Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 76
    Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Je shume pesimist me duket. As keshtu s'eshte e drejte.....Kujt tja jape voten populli atere? Alternativat jane keto qe jane. Personalisht sic e thashe,preferoj te keqen me te vogel
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Diesel Industry Lexo Postimin
    Je shume pesimist me duket. As keshtu s'eshte e drejte.....Kujt tja jape voten populli atere? Alternativat jane keto qe jane. Personalisht sic e thashe,preferoj te keqen me te vogel
    Populli duhet te dale me protesta masive, te bojkotoje zgjedhjet, te mos i lere te hyjne e te ulen ne kolltuqet e tyre pusht'etaret pa i zgjidhe problemet.

Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    “Ne jetojmë në dy Shqipëri; një Shqipëri reale, pa drita, pa ujë, pa shkolla ku jeton shumica prej nesh dhe një Shqipëri tjetër ku jetojnë vetëm disa pushtetarë që fitojnë nga djersa jonë” – tha Veliaj.

Grupimi më i ri politik, G99 ka bërë sot në orën 20.30 prezantimin në Tiranë. Para shumë të pranishmëve, kryetari i kësaj lëvizje, Erion Veliaj ka vënë në dukje idetë e tij për Shqipërinë e ardhshme.

“Ne jetojmë në dy Shqipëri; një Shqipëri reale, pa drita, pa ujë, pa shkolla ku jeton shumica prej nesh dhe një Shqipëri tjetër ku jetojnë vetëm disa pushtetarë që fitojnë nga djersa jonë” – tha Veliaj.

“Shumë njerëz kanë frikë nga vdekja dhe errësira- vazhdoi ai. Frika ime më e madhe është që një ditë vajza apo djali im do të më thotë se çfarë bëre ti kur këta politikanë pasuroheshin në kurrizin tonë”

“Si G99 dua të mos ndodhi kjo. Nuk duam një parti si gjithë të tjerat, as tesër as pjesmarrje. Dua një grusht njerëzish të përkushtuar të cilët kanë ide dhe besojnë se mund të bëhet më mirë”.

Platoni ka thënë: Njerëzit që nuk organizohen e meritojnë të qeverisen nga të paaftët. Unë nuk dua që të jemi pjesë e kësaj paaftësie – përfundoi Veliaj.

Burimi i Lajmit
    Nje alternative e re qe beson te gjeje veten ne zgjedhesit shqiptare! Le ta provojne, pse jo.

Me sa i kam pare nga larg, vertete qe atje jetohen tri jete e jo dy.

E para eshte jeta e nje populli te tere qe po rilind, pavaresisht prej veshtiresive te shkeputjes nga nje jete e tmerrshme e para viteve '90. Keta jetojne me djerse, me mund, mbajne mbi supe krizat dhe problemet sociale. Jane ata qe rrijne ne terr, rrijne pa uje, paguajne ryshfetin ne administrate etj.

E dyta eshte jeta e nje grupimi mafiozesh qe kontrollon nje pjese te politikes, pjese te tera te ekonomise dhe te mediave. Keta jetojne ne saj te lidhjeve te tyre nepotike, politike, bashkefshatare dhe arrijne te behen milonere duke grabitur, duke bere shantazhe, duke shfrytezuar prostitucionin dhe narkotiket, duke kontrollua tenderat etj. Per ta ka gjithmone drita dhe uje.

E treta eshte jeta e atyre qe nuk japin llogari askund se cfare hyn dhe cfare del.
    Keto jane ata qe arrijne te mbledhin fonde duke krijuar jo 99, por 999 shoqata qe do te duhej te ishin ne fakt joqeveritare, por qe ne te vertete jane pjese e hapur dhe e fshehte e kraheve te politikes shqiptare. Keta nuk vuajne asnje krize ekonomike apo politike, sepse ata nuk japin llogari e as paguajne taksa. Keta nuk e dijne dhe ndjejne se cfare do te thote mungese drite apo uji.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Diesel, kam dhene shpeshhere mendime te shperndara neper tema te ndryshme, se perse Veliaj nuk eshte nje element kontribues ne sistemimin e katrahurave politike te trasheguara nga te vjetrit.

Mbi te gjitha, une mendoj se Veliaj nuk eshte mjaftueshmerisht i pergatitur (nga ana akademike, profesionale apo politikisht me pervoje), duke qene se e kam ndjekur me nga afer aktivitetin e tij, indirekt, sigurisht. Njoh disa situata jo-publike ne lidhje me bemat e tij pseudo-kontribuese ne jeten politike dhe me nje induksion informal konkludoj se qofte ai, qofte levizja e tij G99 me duket si nje organizate e financuar nga xhepi i tij e, per pasoje, nje organizate si LSI, ku nuk ekziston koncepti i politike-berjes, por koncepti i kolltukut parlamentar dhe vetem i ketij te fundit. Shance le t'i jepen kujtdo, por analizat behen paraprakisht, sado te forta.

Per sa i perket brumosjes se Veliaj ne Perendim, une mendoj se eshte relative. Dhe jam ne dijeni te ekzistences se shume e shume personave te tjere te brumosur ne perendim qe kane te gjitha aftesite e mundshme per te dhene nje kontribut dhe rezultate unike e pozitive ne jeten politike, shoqerore, ekonomike, akademike shqiptare. Gjithesesi, i uroj sukses kesaj levizjeje, derivat i pare i Mjaftit te te njejtit person qe kryeson G99-en.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

U be deti kos ne ate vend dhe te gjithe o burra te hajme nga nje luge. C'fare ka bere/arritur Erjoni ne keto vite qe ka qene lider i levizjes "Mjaft"?!!! Pastaj pse G99 dhe jo G98 ose ndonje G tjeter?!
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

En el nombre del dios Maska e qorri_30
    Anëtarësuar
    31-08-2006
    Vendndodhja
    MADE IN ALBANIA
    Postime
    180

Thumbs down

U bene shekuj qe shqipetaret sherbejne si jenicer te vendeve dashakeqe ... I till esht edhe ERJONI&G69 POWER BY SORROS .
    ''Nëse puna ju shkakton lodhje ,atëher pasiviteti ju shkaton kalbje.''

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    U bene shekuj qe shqipetaret sherbejne si jenicer te vendeve dashakeqe
    a ka ndonje perjashtim (e kam fjale per keto vite tranzicioni post-komunist) - mbase probabiliteti i perjashtimit mund te jete ende ekzistues ... per te dhene shprese ...

En el nombre del dios Maska e qorri_30
    Anëtarësuar
    31-08-2006
    Vendndodhja
    MADE IN ALBANIA
    Postime
    180
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    a ka ndonje perjashtim (e kam fjale per keto vite tranzicioni post-komunist) - mbase probabiliteti i perjashtimit mund te jete ende ekzistues ... per te dhene shprese ...
    Edhe po pati perjashtim edhe po te perjashtuan ... Nje tjeter pogram alternativ G te pret ...
    Nqs kerkon sukses & shkelqim , qendro sa me prane strukturave politike , madje edhe kengetaret aty po prezantojne albumet e reja .
    ''Nëse puna ju shkakton lodhje ,atëher pasiviteti ju shkaton kalbje.''

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    veliu erion dhe gjith ushtria mjaftiste jan vegel e enverizmit qe duan me cdo kusht te festojne trimfalisht 100 vjetorin e djallit .. i cili djall paskish pasur shume kelisher..qe as vet nuk e ka ditur qe ka aq ..

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    mua ky veprim i ketij njeriu sme pelqen fare,ky ka perdorur organizaten "MJAFT" per qellimet etija personale dhe politikane.duke jetuar jashte shtetit dhe duke e drejtuar qe andej organizaten ska aritur ndonje kushedi per popullin e thjeshte.
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lëvizja VETËVENDOSJE!
    Nga vudi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 22-04-2011, 15:55
  2. Levizja Studentore 8-12 Dhjetor
    Nga MaDaBeR në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 10-12-2008, 02:31
  3. Vlerësimi për Luftën Nacional Çlirimtare Shqiptare
    Nga Kryeplaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 05-11-2007, 20:10
  4. LËVIZJA EKUMENIKE ("Që të gjithë të jenë një")
    Nga Shpresmiri në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 29-03-2004, 17:05
  5. Koha dhe Levizja
    Nga Hyllien në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 02-02-2004, 17:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •