Një sqarim për ty e shum tjet këtu se në kosov kot thon se ka minoritet turk,turqi në kosov nuk ekzistojn ato grupe jan ca shqiptar që nga mendjemadhsia e për tu dallu kinse nga malokt shqiptar (e që dhe vet i takojn atij grupi) e vetquajn veten turq(ato jan turq mesa jam una anglez)veqse nga shkaku se e njohin gjuhen turke,ku po të nisemi nga aj shkak ather del se këtu ska shqiptar fare se tëgjith njohin spaku nga një gjuh të huaj e mund të pretendojm të identifikohemi si aj popull që i dimgjuhen.Eshtë e kot që mundohen kinse ta e mohojn gjenezën e tyre pasi dhe vet mbiemrat e tyre ju tregojn se jan shqiptar(THaqi,gashi ,kryeziu etj)poashtu dhe prejardhja e shumicës së tyre(sidomos kam dijeni per shum në Prizren)ku gjat kalimit në Qytet kan lën pas kushërinjët që jan puro shqiptar,e qëpara se të shpërnguleshin aty nuk kishin lidhje me gjuhen turke as që e njihnin.
Duke u nis nga kjo them se ky ësht edhe një apsurd i radhes nga institucionet tona(sikurse dhe aprovimi i te drejtes se marteses ndermjet gjinive te njëjta)t/ miratimit të llojlloj ligjeve vetem që tiu shuajn apetitet e qefeve të shfrenuara të europes e poujve tjer .
Ndërsa sa për bollanon nuk kam fjal ati i duhet një dhurat 50 centshe që ti mbyllet goja njëher e përgjithmon.
Me të mira.Bela.
Krijoni Kontakt