Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet Barcelona ta largon Ronaldinhon?

Votues
32. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Nuk duhet te largohet.

18 56.25%
  • Po duhet te largohet.

14 43.75%
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar mė parė nga thekthi Lexo Postimin
    Une e kam thene dhe me perpara, nqf se Barcelona e leshon RONALDINHO-n jo vec se do bej gabim te madh, por ka per ta qare me vone! Do ta shohin dhe kujtojne se kush ka qene Ronaldinho.

Dinjo is the best.

P.S Ju milanezet jeni pro largimit te Dinjos nga Barcelona kshu e? (Sa ua ka qejfi)
    Barcelona e di shume mire se c'fare eshte Ronaldinho dhe c'fare mund te beje ai kur eshte ne forme. E gjithe skuadra funksiononte si nje makine me Ronaldinhon dhe tani duket sikur i eshte prishur grupi i timonit
    Puna eshte se duhet lene menjane nostalgjia per kohet e vjetra. Me gjithe ate presion ne Camp Nou R10 nuk ka per tu kthyer ne forme. Me mire ta shesin se do jete shume shume keq nese e mbajne edhe nje sezon tjeter ne stol.
    Me mire ta shikoj te shkelqeje te Milan sesa te kalbet ne stol te Barcelona.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Une them te laragohe je qe te vij te Molani qe une jam tifoz por si i thone i iku boja duhet te ndryshoje skuader te shkelqeje si me pare.Por mendim im do ngelet per gjithmone per te qu nuk krahasohet as me Ronaldon as me Rivaldon eshte me poshte por mediat ke duan nxjerrin ne faqe ketu na nxorren Aderianon si sulmuesin me te mire ne bote.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Me gjithe ate presion ne Camp Nou R10 nuk ka per tu kthyer ne forme. Me mire ta shesin se do jete shume shume keq nese e mbajne edhe nje sezon tjeter ne stol.
    Me mire ta shikoj te shkelqeje te Milan sesa te kalbet ne stol te Barcelona.
    Ke te drejte qe tifozeria ne Camp Nou edhe kur eshte R10 ne formen e mire ata kerkojne te shohin dyfishin e tij si jane mesuar te shohin me pare. Por nje gje jam shume i sigurte, se R10 po te qendroj te Barca perseri ka per tju kthyer formes te mire. (Nuk thone kote, ujku qimen e nderon por zakonin se haron). Nqf se Dinjo do te qendroj ne Barcelone dhe nuk do te kete probleme lendimesh, te mbash mend qe shume shpejt ka per ti treguar vlerat e tij. (E jo me ta mbajne ne stol) Dinjo edhe hic fare mos te tregohet ne loje, mjafton nje - dy asistime apo nje faul te shutoj ne gol. (Mbaroj ndeshja, te nxjer menjehere nga situata e veshtire) Une kam deshire te madhe qe te qendroj.

Po te shkoj te Milan mund ti ngjaj puna si me Rivaldon. (Rrezik lol)
    #VamosArgentina

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 317
    Postimi i Fundit: 02-06-2009, 05:59
  2. El Clįsico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  3. FC Barcelona
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 555
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 18:24
  4. PRIMERA DIVISION 2006/07 - (FC Real Madrid - kampion)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 217
    Postimi i Fundit: 17-06-2007, 21:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •