Close

Rezultati i Sondazhit: Cduhet te beje shqiperia ne te ardhmen

Votues
163. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Te dale sa me pare nga kjo konference

92 56.44%
  • Te vazhdoje te jete anetare

58 35.58%
  • Te mos ndyshoje qendrimin e saj edhe per pak kohe

8 4.91%
  • Sdi, s'me interson

5 3.07%
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 126
    I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga bnik Lexo Postimin
    haaaaa haaaaaa 80% e popullsise muslumane??? haaaa

Degjo more zoteri, a mund te me japesh linkun e studimit ose te sondazhit ku bazohesh qe 80% e popullsise shqiptare na qenka muslumane??
    Pra jo vetem qe nuk ka 80% musluman, por besimtar ne Shqiperi jan te maksimumi 25-40% e popullsise!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Albania .
    pa tjeter qe linkun pa ta sjelle,megjithse jam i sigurte se perseri nuk do bindesh!!!
    ja ku e ke linkun!mbase ketu ne kete link ka ca te dhena disi te manipuluara ne favorin tuaj!!!!
    me gjithate une kam thene vazhdimisht dhe i mbahem qe ne shqiperi jane 80%mysliman,perfshire ketu te gjithe myslimanet pamvarsisht se sa e praktikojne!!!!

ja linkun pasi me kerkove!!!
    http://www.infoplease.com/ipa/A0107268.html
    faktikisht ne kete link rezulton qe shqiptaret te jene 70%mysliman,,kundrejt 80%qe une kam thane,,mir po diferenca 10%mes asaj qe une kam thene,dhe asaj qe konfirmohet ne linkun e proves,rezulton per arsyen se une them vazhdimisht se 80%jan mysliman pamvarsisht se e praktikojn pak apo shum!!
    kurse 70%qe konfirmohet ne linkun qe te solla,keta jane bazuar ne myslimanet e vertete qe praktikojn islamin ne shqipri,prandaj keta insistojne qe jan vetem 70%mysliman!!!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    pjerdh o behar pjerdh se lirohesh

e pe se re vet mrena m e kamet e tuja e tani thu jo un thash 80% qe se praktikojn jo 70% e praktikojn

statistikat ne shqipri gjithmon kan qon musliman 70% (praktikus e jo praktikus) ortodokse 20% dhe katolike 10%

ke 70% i muslimanve futen the bektashit
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar mė parė nga alproud Lexo Postimin
    Problemi eshte se ju akoma nuk e kuptoni kete, por jo pak, ne shqiperi veren e kaluar ka qene nje list e gjate e bizneseve te drejtuar nga te huaj qe jane lejuar te hyjne ne shqiperi si rrjedhoje e kesaj marreveshjeje, nga pakistani, arabia, palestina, etj... ne listen e njerezve dhe bashkpunetoreve me te ngushte te alkaedes, nje marrveshje e tille i ka sjellur shqiperise prapashtesa apo nofka nga me te ndryshmet, pa fitesa, dhe lidhje te ngushta te terroristeve islamike me qeverine shqipetare. Cfare na thoni ju per naften e shitur ne fillim vitet e demokracise e ardhur nga lindja e mesme dhe vendet anetare te kesaj konference. Kjo e ben shqiperine njoll te zeze ne evrope si te lidhur ngusht me terrorizmin.

Cfare qellimesh ka ajo??? Nese ne nuk i kuptojme ju me mire sillni ato qe ne ti dime.

Nese e ndjen veten sadopak shqipetar, nje marrveshje dhe antaresim i tille ste lejon te dalesh ne perkrahje, nuk eshte ceshtje fetare sa eshte politike prandaj nese je i besimit mysliman mos u fyej, por mendo se sa gjera te keqija kane ardhur si rrjedhoje e saj qe akoma skane dalur ne shesh por nje dite do te degjosh, lexosh dhe mesosh lajme qe do te bejne buje si rrjedhoje e kesaj marreveshje. Psh.. Xhamia e shkodres ne qender, eshte nje nder me te medhate ne ballkan, per fondet e ndertimit te saj jane dyshime te pafundme si te sponsorizuara nga alkaeda dhe organizata te ngjashme.
    Po Po... Eliza ne boten e cudirave... Po a e di te qe konferenca islamike ka delegacion OKB? Apo vari lesht. Per sa kohe mban ne titull fjalen islam , duhet te dalim se mos na kafshojne. Organizata e konferences islamike eshte e perbere nga me shume se 50 shtete (nuk e mbaj mend fiks sa jane) nga e gjithe bota.
    Vetem fakti qe kane delegacion te perhershem ne OKB e perjashton mundesine e terrorizmit.
    Mundohuni qoft edhe nje here te shikoni cik me large se hunda juaj.

PS: Veten e ndiej 10000 perqind shqiptar , dhe nuk jam praktikues i asnje feje. Une nuk po i dal ne perkrahje kesaj organizate , thjesht po mundohem te flas ate qe une mendoj se eshte e drejte. Deri tani nuk i kemi pare ane negative kesaj organizate. Endrrat me sy hapur per terrorizem ne Shqiperi nuk i quaj dot ane negative sepse jane probleme personale nuk jane probleme te organizates.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DoLpHiN : 12-05-2008 mė 15:58
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar Maska e bnik
    Anėtarėsuar
    27-12-2007
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    pa tjeter qe linkun pa ta sjelle,megjithse jam i sigurte se perseri nuk do bindesh!!!
    ja ku e ke linkun!mbase ketu ne kete link ka ca te dhena disi te manipuluara ne favorin tuaj!!!!
    me gjithate une kam thene vazhdimisht dhe i mbahem qe ne shqiperi jane 80%mysliman,perfshire ketu te gjithe myslimanet pamvarsisht se sa e praktikojne!!!!

ja linkun pasi me kerkove!!!
    http://www.infoplease.com/ipa/A0107268.html
    faktikisht ne kete link rezulton qe shqiptaret te jene 70%mysliman,,kundrejt 80%qe une kam thane,,mir po diferenca 10%mes asaj qe une kam thene,dhe asaj qe konfirmohet ne linkun e proves,rezulton per arsyen se une them vazhdimisht se 80%jan mysliman pamvarsisht se e praktikojn pak apo shum!!
    kurse 70%qe konfirmohet ne linkun qe te solla,keta jane bazuar ne myslimanet e vertete qe praktikojn islamin ne shqipri,prandaj keta insistojne qe jan vetem 70%mysliman!!!!

Cfare eshte siti web Infoplease? Eshte institucion shteteror? JO!
    Eshte organizate jo qeveritare qe merret me statistika dhe sondazhe mbi fete? JO
    Infoplease nuk eshte asgje nje 1 sit web i thjeshte qe nuk ka asnje reference ne lidhje me faktin se ku i ka marre statistikat e fese!
    Dy linket qe jane vendosur ne fund te faqes nuk kane lidhje me fene fareeeeeeeeeeeee!!
    1) Ne faqen e Institutit te Statistikes shqiptare nuk ka asnje studim ose sondazh mbi fete more zoteri!!!
    2) Ne faqen tjeter te del Kennedy Kollege qe te fton te shkruhesh ne Universitetin e tyre nese do te besh karriere!! LOL LOL LOL
    http://www.infoplease.com/country/profiles/albania.html

Ku bazohesh mbi perqindjen e muslumaneve qe thua more zoteri, se po behesh qesharak!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bnik : 12-05-2008 mė 18:09

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Mosnjohja e deritashme e Shtetit te Kosoves nga shumica e vendeve Islamike per mua eshte e pa arsyetueshme dhe kerkon nje qasje me serioze te Qeverive te Shqiperise dhe Kosoves me kete qeshtje.Politika nuk eshte qe te behemi te verber edhe kur dikush na shkakton deme.

Per te tere ata qe mendojne se dalja nga kjo organizate do e shpetoje Shqiperine nga fondacionet fondamentaliste qe hyjne ne Shqiperi. Shqiperia ka gati nja 20 vjet qe eshte han me 8 porta. Nuk eshte faji i anetaresimit te shqiperise neper organizata pse hyjne ne kete vend lloj lloj fondacionesh. Rastin me te fundit shiko fondacionin fetar te Jehovait. Deri tani numerohen disa raste femijesh te vetvrare pasi kishin ndjekur kete sekt. Nga kush organizate duhet te dalim tani qe te heqim qafe fondacione te tilla si Jehovai. Po sa e sa fondacione me kryetar pedofilesh hyne ne kete vend, a i keni numeruar?!! Po sa e sa te tjera qe nga natyra jane te dyshimta?!! Mos ja fusni kot. Dalja e Shqiperise nga kushdo organizate nuk ia zgjidh hallet qe ka. Paraqitja me dinjitoze qe mund te beje nje vend para syve te botes eshte te luftoje korrupsionin, te zbatoje ligjet si shtet dhe te krijoje prosperitet tek njerezit, qe kur te vije turisti i huaj te kenaqet dhe jo te ike me vrap per tu mos u kthyer me mbrapsht.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2005
    Postime
    297

Lightbulb

A pak i kushtoj Shqipris antarsimi ne KI me 1997-98 qe gadi u dogje e gjith shqiprija,kur Europa u distancua nga ajo,mos harroni se gjerat mund te perseriten.Antarsimi ne gjdo organizat ka perfitimet dhe obligimet si antar.
    Shqiprija ma shum ka obligim se sa perfitim nga kjo organizat,qe sdo te sjell as nji te mire dhe dobi Shqipries.

E sa per disa antar qe sjellin statistika nga rruga ktu ato jan vetem perralla / wishfull thinking.

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    po mundohem te kem sado pak kujdes ndaj ketyre kundershtarve te islamit,vetem e vetem qe te mos jau shtoj me shume deprsionin!!!
    Ajo cfare duhet te kuptosh ti BEHARI, dhe po ashtu shume te tjere eshte se fatmiresisht jo e gjith Shqiperia e merr kaq seriozisht fene (pak rendesi ne eshte Kristiane apo Myslimane apo cfardo). Keshtu qe, nuk besoj se ka ndonje rendesi te madhe se cfare shifrash sjell njeri apo tjetri.

Une kam qene ne Shqiperi dhe besome, e kam soditur mire nga afer se sa praktikojne fene Shqiptaret. Kam pare xhamite dhe Kishat po ashtu. Ne kisha vene vetem moshat e vjetra me femije te vegjel. Moshat e reja dhe mesatare nuk duan tja dine. Neper minare bertet Hoxha, nderkohe qe "besimtaret" pine raki neper lokale, hane berxolla me mish derri dhe diskutojne per femrat qe kalojne rrugeve.

Ky eshte realiteti i feve ne Shqiperi shoku im i dashur, dhe mendoj se nuk ja vlen te grindeni se cila fe ka numrin me te madh te besimtareve. Gjithkush ka te drejte te mendoje dhe besoje sipas mendjes se tij, por realiteti eshte realitet dhe nuk mund te mohohet.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga Zeri_i_Mirdites Lexo Postimin
    Ajo cfare duhet te kuptosh ti BEHARI, dhe po ashtu shume te tjere eshte se fatmiresisht jo e gjith Shqiperia e merr kaq seriozisht fene (pak rendesi ne eshte Kristiane apo Myslimane apo cfardo). Keshtu qe, nuk besoj se ka ndonje rendesi te madhe se cfare shifrash sjell njeri apo tjetri.

Une kam qene ne Shqiperi dhe besome, e kam soditur mire nga afer se sa praktikojne fene Shqiptaret. Kam pare xhamite dhe Kishat po ashtu. Ne kisha vene vetem moshat e vjetra me femije te vegjel. Moshat e reja dhe mesatare nuk duan tja dine. Neper minare bertet Hoxha, nderkohe qe "besimtaret" pine raki neper lokale, hane berxolla me mish derri dhe diskutojne per femrat qe kalojne rrugeve.

Ky eshte realiteti i feve ne Shqiperi shoku im i dashur, dhe mendoj se nuk ja vlen te grindeni se cila fe ka numrin me te madh te besimtareve. Gjithkush ka te drejte te mendoje dhe besoje sipas mendjes se tij, por realiteti eshte realitet dhe nuk mund te mohohet.
    Kam pare xhamite dhe Kishat po ashtu. Ne kisha vene vetem moshat e vjetra me femije te vegjel.
    ashtu qofte!!mua me vjen mire kur degjoj se njerzit i jane kthyer besimit ne fene e tyre!!pastaj kur shkojne pleqet dhe femija kjo tregon nje interes per fene e tyre apo jo????
    Neper minare bertet Hoxha, nderkohe qe "besimtaret" pine raki neper lokale, hane berxolla me mish derri dhe diskutojne per femrat qe kalojne rrugeve.
    hahahaaaaa!ketu me duket se dhe ti i vure vehten ne rrolin e nje tifozi!!!
    dikun me larte kam then qe mbi 80%e shqiptarve i perkasin besimit mysliman pamvarsisht se sa ata e praktikojne!!mund te kete dhe te tille qe pine alkolin,apo han mishin e derrit,jo te gjithe jan perfekt as myslimanet as te krishteret!!!

Neper minare bertet Hoxha
    hoxha nuk bertet!!por thrret zanin duke u prire atyre qindra njerzve ne xhami qe falen duke kryer obligimet e tyre fetare!!
    prandaj ne kete pike duhet te tregosh pak me shum respekt!!!

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Ne nje "berre" i bieni fyellit. Te gjitha keto muhabete perfundojne te perqindjet e feve.

Nqs nuk i permbaheni temes, do mbyllet, se s'ka njeri nerva e kohe te tepert te lexoje e te pastroje te njejtat llogje te riperseritura.

Tema: Shqiperia ne KI.

Ritheksim: Behet fjale per anetaresine e shtetit shqiptar ne kete organizate e jo te shqiptareve apo shqiptarise rreth e perqark apo ne Melburn apo ne Bronks.
    Diskutoni rreth KI (po patet njohurite e duhura): Kushtetuten e kesaj organizate, Deklaraten e te drejtave humane, arsyet perse u krijua, roli ne rajon e gjetke, dhe me e rendesishme, konsekuencat e anetaresise se shtetit shqiptar ne kete organizate, qofte keto negative apo pozitive.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 13-05-2008 mė 15:31

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A duhet tė dalė Shqipėria nga Konferenca Islamike?
    Nga Fenomeni nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 282
    Postimi i Fundit: 13-04-2009, 14:04
  2. Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 09:19
  3. Kredia e Bankės Islamike, Shqipėria bojkoton Izraelin
    Nga alproud nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-03-2009, 19:16
  4. Tė drejtat e njeriut nė Lindje dhe nė Perėndim
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06
  5. Konferenca Islamike + Terrorizmi ne Shqiperi
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 16-04-2003, 14:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •