Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 58 prej 58
    i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Me kaq frik sa e paske mar ti, jo mua po me llapazanen te kesh aty po duke u dridh nga frika ke me nejt.hahahhahh
    Naplonin ta kam len ty
    Ej dhe ndrroje noi her ate tqeshmen se le nom. lol

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Frike nuk kam pasur...por qe nga fluturimi i fundit, me eshte futur ne palce.
    ...udhetoja nga sofia-bukuresht me nje avion 50 vendesh me 2 motorre qe ndjeheshin si ata trapanet qe shpojne asfaltin. 5 minuta para se te uleshim...avioni ndeshi me nje ere dhe ikte si anija ne nje det te trazuar. Vallaj, se kam pare ndonje here veten aq ngushte...gati sa si mbusha brelet , po hallall leket qe merr ai piloti qe e mbajti avionin sikur ta kishte biciklete.

Hajt merre pa frike, se po pati per te ndodhur e keqja te ndodh dhe ne oborr te shpise, duke bere banjo djelli...padashje ndonje pilot ushtarak fut koordinatat qe e cojne predhen fiks aty ku merr ti rreze djelli.

kshu qe ec ene rrug te mbare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KOKASHTA : 12-05-2008 mė 21:07
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    kam frik iden qe me ndodh kushedi ca skam nga te leviz..asgje tjeter..pershembull me makin edhe mund ta kesh ne dor vet po ne avion hullu po ta majti..dhe po u hulla harroj parashutin..dhe po se harrova sdi ta hap..dhe po e hapa me co era sa anej ktej qe tme cyen shalet me la nam afer
    E shikon pra? Gjithcka eshte nga ideja qe te eshte rrenjosur ne koke! Po sikur te ndodhe kjo dhe po sikur te ndodhe ajo! Ja pershembull, po sikur nje aeroplan te humbase kontrollin dhe te perplaset mbi catine e dhomes ne te cilen ti po lexon kete shenim? Shanset per te shpetuar jane zero, ashtu si mundesia e nje gjeje te tille per te ndodhur eshte shume here me e vogel se mundesia jote per te fituar nje jackpot ne Euromilion!

Pasojat e renies se nje aeroplani jan pothuajse aq fatale sa dhe perplasja e nje treni. Po njerezit nuk kane frike nga udhetimi me tren. Pse? Sepse njerezit nuk ndjehen mire nga lartesite e medhaja? Pse? Sepse kundrejt forces se gravitetit njerezit ndjehen te brishte. Pse? Sepse natyra nuk u ka dhene krahe njerezve te fluturojne. Pse? Sepse u ka dhene mendjen per ta perdorur dhe stimuluar fluturimin ne miliona menyra.

Largo friken dhe stresin, jetoje jeten ashtu siq vjen pa shume supozime dhe idera qe te bejne te ndjesh frike.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga suada dr Lexo Postimin
    Me kaq frik sa e paske mar ti, jo mua po me llapazanen te kesh aty po duke u dridh nga frika ke me nejt.hahahhahh
    Naplonin ta kam len ty
    Ej dhe ndrroje noi her ate tqeshmen se le nom. lol

he pra thash se do i hypi avionit..deri ne ver ka koh..
    me mir ah ah sa ha ha..se me thot nai njoni qe me ka xhan ha ha i derr myti..
    muahahahahhaa te pelqen?
    se rruj per nomin se i kam par te gjitha nga jeta dhe sme ben pershtypje asgje moooo..me te mira e te kqija po ne ngelim!sdo te pelqej tyve,atit tjetrit, po pun gusti dhe un skam ca te bej..tja kalosh mir

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga Zeri_i_Mirdites Lexo Postimin
    E shikon pra? Gjithcka eshte nga ideja qe te eshte rrenjosur ne koke! Po sikur te ndodhe kjo dhe po sikur te ndodhe ajo! Ja pershembull, po sikur nje aeroplan te humbase kontrollin dhe te perplaset mbi catine e dhomes ne te cilen ti po lexon kete shenim? Shanset per te shpetuar jane zero, ashtu si mundesia e nje gjeje te tille per te ndodhur eshte shume here me e vogel se mundesia jote per te fituar nje jackpot ne Euromilion!

Pasojat e renies se nje aeroplani jan pothuajse aq fatale sa dhe perplasja e nje treni. Po njerezit nuk kane frike nga udhetimi me tren. Pse? Sepse njerezit nuk ndjehen mire nga lartesite e medhaja? Pse? Sepse kundrejt forces se gravitetit njerezit ndjehen te brishte. Pse? Sepse natyra nuk u ka dhene krahe njerezve te fluturojne. Pse? Sepse u ka dhene mendjen per ta perdorur dhe stimuluar fluturimin ne miliona menyra.

Largo friken dhe stresin, jetoje jeten ashtu siq vjen pa shume supozime dhe idera qe te bejne te ndjesh frike.
    me psikoanalicove?ca frike e stresi se i hyp gamorit dhe shkoj ne amerik..
    dhe me hy arroplani ne dhom ndegjoj zhurmen dhe ja kris posht kervatit..nga sporti reflexet e mi jan si ato te maces!dhe ca do aji dreq ne dhomen time?gjith aji qell aty siper..
    puna eshte qe kur kam qen i vogel kam ra me bark nga 12 metra ne pishin dhe kam frik tme ndodhi ne arroplan po ram..
    po kam qef te pervoje ato qe ne kabin te myllme nesin freskusen nga posht dhe ti fluturo per ja 3-4 metra mbyll ne kabin..
    ose ate ke nasa qe heq gravitetin dhe fluturo si me qen ke hena..si kam frik kto!
    vetem arroplanin qe oj none me ra nga te ikesh..ja bi me bark ne uj nga 15000 metra?ose me kurriz?ju tme shifni ne direkt me nai satelit dhe te ncirrni tabelat si ne olimpiadi me votat e te hudhmes dhe zej venin e par?
    ose bim me nai jungle me krokodila e boa?
    menoj gjthmone te keqen perpara un se ate bon perpara njeriu..

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    me psikoanalicove?ca frike e stresi se i hyp gamorit dhe shkoj ne amerik..
    dhe me hy arroplani ne dhom ndegjoj zhurmen dhe ja kris posht kervatit..nga sporti reflexet e mi jan si ato te maces!dhe ca do aji dreq ne dhomen time?gjith aji qell aty siper..
    puna eshte qe kur kam qen i vogel kam ra me bark nga 12 metra ne pishin dhe kam frik tme ndodhi ne arroplan po ram..
    po kam qef te pervoje ato qe ne kabin te myllme nesin freskusen nga posht dhe ti fluturo per ja 3-4 metra mbyll ne kabin..
    ose ate ke nasa qe heq gravitetin dhe fluturo si me qen ke hena..si kam frik kto!
    vetem arroplanin qe oj none me ra nga te ikesh..ja bi me bark ne uj nga 15000 metra?ose me kurriz?ju tme shifni ne direkt me nai satelit dhe te ncirrni tabelat si ne olimpiadi me votat e te hudhmes dhe zej venin e par?
    ose bim me nai jungle me krokodila e boa?
    menoj gjthmone te keqen perpara un se ate bon perpara njeriu..
    hhahahaahhaah sa me frike e ke mar ,hehehe ashtu te pafsha :P
    po ben burri keshtu per nje hipje ne avion mo pupupu ,kesaj i thon te kesh frik nga hija jote(lol)
    nje dite para se te nisesh udhetimin me avion shif ca filma me renje avionesh,mer nje roman me vete ku historia e romanit te jet per nje avion i cili ka rene ,eshte nje me nje qe sdo kesh frike (lol) "plumbi del me plumb xhera"dhe frika me frike
    burri qe eshte burr nga udhetimi me avion nuk ka frike kurr(hahhahahaahah)
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

▒[kreJzi dOra veT]▒ Maska e Crazy_Girl
    Anėtarėsuar
    10-02-2005
    Vendndodhja
    I ♥ New York
    Postime
    122
    fare skam frike seshte per frike po hajt
    Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆••٠·˙

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    hhahahaahhaah sa me frike e ke mar ,hehehe ashtu te pafsha :P
    po ben burri keshtu per nje hipje ne avion mo pupupu ,kesaj i thon te kesh frik nga hija jote(lol)
    nje dite para se te nisesh udhetimin me avion shif ca filma me renje avionesh,mer nje roman me vete ku historia e romanit te jet per nje avion i cili ka rene ,eshte nje me nje qe sdo kesh frike (lol) "plumbi del me plumb xhera"dhe frika me frike
    burri qe eshte burr nga udhetimi me avion nuk ka frike kurr(hahhahahaahah)
    po kush tha qe jam burr?jam djal i ri..do i hypi sesbon vetem per inatin e juj!!do filloj i her ke ato lodrat e kalamojve sonte sa kshu te marr pak konfidencen..pastaj shkoj ne disneyland se nje here ne jete ja kam premtu vetes te boj nje foto me cip e ciop se si dihet si me shkojn punet, dhe te hypi!librat pa figura si kuptoj ;P
    dhe harrova fejumen se merr i tjeter ajo pastaj po vdiqa..te pakten bashk gjithmone

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema tė Ngjashme

1. Ministria e Transporteve bllokon fluturimet e "Albatros"
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 08-12-2007, 18:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •