Cila mund te jete periudha ne jete qe nje person mund te jete me i/e lumtur ?
Dhe pse mendoni qe ajo periudhe e jetes eshte me e lumtura?
0 - 10 Vjec
10 - 20 Vjec
20 - 30 Vjec
30 - 40 Vjec
40 - 50 Vjec
50 - 60 Vjec
60 Vjec e siper
Cila mund te jete periudha ne jete qe nje person mund te jete me i/e lumtur ?
Dhe pse mendoni qe ajo periudhe e jetes eshte me e lumtura?
Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆٠·˙
votova nga 0-10 vjec. sepse vetem ne ate periudhe kisha me te vertete gjithcka i duhet njeriut ne jete..per te qene me e sakte do te thoja nga 0-7 vjece pastaj gjerat ndryshuan.
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
une votova 20-30 pasi der ke 18 kam ardh pik hajri si kam pa jetes
mendoj ashtu se nga 0-10 ke fillu shkollen qe 4 vjet dhe nuk ke kohe te lir, ne piken e dyt 10-20 prap ashtu, pasi te del mbi moshen 20-30 shumica kryejn shkollen, kam nje vend te punes, kan grua jan te martuar, me femijte e tyre, cfar do tjeter? pastaj mbi 30 fillon e plakesh e sben hiq :P
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
zero dhjet vjec se ska gje me te bukur kur je femij..
po me pelqen te mendoj edhe 30-40 kur te kem familjen time them do jet bukur
Periudha me e mir eshte per mua nga 20-30 periudha kur je student dhe je i pjekun dhe i vetdishem, ne krahasim me adoleshencen kur sje shum i vetdishem per gjera qe ben.
periudha me e bukur 0 deri ne 10 vjec !!! nuk di ceshte e mira ceshte e keqja !!! je i paster naiv e ke mendjen vetem te luash dhe te jetosh jeten sic ben cdo femi normal !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Per mua periudha me e kendshme e jetes eshte 20 deri 30 vjet, ne kete periudh jetohet jeta ashtu sic duhet![]()
Sui generis
10- 20 femijerine dhe adoloshencen , kjo ka qene periudha me e bukur ( jo dhe aq e lumtur ) .
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
10-20 mendoj qe eshte periudha me e lumtur.Pasi ne kete vit je edhe ne shkoll te mesme.Edhe se besoj qe ka me mir se kur je ne shkoll te mesme.Gjith te mirat.
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
10-20 vjec periudha me e bukur e jetes time,te pakten deri tani, me vone te shohim.
Mendoj kshu sepse ne ate moshe s`ke as halle as i gjo.Pastaj ku ka periudhe me te bukur se gjimnazi.E sikur te isha dhe njeher aq.
Krijoni Kontakt