C,FARE BENI KURE INATOSENI??
C,fare veprimesh demostroni pas nje acarimi nga persona te ndryshem,si me te dashurin/en,prindrit,shoqerin,etj.
C,FARE BENI KURE INATOSENI??
C,fare veprimesh demostroni pas nje acarimi nga persona te ndryshem,si me te dashurin/en,prindrit,shoqerin,etj.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Pak a shume, kete qe ben ti me drejtshkrimin e gjuhes shqiptare...
Teme shume e spikatur, bravo !
Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi
Zakonisht bertas.
Me te dashurin:ne fillim (mjer ai, e di vet cdo heqi) e shof ne sy pa i kthyer pergjigje e me pas nuk vonojn lotet.
Me prindrit:iki ne dhomen time e mbyllem aty derisa ata vijn e trokasin duke then ,je ok ose cpo ben.
Me shoqerin :shum thjeshte ,nje bresheri fjalesh te pakontrolluara dhe nje ikje nga aty ku jam
me nje sorry nga ana e tyre me bien kollaj inati pastaj
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Ne shumicen e rasteve gjith ato inatet dhe ato te kqijat i nxjeri tek e dashura, kshu qe i ha ajo te gjitha. I bie ne qafe kot asaj.
Po ec se nje 5 minutesh e ka keshtu pastaj bie cdo gje ne qetesi. I kerkoj nje te falur per ate qe ndodhi.. ehhh jemi mesuar me. lol
Pastaj kur e shoh ate me lot ne sy keshtu sic ke thene ti bebushe, e shoh qe i kam rene ne qafe, filloj duke i pershperitur embel tek veshi dhe duke e perkedhelur dhe gjithcka bie ne qetesine e duhur.
P.S Pergezime per temen bebushja.![]()
#VamosArgentina
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Ker inatosem cfare bej??? Asgje te vecante vetem na nje vrasje me gure dore!lol![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
largohem menjehere per nje 5 minutc.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Shume jgera i bejme mend ,por pembahem.Jam tip i permbajtur
kam nje karakter qe nese behem me nerva deshiroj te ri vetem te qecohem
edhe kur jam me ndonjeri i them plzz me le cik vetem kur te qecohem flasim
edhe nga nje ane eshte shum e mir se kurr je me nerva thot gjera qe nuk i mendon
pra dua te ri nja 10 minuta vetem
Partizoni
Krijoni Kontakt