Te dale sa me pare nga kjo konference
Te vazhdoje te jete anetare
Te mos ndyshoje qendrimin e saj edhe per pak kohe
Sdi, s'me interson
Ti thujsh se 40 shtete e kan pranu a duhet ta pranojne 100 shtete dmth duhet edhe 60 shtete ta pranojne per ta arritur minimumin, simbas teje ne duhet te hekim dore nga 50 shtete e te kerkojme vetem ato shtetet e prendimit ta pranojne Kosoven simbas ksaj llogjike 100 shtete do te behen pas 50 viteve. Eshte shume me mire qe ne te njejten kohe me te gjitha shtetet qe jane potenciale per ta pranu Kosoven te kemi mardhenie te mira se sa te hekim dore nga 50 shtete potenciale pa asnje arsye e te kerkojme perkrahje nga nje numer shume me i vogel i shteteve.
Pergjegje per "DoLpHiN"
Po qfare fakte kerkon ti.Me Greqin kemi pas edhe luftra dhe probleme ne vazhdimesi
Spanja ka deklaruar se do ta njohe Pavarsin e Kosoves,ndersa me vendet Islamike nuk kemi pasur kurr probleme perveq ndoshta "mekatit"qe jemi bere me Ameriken,nuk po shof arsye te tjera.
ata qe kerkojne te kemi lidhje e te vazhdojme te jemi pjese e kesaj lige i ka lene turku mbrapa .qe te ecim perpara vetem evropa eshte rruga e drejte.eshte absurditet te pretendosh qe na bashkon apo kemi dicka te perbashket me vendet arabe ne vecanti ,bile dhe myslimanizmi yne eshte shume larg nga ai ekstrem islamik ARAB,AFGANISTANAS APO PAKISTANEZ.KURRE NE HISTORI SKEMI PERFITUAR POZITIVISHT NGA LIGA ARABE dhe indferentizmi i tyre ndaj kosoves eshte verteta me e madhe dhe qe sduhet injoruar.larg nga lindja dhe me afer civilizimit te vertete ne evrope.politika jone e jashtme eshte seshte politike .
Nuk e shoh te arsyeshme perse duhet te qendroje ne kete organizate, bile edhe pse u anetarsua? Sa me shpejt qe te dale, aq me mire.![]()
![]()
perderi sa ka interes nuk e shoh te arsyshme djaljen nga kjo organizat...
We are all Aliens
Shteti duhet te jete neutral dhe te mos marre anen e nje doktrine apo feje te caktuar, keshtu qe une mendoj se anetaresimi ne nje organizate te tille (me nuanca fetare) e shkel neutralitetin e shtetit, apo nuk pajtoheni? Islami dhe islamiket vetem probleme do te na sjellin qysh kane sjellur gjithmone, keshtu beni presion tek qeveria juaj qe Shqiperia te dale nga kjo organizate sa me shpejt. Ne rastin e Pavaresise se Kosoves e pate shume mire se kush udheheqe me kete organizate.
Gafa e rende eshte bere ketu e shume vjet me pare, qe kur hyme ne kete konference,pa pyetur as parlament as lesh as nje gje,hyme se ashtu i donte qejfi nje personi,dhe pasojat i paguajme te gjithe.
qahemi pse nuk na le europa te levizim te lire ne teritorin e saj,qahemi pse nuk na pranojne ne BE.
ideali i 91,ta bejme Shqiperine Europe u tradhetua rende,u futem ne nje konference shtetesh mizerabel qe kushtetutat e tyre i bazojne tek kuroni.
me spjegoni nje gje.une jam shtetas SHQIPTAR jo musliman(si une jane shumica e Shqiptareve),ēa dreqin na hyn ne pune konferenca e qelbur islamike(as kosoven nuk e njohen)
ps.dihet fare mire SHQIPTARET jane populli me proamerikan i europes.pse politikanet tane nuk orientohen nga aleatet tane natyrale?
SHQIPERIA duhet te dali urgjentisht nga kjo konference islamike.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
jo vetem qe duhet te dale urgjentisht por ky eshte turpi i madh per ne evropianet.eshte e cuditshme qe vetem shqiptaret e shqiperise kritikojne Arabine per mos njohjen e Kosoves ne nje kohe qe duhet te ishin Kosovaret keta te paret qe te ngrinin zerin e kritikes .por me sa duket islami i ka futur thelle kthetrat ne kosove.ky perfaqsim eshte ne rang shteti dhe ka injoruar te krishteret e shqiperise keshtu qe eshte i gabuar dhe antikombetar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga cnn : 18-05-2008 mė 07:10
on August 5,1990,45 foreign ministers of the OIC(organisation of the islamic conference)adopted the controversial Cairo Declaration on Human Rights in Islam to serve as a guidance for the member states in the matters of human rights.
ne 5 Gusht,1990,45 ministrat e jashtem te Konferences Islamike adoptuan Deklaraten(kontroverse) e Kairos mbi te drejtat e njeriut ne islamqe te sherbeje si udheheqese per shtetet anetare ne ēeshtjet e te drejtave njerezore.
ps.tani le te spjegoje ndonjeri,pse shqiptaret duhet ti neshtrohen ketyre te drejtave te njeriut nen islam(lexoni deklaraten se ca te drejtash garantohen aty,skllaveri do te thoja)
une/te gjithe te tjereve gjithashtu,duhet te na garantohen te drejtat universale te njeriut,jo ato islamike.....qarte???
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt