vendndodhja
    I ♥ New York
    Postime
    122
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    kemi nevoje per integrim..pas gati 20 vjetesh se renjes se komunizmit shqiperia vazhdon te jete nje nder vendet me te prapambetura dhe vazhdon te konsiderohet nga gjithe bota nje nder shtetet me me rrezik.nuk e di nese ju ka qelluar ndonjehere, por une kur kam vajtur per te marre viza te ndryshme ne shumicen e ambasadave ku kam vajtur shqiperia ishte e konsideruar = me ca nga shtetet me te prapambetura te afrikes. kjo eshte per te ardhur turp.
    ne shqiptaret kemi nevoje te ndryshojem mentalitetin tone, kemi nevoje te ecim perpara, shqiperia ka nevoj per zhvillim,

Jam dakort 100% me ty kemi shume nevoje per mentalitet dhe duhet te ecim para po qe ta bejne ne kete gje duhet te shikojme me thelle si ku qendron problemi qe ne nuk e kemi ate zhvillim qe duhet sepse jemi nje KOMB shum inteligjent po me duket se nuk dime ta perdorim inteligjencen tone me shume!
    Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆••٠·˙

7. #-3
    Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anėtarėsuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Per intelektualet te cilet nuk vleresohen sa duhet dhe lihen ne harrese

8. #-2
    … ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Kemi nevoje per force dhe vullnet qe fjala e popullit te degjohet dhe te perprahet, e jo te merremi neper kembe nga politika sic eshte bere deri ne ditet e sotme .... Ndaj ne jemi ne "tranzicion" akoma dhe kam pershtypjen se do te mbetemi akoma per nje koke te gjate .
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

9. #-1
    i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Personalisht mendoj se kemi nivel kulturor shume te ulet. Edhe ato pak gjera qe na ofrohen nuk dime ti mbajme. Nga kjo lindin gjerat e tjera negative.

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Ēfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •