Close

Rezultati i Sondazhit: Cduhet te beje shqiperia ne te ardhmen

Votues
163. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Te dale sa me pare nga kjo konference

92 56.44%
  • Te vazhdoje te jete anetare

58 35.58%
  • Te mos ndyshoje qendrimin e saj edhe per pak kohe

8 4.91%
  • Sdi, s'me interson

5 3.07%
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 126
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Agon_xh Lexo Postimin
    Cilla matematik eshte me e mire ne kete rast 150 shtete ta njohin apo 100 nga 200 ??
    po pse nuk po na njofin pra? ca presin? pse shti petlla ne uje?

kosova qe ku asht ene shtetet islamike qe ku jan hajt pra ka tre muj dit. pse nuk e njofin?
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Ti thujsh se 40 shtete e kan pranu a duhet ta pranojne 100 shtete dmth duhet edhe 60 shtete ta pranojne per ta arritur minimumin, simbas teje ne duhet te hekim dore nga 50 shtete e te kerkojme vetem ato shtetet e prendimit ta pranojne Kosoven simbas ksaj llogjike 100 shtete do te behen pas 50 viteve. Eshte shume me mire qe ne te njejten kohe me te gjitha shtetet qe jane potenciale per ta pranu Kosoven te kemi mardhenie te mira se sa te hekim dore nga 50 shtete potenciale pa asnje arsye e te kerkojme perkrahje nga nje numer shume me i vogel i shteteve.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Pergjegje per "DoLpHiN"

Po qfare fakte kerkon ti.Me Greqin kemi pas edhe luftra dhe probleme ne vazhdimesi
    Spanja ka deklaruar se do ta njohe Pavarsin e Kosoves,ndersa me vendet Islamike nuk kemi pasur kurr probleme perveq ndoshta "mekatit"qe jemi bere me Ameriken,nuk po shof arsye te tjera.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    9
    ata qe kerkojne te kemi lidhje e te vazhdojme te jemi pjese e kesaj lige i ka lene turku mbrapa .qe te ecim perpara vetem evropa eshte rruga e drejte.eshte absurditet te pretendosh qe na bashkon apo kemi dicka te perbashket me vendet arabe ne vecanti ,bile dhe myslimanizmi yne eshte shume larg nga ai ekstrem islamik ARAB,AFGANISTANAS APO PAKISTANEZ.KURRE NE HISTORI SKEMI PERFITUAR POZITIVISHT NGA LIGA ARABE dhe indferentizmi i tyre ndaj kosoves eshte verteta me e madhe dhe qe sduhet injoruar.larg nga lindja dhe me afer civilizimit te vertete ne evrope.politika jone e jashtme eshte seshte politike .

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Nuk e shoh te arsyeshme perse duhet te qendroje ne kete organizate, bile edhe pse u anetarsua? Sa me shpejt qe te dale, aq me mire.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    perderi sa ka interes nuk e shoh te arsyshme djaljen nga kjo organizat...
    We are all Aliens

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Shteti duhet te jete neutral dhe te mos marre anen e nje doktrine apo feje te caktuar, keshtu qe une mendoj se anetaresimi ne nje organizate te tille (me nuanca fetare) e shkel neutralitetin e shtetit, apo nuk pajtoheni? Islami dhe islamiket vetem probleme do te na sjellin qysh kane sjellur gjithmone, keshtu beni presion tek qeveria juaj qe Shqiperia te dale nga kjo organizate sa me shpejt. Ne rastin e Pavaresise se Kosoves e pate shume mire se kush udheheqe me kete organizate.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Gafa e rende eshte bere ketu e shume vjet me pare, qe kur hyme ne kete konference,pa pyetur as parlament as lesh as nje gje,hyme se ashtu i donte qejfi nje personi,dhe pasojat i paguajme te gjithe.
    qahemi pse nuk na le europa te levizim te lire ne teritorin e saj,qahemi pse nuk na pranojne ne BE.
    ideali i 91,ta bejme Shqiperine Europe u tradhetua rende,u futem ne nje konference shtetesh mizerabel qe kushtetutat e tyre i bazojne tek kuroni.

me spjegoni nje gje.une jam shtetas SHQIPTAR jo musliman(si une jane shumica e Shqiptareve),ēa dreqin na hyn ne pune konferenca e qelbur islamike(as kosoven nuk e njohen)

ps.dihet fare mire SHQIPTARET jane populli me proamerikan i europes.pse politikanet tane nuk orientohen nga aleatet tane natyrale?

SHQIPERIA duhet te dali urgjentisht nga kjo konference islamike.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    9
    jo vetem qe duhet te dale urgjentisht por ky eshte turpi i madh per ne evropianet.eshte e cuditshme qe vetem shqiptaret e shqiperise kritikojne Arabine per mos njohjen e Kosoves ne nje kohe qe duhet te ishin Kosovaret keta te paret qe te ngrinin zerin e kritikes .por me sa duket islami i ka futur thelle kthetrat ne kosove.ky perfaqsim eshte ne rang shteti dhe ka injoruar te krishteret e shqiperise keshtu qe eshte i gabuar dhe antikombetar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga cnn : 18-05-2008 mė 07:10

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    on August 5,1990,45 foreign ministers of the OIC(organisation of the islamic conference)adopted the controversial Cairo Declaration on Human Rights in Islam to serve as a guidance for the member states in the matters of human rights.

ne 5 Gusht,1990,45 ministrat e jashtem te Konferences Islamike adoptuan Deklaraten(kontroverse) e Kairos mbi te drejtat e njeriut ne islamqe te sherbeje si udheheqese per shtetet anetare ne ēeshtjet e te drejtave njerezore.

ps.tani le te spjegoje ndonjeri,pse shqiptaret duhet ti neshtrohen ketyre te drejtave te njeriut nen islam(lexoni deklaraten se ca te drejtash garantohen aty,skllaveri do te thoja)

une/te gjithe te tjereve gjithashtu,duhet te na garantohen te drejtat universale te njeriut,jo ato islamike.....qarte???
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A duhet tė dalė Shqipėria nga Konferenca Islamike?
    Nga Fenomeni nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 282
    Postimi i Fundit: 13-04-2009, 14:04
  2. Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 09:19
  3. Kredia e Bankės Islamike, Shqipėria bojkoton Izraelin
    Nga alproud nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-03-2009, 19:16
  4. Tė drejtat e njeriut nė Lindje dhe nė Perėndim
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06
  5. Konferenca Islamike + Terrorizmi ne Shqiperi
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 16-04-2003, 14:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •