deshta të di për IP Reale cilat janë të mirat dhe të këqiat e tij sepse dikush me thotë së është më mirë e dikush më keq sepse siguria me Ip Reale është me dobtë
deshta të di për IP Reale cilat janë të mirat dhe të këqiat e tij sepse dikush me thotë së është më mirë e dikush më keq sepse siguria me Ip Reale është me dobtë
Ip reale eshte nje term I perdorur per te treguar nese ti po perdor ip tende te caktuar nga isp jote ose perdor nje ip proxy te mare nga nje server tjeter. E vetmja e mire e perdorimit te proxy eshte anonimiteti nuk ka asnje gje me te sigurt ne te kundert mud te shkaktoje gjera te pa deshirushme si psh ai serveri ku ti mer proxy filtron te gjitha paketat e internetit qe ti dergon gje qe shton nyjen ku paketat kalojne duke ndikuar ne shpejtesine e internetit tend edhe duke I bere informacjot e tua me vulnerable nga kapja e pergjimi. Megjithate kjo eshte vendimi jot nese do te perdoresh nje proxy apo jo
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
I ka të mira sepse p.sh. vetëm ti e ke atë IP dhe askush tjetër pra mundesh me hap WebServer, Radio, CS Server e shumë shumë gjëra të tjera. Mirëpo kur ta kshyrsh nga ana tjetër është edhe keq sepse nëse ti bon ndonjë sen ilegal Policia e ka më leht më të arrestu sepse në këtë rast vetëm ti je përdorues i kësaj IP.
p.s. Ardi_Pg_ID ose ti ose Unë pom duket nuk e paske(pasna) kuptu mirë se qka është IP Reale
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt