ja ju shtua dhe nje turmes. sa metode e fikase ke gjetur te gjuash komplimenta. do ta provoj dhe une kur te ve foton tjeter.![]()
anyway, mire se erdhe dhe ja kalofsh mire.![]()
ja ju shtua dhe nje turmes. sa metode e fikase ke gjetur te gjuash komplimenta. do ta provoj dhe une kur te ve foton tjeter.![]()
anyway, mire se erdhe dhe ja kalofsh mire.![]()
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
Te dashur forumista qe po diskutoni ne kete prezantim,
Doja tju kujtoj edhe njehere qe kur nxirrni foto ne kete forum, sidomos e theksoj tek forumi i prezantimeve te ruani nje fare serioziteti.
Mos harroni se nuk jeni vetem ju dora e gallates, qe po diskutoni dhe e shihni kete teme, por jane me qindra te tjere te diaspores.
Te gjitha postimet vijuese te fotos i fshiva une, se nuk kishin humbur gje tek kjo teme
Faleminderit per mirekuptimin
Rezi
MIre se erdhe...ia kalofsh mire ne forum...
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Mos te te rritet mendja ore...Po je teper simpatik![]()
rezi_mynihut po kete foto do e heqesh se s'eshte serioze se sa jam ngritur nga gjumi.
mistrece22 je tamam mistrece si ke nick-un
rrofsh gazi edhe BlondiE_18.
elda falemnderit shume je si shpirt.
ne vete keq po i bejme qefin vetes se ka edhe me keq
He.... mor Trim!
Cigaren e drethke si djal oxhaku.
Po qumeshtin perse e do;antidode per cigaren???
Nga qumeshti nxjerrim,kosin,dathin,gjizen,salcen e kosit etj.Po nga ty c'fare do nxjerrim!?
Hajde te jesh mire dhe.......te duam sic je!
Elfiori!
:^ Globi
zemra mir qe erdhe te lumt....
AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw
:^ylli4 :^rrezet :^ylli4
Mire se erdhe ne forum
Qe do besh qef e di 80% sigurt.. 20%nvaret se cfar tip njeri je ti lal
Shendet dhe suksese
MC ED nice pic yllo.......shum i mir je![]()
:@ff I LUV EVERYONE :@ff
Krijoni Kontakt